- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
canım merhabalar. ben çok zayıfım ne yazık ki. öyle yuvarlak hatları olan bi vücudum da yok. boyum 1.68. açık tenliyim. nasıl giyinmem gerektiği konusunda bi fikir verebilir misin acaba? kendime yakışanı bulmakta güçlük çekiyorum da... eğer bilmen gereken başka bişey varsa yazabilirim.
slm cnm :)bende kendi tarzimin arayisi icindeyim ama pek buldugum soylenemez tabi biraz kilolu oldugumdan istedigim kiyafetlerin icine giremiyorum girsem bile kotu duruyor (askim etli butlu seviyor ama kurtulcam bunlardan)...ben 160 boylarindayim kilom suan 75 ama yavas yavas dusmek istiyorum 60 olana kdr kumralim beyaz tenli hafif ciller var yuzmde yuvarlak gibi kilolardan dolayi azck yanaklarim var balik etliyim kisacasi...onerilerini bekliyorum cnm
öncelikle çilleri olan genelleme insan grubu kızıl bakır tonlarında saçlara sahiptir.
egerki dediğim gibiysen kilona gore yorum yapmıyorum zayıflayacağım diyorsun
koyu mavi tonları parlak tonlar, deniz yeşili tonları
likör yeşili tonları
acı yeşil tonları
mercan rengi tonları
karamel tonları
parlak kumaşlar,
kırmızı tonları
kürkler
kaplan desenleri
boyundan dolayı çok kısa şeyler giyersen bacak oranı daha kısa gözükür.
çok dar şeyler daha kilolu gösterir
dar pantolon kullanma havuz tipinde pantolonlar kullan
deri vs kumaşlar sakın kullanma
kg oranına gore ise çizgili desenli kıyafetleri sakın enine kullanma boyuna kullan enine dahada kilolu gösterir umarım yardımcı olmuşumdur
merhaba oncelikle boyun uzun bu durumda bu tur pantolonları giyebilirsin ancak tek bir şartla uzeri fazla oturmayacak ve asla kemerli olmayacak...Merhaba ben 1.72 cm boyunda, 94 kg, 44-46 beden giyinen kilolu bi bayanım. Bacaklarım da hafif çarpık sayılır.
Spor giyiniyorum. Ne tür pantolonlar tercih etmeliyim :26: daha ince gözükmem için diğer önerilerinizi de bekliyorum, giyim konusundan filan pek anlayan biri değilim yardımınıza ihtiyacım var
Aklıma geldi şimdi şu tarz pantolonlar beni daha şişman mı gösterir :26:
ben 155 cm
51kg yum...
33 yaşındayım...
çok minyonum.. bacaklarımda çarpık .bu yüzden hiç etek giymedim. hep bol etek pantolon , giydim. ama yeni elbise giymeye başladım. herkes çok yakıştığını söylediler. cesaret edememiştim bunca zaman..
kapalı bir bayanım..yüzüm tombul.kilo verdiğim herhalde yanaklarım tombul görünüyor...buğday tenliyim.. kırmızı yanaklarım var..ayrıca bacaklarım çok zayıf.. popo da yok( buna birde bacak çarpıklığı eklenince ne giyeceğimi şaşırıyorum.offfffffffffffffffff bir türlü tarzımı bulamadım. yardımcı olurmusunuz????
merhaba oncelikle boyun uzun bu durumda bu tur pantolonları giyebilirsin ancak tek bir şartla uzeri fazla oturmayacak ve asla kemerli olmayacak...
daha ince gözükmek ıcın ince uzun cızgılı kıyafet elbiseler tercih etmen gerekir
elbiselerinin uze3rine oturmadan kupsuz penssiz olması ve saklaman gereken bir karın bolgen varsa elbisenin kemerini karnın hemen altından bağlaman gerekir.
saklamak istediğin bolgeyi koyu renkle kapat ...
pantolonlarda yandan ceplileri asla tercih etme geniş gosterir
arkadaki cepler buyuk ve araları cok acık olmasın
asla çok ince topuklu ayakkabılar giyme kısa ve kalın topuk yada dolgu topuk kullan
genellikle ince uzun cızgıler
çok teşekkür ederimgenelde bu tarz pantolonlar mı tercih etmeliyim yoksa dar da olabilir mi? dar derken yani çok da dar değil
karın bölgem de var özellikle simit de var fazlaca,onu nasıl kapatacağım :26:
elbisenin kemerini karnın altından bağla demişsin onu tam anlayamadım
çok mu sordum ya
mrb bende danışayım size 165 boy 57 kilo beyaz tenli kahve sac göz. basenlerim geniş bacaklarım kalın yani kısacası bütün kilo alt tarafta boynum uzun omuzlarımda çok dar deil aslında yani kalçayla eşit gibi sadece üst zayıf oldgndan dar gözüküyo sence nası giyinmeliyim bol pantolon sevmiyorum boru paça giyiyorm kazak tişört vs dede kısa değilde kalçayı biraz örten ve bol şeyler giyiyorum sence doğru mudur
merhaba,çok güzel bir başlık açmışsnız,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
yaşım 30.1.72 boyunda 72 kiloyum.suratım uzun, kemikli ve zayıf, beyaz tenliyim.boynum uzun.saçlarım kahve tonlarında
basenlerim biraz geniş,bacaklarım kalın.simit denen yanlarım da var.beni daha orantılı gösterecek bir giyim tarzı istiyorum ama nasıl?
oncelikle etek giymemen cok byk hata pantolon bacak ve kalca kesiminden dolayı seni daha kilolu gosterir
elbise tabiki sana daha çok yakışır ancak arkadaşa dediklerimi sanada diyeceğim duz cızgılı kumaşlar kullan asla enine kumaşlar kullanma..boyundan dolayı ust kısmına giydiğin bluz gömlek tshirtler asla çok uzun olmasın
bacakların zayıfsa rahatlıkla pantolon giyebilrisin zaten.
Eteklerde ise yanlardan plili etekler kullanabilirsin kalçayı daha geniş gosterecek.
Tesettürlü olman senin yararına vuuccudunun birçok kısmını zaten kapatarak saklayabilrisin
eşarp takıyorsan kare ve dolama şal şeklinde bağlayıştan hangisi sana dah cok yakışıo onu bir dene bul ve test et
asla kırmızı acık türde renkler kullanma eşarpta yuzunu çok iri gosterir
mtlaka soğuk ve mat renkler koyu renkler kullanmalısın...
evet kilonu kullandıgın muddetçe bu tarz pantolonlar tercih et.
ancak bunu bulabildim kusura bakma lutfen
daha ınce bir kemer ve biraz daha aşağıdan kullan.
ancak tabiki elbise bu şekilde uste yapışan olmamalı. salaş olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?