- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
ben de öneri rica edicemmm
Saç rengi: bakır
Beden:38-40
Boy:170
Vucut tipi:hafif basen
Ten rengi: açık buğday
pantolon mecburen çok giyiyorum ama elbise daha çok seviyorum. 28 yaşındayım
Uzun zamandır takipteydim bu forumu, ama e-mail hesabımdaki sorun yüzünden üye olamıyodum. Kısmet bu güneymiş. :) O zaman ilk yorumum da buraya olsun. :)
Aslına bakılırsa böyle bi yardıma baya bi ihtiyacım var. :/ 17 yaşındayım ve genellikle spor giyinirim, yaşıtlarıma baktığımda yanlarında kendimi çok bakımsız hissediyorum. Ders çalışmaktan pek aklıma gelmedi açıkçası çıkayım bi tarz yapaym kendime.Ama artık genç kız oldum, ve bi erkek arkadaşım var. Ona hoş gözükmek istiyorum. :)
Neyse geleyim asıl meseleye
1.60 boy, 46 kiloyum.
Saç rengim: açık kumral, güneşte sarı-turuncu arasında gidip geliyorum daha doğrusu.
Ten rengim: beyaz tenliyim.
Yüzşeklim: yuvarlak.
göz rengim de ela. Hadi bunu da vereyim dedim başlamışken.
36-38 beden giyiyorum.
kalça bedenim 88, bel 62, göğüs de 75. Ya böyle bi garip oldu biliyorum ama vücut tipimi nasıl belirteyim bilemedim. :44:
bacaklarım da kalın değil, ama ben nedense etek yakıştıramıyorum. :44:
Yardımınızı bekliyorum. :)
bacakların kalınsa boru paçadan mumkun mertebe uzak dur.orda darlıkta giyin
cok geniş paçalı şeylerde gşyme hem boyunu kısa gosterir hemde basenlerın daha da ortaya cıkar
cok kısa fırfırlı yada cok dar eteklerden kaçın
ust kısmın alt kısma gore inceyse çok bol şeyler giyme altla bir olur seni kilolu gosterir
elbiselerde ise asimetrik kesimler dikkati yüze ve omuzlara toplayacagı ıcın bu şekilde kıyafetler kullan.
tshirt elbetteki giyebilirsin ancak genellikle V yaka yada tek kol olsun.
saklamak istediğin bolgeyi koyu renklerle kapat..
hep soyluyorum bu en buyuk giyim sırrıdır. ve alt kısımda çok nadir çizgili şeyler kullan basenleri geniş gosterir
topuklu ayakkabı doğru seçilirse bacak daha uzun ve ince gozukur
Çok teşekkür ederim sağolun. :)
Zaten öyle çok abartılı giyinmem kafamı kesseler.Sadece artık biraz genç kız gibi görünmek niyetim. Üniversiteye de başlıcam seneye, yavaş yavaş düzeltmek istedim artık kendimi. :)
Yeşil, mavi ve pembe en sevdiklerimdir. Hem doğru giyinicem hem de mutlu olucam yani.
maxi etek benim de hoşuma gitti düşününce :97:
peki uzun tunikler kullanmalı mıyım? kalçamı örtücek şekilde uzunlukta mesela?
biraz stilimi çocuksudan daha kadınsı hale getirmek istiyorum
bugune kadar hep renkli giysiler, miniler tarzında giyiniyordum ama artık iş yaşamı da başlayınca sanırım çizgimi biraz daha ağırlaştırmam gerekiyor.
kumralım, kumral tenliyim, gözlerim yeşil-ela
25 yaşındayım.
179 boyundayım kilom 59, beden 36-38,
saclarım kabarık dalgalı,
yüz şeklim oval,boynum ince uzun
vucut tipim orantılı ama kilo aldıgım zamanlanlar kalca ve basenden alırım. hatta ölçü yazayım tam olsun:)
gögüs:93 bel:64 basen:94
ne önerirsiniz merakla bekliyorum. şimdiden teşekkürlerrr
teşekkür ederim. :) aklıma takılan konular olduğunda size sorabilirim değil mi?
elbiselerin yakışması ıcın biraz kilo almalısınız bende şuanda buna çalışıyorum diğer turlu insan sopa gibi duruyor
boyunuz bir türk kadınına gore oldukça uzun. bu yuzden boynunuzunda uzun olmasıyla kapatmanız gereken çok fazla yer var.
giydiğiniz elbiselerin boyun kısmı sarılı, kapalı, olsun.
yada şal veyahut fülar kullanmayı adet haline getirin.
boyunuz uzun özellikle resmi kıyafetler için belden oturtmalı kabarık etekler pliseli yandan dönen etekler diz altına kadar özellikle boyunuzu daha kısa gosterir daha iyi orantı olur
saçınızın şekli nasıl bilmem ama yüzünüzü biraz daha boyunla orantılı gosterecek seçimler yapın ve saçlarınızı genelleme toplamayın..
kısa şeyler giydiğinizde topukludan uzak durun.
maxi etekler tüllü etekler deneyin sandalet turu şeyler giyerseniz daha iyi olur
dediğiniz gibi daha kadınsı olmak için,aslında kilo almayı denemedim değil ama o zaman da basen büyüyor göğüsler basene göre daha küçük kalıyor
sporla birlikte kilo almak lazım ama insan da üşeniyor:)) isterdim her yerden eşit kilo alabilenlerden olmayı
slm lar
topic i gördum gercktn cok faydalı bıcok onerıye baktm bayldm ama benm sorunmda kafamda dusndgm seyı asla bulamıyor gez gez bulamıyorum herkes nerelerdenb uluyor sasırıyorum bazn:):)
birde sorum olcak uzun elbısele taktım buaralr aama topuklu gıymeyı sevmıyorm fazla raht edemıyorm heep babet. boyumda 165 falan kılom 50 bazn yaksmadıgını dusnyrm ama vazgecemıyormda sizce nasıl olur kısa boylu olup uzun elbıse gıynce
Merhaba bana da yardımcı olursanız sevinirim.bu konuda arayış içerisideyim.zayıflama sürecindeyim karın ve bel bölgemdeki problemi halletiğimde dahi nasıl giyinebilirim.kendime ne yakışır nasıl giyinmem lazım bu konudan çok müzdaribim.çok bakıyorum ediyorum ama kararsız kalıyorum tarzımı nasıl bulabilirim.şu an sadece mağazaları dolaşmakla yetiniyorum.kendime birşey alamıyorum maalesef bu süreç içerisinde idare etmeye çalışıcam.
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: siyah
Yüz tipi: yuvarlak
Beden: 38
Boy: 1.67
Vucut tipi: elma tipi.fazlalıklarım karın ve bel bölgesinde.biraz basenim var.kalçamda sorun yok.alt bacak ve üst kolda sorunlu..
Ten rengi:beyaz , gözlerimde yeşil
ayrıca bu konuyu açtığınız için teşekkürler
Unuttuğum önemli birşey.benim genetik şansızlığım da var iri kemikli bir yapıya sahibim.omuzlarım geniş.zayıflayınca daha hoş görünmeyi umuyorum
birde kilo problemimi aştığımda şu tarzlarda giyinmem uygun olur mu acaba.:44:
Eki Görüntüle 243693
Eki Görüntüle 243694
Eki Görüntüle 243695
ne tür şeyler aradıgınızı bilirseniz sizlere mağazalar hakkında yardımcı olabilirim
boynuzun cok kısa oldugunu dusunmuyorum.
babetlede elbetteki giyebliirsiniz
bent opuklu cok seven biri olarak bu sene tavsiyem maxi elbiseler yerine maxi etekler giymeniz.
yukardadea biçok fotograf var biçok bayana yakışacak şekilde üretiliyorlar ve 8.cm ustu bir topuklu ile harika duruyorlar...
şık olmak adına bunu yapmanız lazım veya diz altı felan bi elbise giyip sandaletle tercih edebilirsiniz. uzun bir elbisede olur yeterki rengini iyi ayarlayın .
ben olsam tulum tercih ederdim ama belden oturmaması lazım sizin ıcın bel kısmı oturursa boy kısa gibi gözukur
uzgunuma ma doğrusu gerekirse olmaz
dar pantolon baseni tamamen ortaya cıkarır heleki deri tarzında
birde altına ince topuk giydiğinizde daha kalınj basenli goruneceksiniz
blazer ceket olabilir ama yakasının biraz acık olması gerekir omuzlarınzın ufak durması ıcın
ne kadar zayıflarsanız zayıflayın omuz kısmı gitmezsadece onu kasa çevirip kaslı bir bayan olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?