• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda tasarımcısıyım "bana ne yakışır" diyorsanız yardımcı olmak isterim!!!

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim:16:
Irsi bir göbeğim var ne yaptıysam gitmiyor. Bacaklarım da
hafif dolgun ama şekilli oldukları için sıkıntı yaratmıyor.

Giyim durumu: Açık

Saç rengi: Fındık kabuğu

Yüz tipi: Yuvarlak (çene çok hafif çıkık)

Beden: Alt beden 38 , Üst beden S-M

Boy: 1.64

Vucut tipi: Armut

Ten rengi: Kumral (Yazın kırmızı oluyor :1:)

Mesleğinizi: Yeni mezun bir sigortacı:17: İşsiz diyelim:1:

Giyim durumu: Kapalı

Saç rengi: Siyah kendi doğal rengi

Yüz tipi: Uzun ama küçük

Beden: 38

Boy: 1.80

Vucut tipi: galiba kum saati :D

Ten rengi: Beyaz

Mesleğinizi: Öğrenci ve evhanımı :D

Ben de o güzel kombinlerinizden istiyorum :16: ben önce vücut tipimi söyleyeyim size omuzlarım geniş belim ince kalçam büyük (omuzla orantılı) ama gögsüm küçük :) buda benim yanılmıyorsam kum saati olduğumu gösteriyor :1: kaplıyım etek giymeyi sevmiyorum açıkcası eşim kapri etek giydiğim de yakışmadığını söylüyor uzun etek de boyuma göre bulmakda zorlanıyorum zaten rahatta etmiyorum açıkcası :1: tunik ve pantol giyiyorum sürekli ama daha değişik başka ne olabilir bilmiyorum :31: Bu arada eğer memur olursam iş hayatımda saçımı açmam gerekecek o zaman nasıl giyinmem erekir onunla ilgili de bilgi verirseniz sevinirim. En azından aklımda olsun belki birgün olurum memur :1:

şimdiden teşekkür ederim :54:

mrb cnm maşşallah boyun posun yerinde... uzun boylu bayanlara tesettür giyim daha çok yakışıyor... kapri etekleri bende sevmyorum kapanınca ne bileym saçma geliyor az da olsa bacak göstermek tabi bu herkesin kendi özgürlüğü... cnm sana pantolon üzeri tunik de, uzun etekli kombnlerde çok yakışır...
$tunik-trendini-yakalayin1.webp$392514_347728571940349_153515031361705_963860_824338684_n.webp$399850_336200889758265_207739599271062_1081054_1387805402_n.webpEki Görüntüle 449488 Eki Görüntüle 449489 Eki Görüntüle 449490 Eki Görüntüle 449491 $485784_358154984231041_153515031361705_994939_2074210618_n.webpEki Görüntüle 449493 Eki Görüntüle 449494 $538636_383906804987673_207739599271062_1214062_968333606_n.webpEki Görüntüle 449497 $535487_414514425231862_122281061121868_1769575_584797533_n.webp$531798_376197605758593_207739599271062_1192781_400452116_n.webp

cnm memur oluncada artık ortasını bulcaksn. uzun kollu şık gömlekler oluyor onlardan alırsın altında güzel modern kesimli bi kumaş pantolon giyersn... bu tarzda yani tunik falan giysen saçını açsan bile kıyafet yönetmeliğine uymayablr.. yazın uzun kollu giyersn sadece ... kışında artık herkes nasıl giyiniosa o şeklde fazla dar olmycak şeklde ayarlarsın...

Saç rengi: Açık kumral/kıvırcık

Yüz tipi: Uzun

Beden: Alt beden 38-40 , Üst beden M-L

Boy: 1.73

Vucut tipi: -

Ten rengi: Kumral

Mesleğinizi:Ev hanımı /Öğrenci

Mide ve göbek var =)

$419084_186338868141915_1018687917_n.webp$425129_186313918144410_1268156822_n.webp

Son düzenleme:

Saç rengi: sarı

Yüz tipi: oval

Beden: 38

Boy: 1.68
kilo : 56
Vucut tipi:hafif armut

Ten rengi: beyaz

Mesleğinizi: öğretmen

merhaba... size de biraz topuklu ayakkabı öneririm.. boyu 170 in altında olanlar az da olsa topuk giymeli... Kalem etekler size çok yakışacaktır.. üzerine şık bi gömlek.. modern kesimli okulun kıyafet yönetmelğine uygun kumaş pantolonlar.. üzerine blazer cekkette olablr yine gömlek tarzıda olablr... Günlük hayatta da dar kesimli jeanler.. mini etekler, yazlk empirme,pamuklu kumaşlardan yapılmş elbseler... shortlar... size yakışır... vücudunuzda sanırım memnun olmadığınz bi yernz yok.. yoksa belrrdnz... iyi gecelr:34:

merhaba... size de biraz topuklu ayakkabı öneririm.. boyu 170 in altında olanlar az da olsa topuk giymeli... Kalem etekler size çok yakışacaktır.. üzerine şık bi gömlek.. modern kesimli okulun kıyafet yönetmelğine uygun kumaş pantolonlar.. üzerine blazer cekkette olablr yine gömlek tarzıda olablr... Günlük hayatta da dar kesimli jeanler.. mini etekler, yazlk empirme,pamuklu kumaşlardan yapılmş elbseler... shortlar... size yakışır... vücudunuzda sanırım memnun olmadığınz bi yernz yok.. yoksa belrrdnz... iyi gecelr:34:

çok teşekkürler canım. daha sıkı olmak istiyorum sadece,ona da çözümü buldum. callanetics egzersizlerinden yapıyorum. ağzına sağlık :54::31:
bu arada topuklu ayakkabı giyiyorum hep, konu da açmıştım ayakkabılarım için.istersen bi göz atabilirsin. :-*

Son düzenleme:
Ay bende isterim:1:

Saç rengi: Kahve Rengi

Beden: 36/38

Boy: 1.68

Vucut tipi: üst tarafim ince alt taraf hafif basenli :26:

Ten rengi: acik tenliyim

Mesleğinizi: Magaza müdür yardimcisi

simdiden tsk ederim :42:

merhaba... sanırm armut vücutlu oluyorsunuz.. mağazanında herhalde bi kıyafet yönetmeliği vardr... kumaş pantolon tercih ederken ekoseli ya da çok açık renkli terch etmeyn.. daha çok koyu tonları terchedeblrsnz.. gömlek seçimnzde de açık renkleri terchedeblrsnz... üst bedeniniz dar olduğu için açık renk gömlek rahatlkla giyeblrsnz.. kalem eteklerde güzel olur:34: kışın kapri boyda eteklerin altına çizme ile kombinde yapablrsnz..

Son düzenleme:
çok teşekkürler canım. daha sıkı olmak istiyorum sadece,ona da çözümü buldum. callanetics egzersizlerinden yapıyorum. ağzına sağlık :54::31:
bu arada topuklu ayakkabı giyiyorum hep, konu da açmıştım ayakkabılarım için.istersen bi göz atabilirsin. :-*

cnm bende istyorum daha sıkı olmayı:9: birazdan bakayım cnm ayakkabı topiğinede:nazar:

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim:16:
Irsi bir göbeğim var ne yaptıysam gitmiyor. Bacaklarım da
hafif dolgun ama şekilli oldukları için sıkıntı yaratmıyor.

Saç rengi: Fındık kabuğu

Yüz tipi: Yuvarlak (çene çok hafif çıkık)

Beden: Alt beden 38 , Üst beden S-M

Boy: 1.64

Vucut tipi: Armut

Ten rengi: Kumral (Yazın kırmızı oluyor :1:)

Mesleğinizi: Yeni mezun bir sigortacı:17: İşsiz diyelim:1:

cnm bacakların şeklliyse sorun yok:1: hatta dar jeanleri bile gönül rahatlığıyla giyeblrsn cnm:1: armutların vücudunda en büyük kısımları kalçaları oluyor:1: o yüzden pantolonlarını çok çiçekli,açık renk seçme.. Biraz topuklu ayakkabı giyeblrsn.. Göbeğe çözüm yoksa o zaman korse denyceksn cnm:1: şimdi her türlü korseler var çok kullanşlı.. üst bedenine açık renkler,desenli ,bol buluzları rahatlkla giyeblrsn.. üstüne oturan yukarıdan aşağı inen elbiselerde sana yakışır...

Saç rengi: Açık kumral/kıvırcık

Beden: Alt beden 38-40 , Üst beden M-L

Boy: 1.73

Vucut tipi: -

Ten rengi: Kumral

Mesleğinizi:Ev hanımı /Öğrenci

Mide ve göbek var =)

Eki Görüntüle 449504 Eki Görüntüle 449505

cnm mrb. evet resmine baktmda mide ve göbek kısmında sorun.. cnm korse kullanablrsn.. en kolay ve işe yarar çözüm... şimdi öyle kaliteli korseler çıktı ki hissetmyorsun bile korse taktğnı.. bende alıcam bitane netten bakıyorum:28:
göbek için ayrıca giydğnz elbselernzde bel kısmnıza kalın kemerler takablrsnz tabi tarzınıza uyarsa...
bol paça pantolonlarda uzun boylu olduğunuz için size yakışır.. tulumda deneyeblrsnz ne de olsa boyunuz tulum giymek için müsait.. desenli ve enine çizgili kumaşlardan yapılmş giysilerden uzak durunuz.. çok aşırı küçük çantalar kullanmayınz...

Arkadaşlar ben bundan sonra burayı pek açamayacağım malesef:19: KPSS çalştığım için yetişemyorum:19: Belki interneti kapattrma ihtmalimz var. O yüzden bi daha bu topic i açmycam kızlar.. derslerle meşgul olmam lazım fazlasıyla:19: sizleri özlycem alışmştım buraya benm için güzel hobi olmuştu... Malsef konuyu kapatıyorum arkadaşlar kendinize iyi bakın... şık kalın:32:

cnm mrb. evet resmine baktmda mide ve göbek kısmında sorun.. cnm korse kullanablrsn.. en kolay ve işe yarar çözüm... şimdi öyle kaliteli korseler çıktı ki hissetmyorsun bile korse taktğnı.. bende alıcam bitane netten bakıyorum:28:
göbek için ayrıca giydğnz elbselernzde bel kısmnıza kalın kemerler takablrsnz tabi tarzınıza uyarsa...
bol paça pantolonlarda uzun boylu olduğunuz için size yakışır.. tulumda deneyeblrsnz ne de olsa boyunuz tulum giymek için müsait.. desenli ve enine çizgili kumaşlardan yapılmş giysilerden uzak durunuz.. çok aşırı küçük çantalar kullanmayınz...

Arkadaşlar ben bundan sonra burayı pek açamayacağım malesef:19: KPSS çalştığım için yetişemyorum:19: Belki interneti kapattrma ihtmalimz var. O yüzden bi daha bu topic i açmycam kızlar.. derslerle meşgul olmam lazım fazlasıyla:19: sizleri özlycem alışmştım buraya benm için güzel hobi olmuştu... Malsef konuyu kapatıyorum arkadaşlar kendinize iyi bakın... şık kalın:32:

Başarılar diliyorum ve çok teşekkür ediyorum.Hoş Kal.(ayrıca guzel kalıtelı bır korse buldugunda banada mesaj atarsan lınkı çok sevinirim)

Koydum gitti. Biri etek biri şalvar. Şalvarı Nevşehirin turistik dükkanlarında gezerken bayılıp almıştım ama giyemiorum. İkisi de yeşilli kahveli. İkisine de ugun bluz ve ayakkabı uyduramuyorum. Fikirlerini bekliyorum.

$DSCF2490.webp$DSCF2484.webp$DSCF2489.webp$DSCF2487.webp$DSCF2488.webp$IMAG0008.webp

Bir de bugün kumaş aldım. Kırmızı olanla bol bir bluz, küçük çiçekli ve mavi olanlarla altı üstü farklı olan spor bir elbise, gül kurusu ve büyük çiçekli olanı iç içe, çiçekli olan tül çünkü gülkurusunu astar niyetine aldım. Onunla da elbise düşünüyorum ama aklıma model gelmiyor. Kumaşlar için de fikir bekliyorum. :)

$IMAG0013.webp$IMAG0016.webp

Aa-ooo ben resim çekeceğim de yükleyeceğim de... Kaçırdık seni :37: Neyse KPSS'de başarılar iyi çalışmalar. :16:

Koydum gitti. Biri etek biri şalvar. Şalvarı Nevşehirin turistik dükkanlarında gezerken bayılıp almıştım ama giyemiorum. İkisi de yeşilli kahveli. İkisine de ugun bluz ve ayakkabı uyduramuyorum. Fikirlerini bekliyorum.

Eki Görüntüle 449508 Eki Görüntüle 449509 Eki Görüntüle 449510 Eki Görüntüle 449511 Eki Görüntüle 449512 Eki Görüntüle 449513

Bir de bugün kumaş aldım. Kırmızı olanla bol bir bluz, küçük çiçekli ve mavi olanlarla altı üstü farklı olan spor bir elbise, gül kurusu ve büyük çiçekli olanı iç içe, çiçekli olan tül çünkü gülkurusunu astar niyetine aldım. Onunla da elbise düşünüyorum ama aklıma model gelmiyor. Kumaşlar için de fikir bekliyorum. :)

Eki Görüntüle 449514 Eki Görüntüle 449515

cnm artık buraya bidaha yazmycam :9: ama son kez yazayım o kadar emek harcamşsn resim çekmşsn.. cnm o etek şalvar modellern üzerine kalın askılı badiler oluyor ya düz onlardan giy.. kar beyaz olablr,krem olblr... açık renk ve desensz olsun.. başka bişeyle modernize yapılmaz en basit o şeklde olur :9:

cnm kumaşlarla da biraz otantik modeller dikinebilrsn.. Google de görsellere "yazmadan elbise modelleri" yaz epey hint tarzı,otantik tarzda elbise modelleri çıkıyor o modellere bi bak cnm... o modeller içinde bulursun istedğn modeli..

mrb.. bacaklarınız dolgun diye bacaklarınızı saklamayın. tabi rahatsz etmyorsa ... üzerinize yapışan bi pantolon giyeblrsnz... tabi şekklli ve dolgun bi bacaklara sahipsenz... Biraz topuklu ayakkabı giymenizi tavsiye edyorum. bol pantolon tercih etmeyn mümkünse... boyunuz biraz daha uzun olsaydı giyeblrdnz.. çok büyük aksesuarlardan kaçınn.. azla uzun veya belde biten kısa ceketlerden kaçının. Bele oturan ve kalça hizasında kalan modeller seçin. Düşük belli bir pantolon giymek istiyorsanız üzerine saçaklı, püsküllü veya payetli bir gömlek kullanabilirsiniz. Altla üst arasında renk kontrastları yapmayın, illa bir kontrast yapmak istiyorsanız, kumaş türü kontrastları uygulayın: ıpek bir elbise üzerine jean ceket gibi.

Çok çok çok yararlı oldu bunlar benim için, gerçekten de pantolonlarım hep dar, azcık bol giyince çok kötü duruyor, ceket tavsiyeniz de tam dediğiniz gibi uzun ve belde bitenler kötü duruyor. aksesuar, topuklu, gömlek ve kontrast önerilerinizi hemen uygulayacağım, kenara yazdım hepsini, çok teşekkür ederim.

çok teşekkür ederim canım sağol. Başarılar dilerim sınavların da inşallah gönlünün muradını alırsın sen de :16:

Her ne kadar üzülsem de senin adına sevindim canım .
Kpss ' ye daha iyi hazırlanabileceksindir bundan sonra .
İnşallah hakkında hayırlısı olur , başarılar diliyorum ..
Biz de seni özleyeceğiz sen de kendine iyi bak :16:

Back
X