- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
ewet tulum giyiyorum ama benm sorunm cok acık gıynmıyorm yanı bolero ıle tamamlamaya calısyrm kıyftlerımı sıkda olsun isityorum. mesela yrm kot ceket aradım gunlerce bulamadım (tabi bu benım becerıksızlıgım bişeklde bulunur) ama klasık unıformaya donsmus herksde olann seyler giyemıyorum bu konudada problemlıyım mesela arkada elbıse resmı gostermıssnz bayldmsanırım benım en ksıa zamnda bır terzı edınmem lazım:)
buarada cevabınz ıcın teşekkur edıyorum:)
tesetturlu bi artkadaşım var geçen stil danışmanlıgını yaptım tulum aldık sıfır kol , ve uzerine blazer ceket harika oldu bu şekilde dusunebilirsin
mrb bende 1,70 boyunda 52 kiloyum kestane sac ela göz nasıl giymeliyim bilemiyorum vücudum orantılı bacaklarım uzun tunik giymeyi seviyorum ama nasıl pantolonlarla giymeliyim bilemiyorum
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: kahverengi
Yüz tipi: ters üçgen
Beden: 34-36
Boy: 1.64
Kilo:47
Vucut tipi: yağdan eser yok zayıfım ne giycemi şaşırıyorum hiçbirşey oturmuyor doğru düzgün. kollarım çok ince hiç sevmiyorum.
Ten rengi: esmer ,kahverengi gözlü
Saç rengi: açık kumral
Yüz tipi: yuvarlak
Beden:46-48
Boy:1.60
Vucut tipi:kilolu
Ten rengi:açık
Ne tarz giyinmem doğru olur.Yaşım 36.Göğüslerim de vücuduma göre daha iri ama genel olarak kilom orantılı dağılmış durumda.97 kiloyum.Önerileriniz varsa bekliyorum...Ayrıca bildiğiniz büyük beden markaları varsa şık ve uygun bunu da bilmek isterim.
Ten rengi:Beyaz
Saç rengi: siyah
Gözler:kahve
Yüz tipi: oval
Beden: 38
Boy: 1.63
Vucut tipi:geniş omuz, armut şeklinde,ince bel geniş kalça..
Gözler:kahverengi
spor giyimle klasik giyim arası gitgellerdeyim.mesela dolgu topuk da sevıyorum converse de.saçlarım dalgalı.streç kotları cok sevıyorum ama basenler cıkıyor.bol paça alayım dıyorum oldugumdan sısman gosterıyor.yardıma ıhtıyacım var.tarzımı bulamıyorummm
merhaba tekrar.arkadaşım için rica edecektim.
Giyim durumu : Açık
Saç rengi: koyu kestane
Beden: 36
Boy: 1.57
Kilo:45
Vucut tipi: minyon ince yapılı ,vücudunda beğenmediği bir yanı yok, bel ince ve kıvrımlı
Ten rengi: buğday tenli
Göz rengi: koyu kahve
çoğunlukla spor giyiniyor.klasik giyinmek istiyor ama nasıl giyineceği konusunda tereddütte.keza saç rengi konusunda da.son olarak hangi renkleri tercih etmeli.
ben dun size cevap yazdım sanıyorum nereye gitti o mesaj..neyse tekrar yazayım
tesettürlümüsünüz genellikle onlar pantolonların ustune tunik giyer. tunikten kastınız nedir kısa kolmu uzn kolmu daha teferruatlı yazarsanız sevinirim tekrar yazacağım
pardon gormemiş olabilirim sırayla cvplıyorum normalde ama..merhaba tekrar.arkadaşım için rica edecektim.
Giyim durumu : Açık
Saç rengi: koyu kestane
Beden: 36
Boy: 1.57
Kilo:45
Vucut tipi: minyon ince yapılı ,vücudunda beğenmediği bir yanı yok, bel ince ve kıvrımlı
Ten rengi: buğday tenli
Göz rengi: koyu kahve
çoğunlukla spor giyiniyor.klasik giyinmek istiyor ama nasıl giyineceği konusunda tereddütte.keza saç rengi konusunda da.son olarak hangi renkleri tercih etmeli.
degilim fakat bende eşimde öle istiyoruz tunik yani.nasıl pant.güzel olur.bana ilk cevabınızz.yrd.olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?