Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet .. ben kapalı olduğum için daha çok uzun etek kullanıyorum kap giyorum ama 2 parça giyince üst kısmım çok çirkin duruyor.tek parça kap giyince zayıf ve güzel duruyo ama kapı çıkarınca
1. 68 boy 62 kg diet yapıyorm bir kızım var
Cnm çok az daha kilo verrsen şöyle 5 kilo mis gibi olursunAl sana şıkır şıkır şeyler
Eki Görüntüle 389100 Eki Görüntüle 389108 Eki Görüntüle 389107 Eki Görüntüle 389106 Eki Görüntüle 389105 Eki Görüntüle 389104 Eki Görüntüle 389103 Eki Görüntüle 389102 Eki Görüntüle 389101 Eki Görüntüle 389109
Ne güzel :) beni de yorumlarsanız çok mutlu olurum
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: Karamel üzerine sarı röfle
Yüz tipi: OVAL
Beden: 38
Boy: 1.62
Kilo :56
Vucut tipi: tam bir tanım koyamadım.azıcık göbeğim var.göğüs :85 bel:65 kalça :92
Ten rengi: BEYAZ
Mesleğinizi: Halkla İlişkiler
saol canım.kilo veröeye calısıorum zaten sormaabende balo olcgı için gece için bişiler düşünmüştüm. yemekli fln ya.. dore payetli mini bir elbise nasıl olur sence:26:
Saç rengi: Koyu kahverengi
Yüz tipi: Kemikli bir yüzüm var
Beden: 38'di ama şu an hamileyim (Hamile olduğum değerlendirmeye dahil edilsin lütfen :))
Boy: 1.67
Vucut tipi: Kocamannn bir göbeğim var :)
Ten rengi: Buğday
Mesleğinizi: Öğretmen
hamilelik için kıyafet mi istiyorsunuzhamilelik ve bebek giyim mağazalarında çok şık giysiler var
Yazın uzun hamile elbiseleri çok hoş oluyor.. bu arada hamileliğinz hayırlı olsun
![]()
]Giyim durumu: Açık Saç rengi: koyu kumral bazen kahve Yüz tipi: oval sanırım
Beden: 36-38
Boy: 1.68 Vucut tipi: onu tam bilmiyorum Ten rengi: sarıya çalan buğday tenliyim
Mesleğinizi: asistanım
merhaba.tavsiyelerinizi bekliyorum.ben giyinmeyi beceremeyenlerdenim de :)
Teşekkür ederim :) Çok kocaman bir göbeğim var bazen seviyorum onu bazen eski ince belimi özlüyorum yok mu şöyle bazen minik detaylarla onu biraz olsun kamufle etme ihtimalim modelist hanımm :97:
malesef cnm yokçok büyük olunca göbek zor sağlığınız önemli bebeğinizin sağlığı mecbur 9 ay katlanacaksnz.. doğumdan sonra spora başlayın hemen... hamileler için de o kadar şık kıyafetler var ki gezin bi bakın derim her anın kıymetini bilmek lazım
![]()
vücut seklim yukardaki gibi önce onu söyleyim fazla ugrastirmayayim seni
Saç rengi: siyah
Yas: 24 - evli :)
Yüz tipi: oval-yuvarlak
Beden: 38-40
Boy: 175
Ten rengi: esmer
yardima ihtiyac duydugum konu ise belli bi tarzimin olmamasi, günlük hayatta ya da hadi bugün süsleneyim dedigimde kiyafetleri kombine edememem, cok anlamiyorum modadan ve tarzdan :44::44::44::44: is yerinde zaten mecbur spor olmaliyim cocuklardan dolayi.. cevap vermesen de simdiden tesekkür ederim, paylasimlarini takip etmek bile cok keyif verici![]()
Armut tipi misnz... model armut tipi oluyorFiziğiniz düzgün gerçekten... Anasınıfı öğretmenimsnz spor giyiniyorsunz sanırım...
Altınıza dar üstünüze bol şeyler giyeblrsnz.. Uzun boylu olduğunuz için bol tişört altına jean olablr...
Eki Görüntüle 389188 Eki Görüntüle 389200 Eki Görüntüle 389199 Eki Görüntüle 389198 Eki Görüntüle 389197 Eki Görüntüle 389196 Eki Görüntüle 389195 Eki Görüntüle 389194 Eki Görüntüle 389193 Eki Görüntüle 389192 Eki Görüntüle 389191 Eki Görüntüle 389190 Eki Görüntüle 389189 Eki Görüntüle 389201
Saç rengi: kızıl bakır gibi şuan ama yaza doğru bakır yaptırıp uçlarınada gölge attırıcam çene hizasında saçlarım bob cut denilen model
Yüz tipi: yuvarlak gibi yanaklarım toplu
Beden: 42/75 kiloyum
Boy: 162
Vucut tipi: göbek belgesi daha fazla olmak üzere eşit oranda kalınım
Ten rengi: açık buğday
Mesleğinizi: sekreter
Ah şekerim ah saklanmıyor vallahi sen de haklısın hayırlısıyla ikizlerim olacak inşallah bir yerden sonra bazı bedenleri sadece özensiz baştan savma kıyafetlerde bulabiliyorum moralimi bozuyor bu da :105:
mrb. topuklu ayakkabınız muhakkak olsun.. Biraz boya ihtiyacınz varGiyim durum: acik ( makul derecede)
Sac rengi. : Siyah
Yuz tipi : Kalp
Beden : 36-38
Boy. : 1.57
Vucut tipi : Armut - ( Geniş basen Kalın bacaklar , Hafiften Göbek, İnce Bel , Küçük göğüs )
Ten rengi. : Açık Buğday
Meslek : Serbest Yaş:24
Eki Görüntüle 389216 Eki Görüntüle 389217 Eki Görüntüle 389218 canım dediğim pantolon bu. aslında pek ii olmadı galiba değiştirmeyi düşünüyorum. birde dar pantolon lu bi foto gönderdim sana..beden ölçülerim göğüs 83 bel 65 kalça 97 =( şu kalçalarım erimiyo ne yazıkki bi türlü canım... sanırım vücut tipim kum saati??