merhaba cnm
Belin 10 cm daha ince olsaydı kum saati olurdun

Elmayla kum saati karışımısın brazck
Cnm senn belini biraz daha ince göstercek giysler terch etmn lazım.. O zmn vücudunda ki orantıyı kurucaksn.. Beline kalın kemerler takarak, çok aşırı desenli,enine çizgili, çok açık renkli üstlerden kaçınarak belini biraz ince göstereblrsn

Ayrıca vücudunda en çok beğendğn yerini ön plana çıkararak belinde ki dikkati başka bölgene kaydrablrsn.. Omuzlarım genş dedin.. O zmn vatkalı ceketlerden kesinlikle uzak durun. Bunun yerine ince kaşmir hırkalarla siluetinizi yumuşatabilirsiniz. Ayrıca iç çamaşırı seçimine dikkat edin, üst kısmınıza uygun kaliteli sutyenler kullanın. Dikkati omuzlarınızdan uzaklaştırmak için uzun küpeler, uçuşan şallar ve şapka gibi aksesuvarlardan yardım alabilirsiniz. Uzak durmanız gereken tek aksesuar ise postacı çantaları! Geniş omuzlarınızı bir dezavantaj değil de avantaj olarak kullanmak için de halter kesimli atlet ve bluzlar imdadınıza yetişebilir. Vücut proporsiyonlarınızı dengelemek için kullanacağınız bir diğer yöntem de belinizi vurgulayarak bir kum saati görünümü yaratmak. Bu konuda da özellikle kalın kemerlerden yardım alabilirsiniz yukardada dedğim gibi. Son olarak geniş omuzlar doğal olarak maskülen bir etki yarattığı için erkeksi pantolon-ceket ya da jean-tişört kombinasyonları yerine etek-bluzları ya da elbiseleri kullanarak daha feminen bir hava yaratabilirsiniz. Boyunuzu biraz daha uzun göstermk istyorsanz topuklu ayakkabılarınızın sayısını arttrn.. Tek renk giyinerek bütünlk oluşturun.. Eğer belinize kemer takacksanz kemrn de giysyle aynı renk olmasına özen göstermelsnz

Uzun kolyelerden yararlanablrsnz.. Boyuna çizgili kumaşlar hem zayf en uzun gösterr

Normal bir vücuda sahpsnz.. çok küçük uygulamalrla orantılı ve ideal bi görünüme sahp olablrsnz.
Beyaz tene gül kurusu ruj,eğer saçlar koyu kahveyse kırmızı ruju da çok yakştrıyorum.. Far renkleri

embe, gri,yeşl,mavi mor,kahve.. Rimel:kahve,siyah..allıkta şeftali,kayısı tonları