Modacıyım stil danışmanlığında yardımcı olabilirim

bence bu kot pantolonları yavaş yavaş gardropların bi köşesine ayırmalısınız cunki havuc pantolonlar şalvar pantolonlar paraşüt pantolonlar yuksek bel pantolonlar varken guzek kadınsı giymek varken hiç bir zaman bana kot pantolon hoş gelmedi..biçok unlu modacının defilesine bakarsanız kot pantolonu yaz olayı hariç goremezsiniz

tesetturlu bi artkadaşım var geçen stil danışmanlıgını yaptım tulum aldık sıfır kol , ve uzerine blazer ceket harika oldu bu şekilde dusunebilirsin

tesetturlu bi artkadaşım var geçen stil danışmanlıgını yaptım tulum aldık sıfır kol , ve uzerine blazer ceket harika oldu bu şekilde dusunebilirsin

olabılr aslnda ama işte uyum yapamıyrm :)
testturlu deılm ama işte orta ayar bişlr ayarlamaya clşyrm:)

mrb bende 1,70 boyunda 52 kiloyum kestane sac ela göz nasıl giymeliyim bilemiyorum vücudum orantılı bacaklarım uzun tunik giymeyi seviyorum ama nasıl pantolonlarla giymeliyim bilemiyorum

Giyim durumu: Açık
Saç rengi: kahverengi
Yüz tipi: ters üçgen
Beden: 34-36
Boy: 1.64
Kilo:47
Vucut tipi: yağdan eser yok zayıfım ne giycemi şaşırıyorum hiçbirşey oturmuyor doğru düzgün. kollarım çok ince hiç sevmiyorum.
Ten rengi: esmer ,kahverengi gözlü

Saç rengi: kahverengi
Yüz tipi: ters üçgen
Beden: 34-36
Boy: 1.64
Kilo:47
Vucut tipi: yağdan eser yok zayıfım ne giycemi şaşırıyorum hiçbirşey oturmuyor doğru düzgün. kollarım çok ince hiç sevmiyorum.
Ten rengi: esmer ,kahverengi gözlü

merhaba tekrar.arkadaşım için rica edecektim.

Giyim durumu : Açık
Saç rengi: koyu kestane
Yüz tipi: oval
Beden: 36
Boy: 1.57
Kilo:45
Vucut tipi: minyon ince yapılı ,vücudunda beğenmediği bir yanı yok, bel ince ve kıvrımlı
Ten rengi: buğday tenli
Göz rengi: koyu kahve

çoğunlukla spor giyiniyor.klasik giyinmek istiyor ama nasıl giyineceği konusunda tereddütte.keza saç rengi konusunda da.son olarak hangi renkleri tercih etmeli.

Son düzenleme:
Ten rengi:Beyaz
Saç rengi: siyah
Gözler:kahve
Yüz tipi: oval
Beden: 38
Boy: 1.63
Vucut tipi:geniş omuz, armut şeklinde,ince bel geniş kalça..
Gözler:kahverengi
spor giyimle klasik giyim arası gitgellerdeyim.mesela dolgu topuk da sevıyorum converse de.saçlarım dalgalı.streç kotları cok sevıyorum ama basenler cıkıyor.bol paça alayım dıyorum oldugumdan sısman gosterıyor.yardıma ıhtıyacım var. tarzımı bulamıyorummm

Son düzenleme:
Saç rengi: açık kumral
Yüz tipi: yuvarlak
Beden:46-48
Boy:1.60
Vucut tipi:kilolu
Ten rengi:açık

Ne tarz giyinmem doğru olur.Yaşım 36.Göğüslerim de vücuduma göre daha iri ama genel olarak kilom orantılı dağılmış durumda.97 kiloyum.Önerileriniz varsa bekliyorum...Ayrıca bildiğiniz büyük beden markaları varsa şık ve uygun bunu da bilmek isterim.

mrb bende 1,70 boyunda 52 kiloyum kestane sac ela göz nasıl giymeliyim bilemiyorum vücudum orantılı bacaklarım uzun tunik giymeyi seviyorum ama nasıl pantolonlarla giymeliyim bilemiyorum

ben dun size cevap yazdım sanıyorum nereye gitti o mesaj..neyse tekrar yazayım
tesettürlümüsünüz genellikle onlar pantolonların ustune tunik giyer. tunikten kastınız nedir kısa kolmu uzn kolmu daha teferruatlı yazarsanız sevinirim tekrar yazacağım

saç olayından başlarsak kahkül gibi şeyleri sakın denemeyin perçem kestirseniz bile yanlara dağıtın genellikle yüzünüzün yanlarında saçlarınız olsun.
kollarınız cok ınce ve sevmiyorsanız ozaman kolları kapalı şeyleri tercih edin.
esmerseniz altın bronz tonları, gümüş metalik tonlarını bol bol kullanabilrsinz
evet biraz zayıf olabilirsiniz bende boyuma gore 9 kilo zayıfım ama yapacak bişry yok
bu yuzden onemli olan kıyafetlerle bunu kapatmak
bilmiyorum ne tarz giyiyorsun ama çok zayıfsan boru paça pantolon, çok dar taytlar streç pantolonlar dan kaçınmalısın
modern şalvar tipleri ve havuç pantolonları tercih etmelisin.
kayık yaka tshirtler giyebilrsin.
kışınsa salaş kazaklar giymelisin
dolgu topuktan uzak dur çok zayıf birinde çok absürt durabiliyor
senin tarzın kesinlikle bu şekilde olmalı

kemer kullanacaksan salaş olmalı

Son düzenleme:

genellikle giyeceğiniz şeyler bol kesim olmalı.
kullandıgınız bluz ve elbiseler kesinlikle en çizgisi olmamalı en çizgileri kilolu gosterir yukarıdan aşağıya yada çapraz gelmeli

kot pantolon turu şeyleri kesinlikle tercih etmeyin

sıfır kol urunlerden kaçının
truvakar kol veyahut kısa kol giyin
yazın genellikle boydan elbise giyin.çok daha zayıf gostercektir

bakınız enine çizgiler ustle altı aynı gosteriyor!!

acık renkler sizi genellikle kilolu gosterir koyu renkleri tercihe din ozellikle pastel tonları ndan uzak durun

sıte konusunda trendyol gibi siteleri takip edin bulabilrsiniz..

Son düzenleme:

Arkadaşım converse çoluk çocuğun giydiği birşeydir şuan siz ne kadar yakışıyor sansanızda yanlış anlamayın ama bir kadına asla yakışmayacak birşeydir!
ki 20 yasında siz hayata başlamışsınız zaten.
heryaşın gerektirdiğini yapın lutfen.
streç yada dar pantolonlarda veyahut çok bol ve cok dar paçalarda basen olduğu gibi dışarya yansır
senin alacağın şey havuç pantolon hem baseni kapatıcak hemde paçaları ne çok bol ne çok dar
basenleri saklamak ıcın belden oturtmalı şeyler giyin herkeze soyluyorum bunu
maxi elbiselerde belinize bir kemer takın aşağısı geniş kalsın

sagdaki pantolonu ornek olsun diye koymadım fotoda vardı

benim mesajım gözünüzden kaçtı sanırım.diyeceklerinizi merakla bekliyorduk :78:

degilim fakat bende eşimde öle istiyoruz tunik yani.nasıl pant.güzel olur.bana ilk cevabınızz.yrd.olursanız sevinirim

pardon gormemiş olabilirim sırayla cvplıyorum normalde ama..
bu yaşta spor giymeye devam ederse sürekli olarak yaşın ın guzelliklerini kaçırmış olur.
buğday tenliyse açık kahve tonları karamel tonlarını denemeli.
biraz bronzlaşarak sarı tonlarınıda deneyebilir
boyunuzu uzun gostermesi ıcın belden oturan maxi etekler giyinsin.
akerdeon etekler tercih etsin.
boru paça kesinlikle giymesin kilolu ve kısa gosterir.
çok dar ve kayık yaka tshirtlerden uzak dursun.
yarasa kol asla tercih etmesin.
akerdeon etekler yerine elbiselerinide tercih edebilir.

degilim fakat bende eşimde öle istiyoruz tunik yani.nasıl pant.güzel olur.bana ilk cevabınızz.yrd.olursanız sevinirim

kardeşim valla tam anlamış değilim ama anladığım kadarı ile yardımcı olucam
özellikle dışarda goruyorum bole altına dandik badi giyip kolları kısa ustune tunik tarzı bişe giyip altına daracık pantolon giyiyorlar hani gordugumde zevksiz ve kro yaftasını rahat yapıştırırım yani. bu şekilde sakın giyinme rezalet gozukuyor
şalvar turu bir pantolon giyip uzerine salaş bir tunik giyebilirsin
topuklu ve normal yada boru paça bir pantolonla çok uzun olmayan bir tunik tercih edebilirsin.
kışın tuniğin ustune kurk sıfır kol yani giyebilirsin
doğrusu kürklü yelektir yanlış cumle kullanmayayım

soldaki gibi bir hata yapma salaş giymiş pantolonunda paçaları geniş kesinlikle outtt

tunkler genellikle taytla tercih edilirler ama bana sorarsan modada tunik diye bir olay yoktur.
cunki ne kaban ne tshirt nede başka birşey hepsinin karışımı olmuş
bilmem yardımcı olabildimmi.

Selamlar!!!
Giyim durumu : Açık
Saç rengi: Orta kestane
Yüz tipi: Uzun ve elmacık kemikleri çıkık
Beden: 36
Boy: 1.75
Kilo:58
Vucut tipi: Uzun ince, kemiklerim de ince göğüsler iri, vücut kum saati şeklinde. Basen genişliği yok. Normal.
Ten rengi: buğday tenli
Göz rengi: kahve
Spor giyimden kastım kotlar babetler, topuklu ayakkabı dahil herşeyi giyebilirim...

slmlar, bu ba$ligi yeni gordum, merak ettim, iyi olmu$, hayirli olsun topic' iniz.
ben begendigimi ve tabiki yaki$ani giyerim, oyle moda takip etme ali$kanligim yoktur fakat ne begenip alirsam ne hikmetse moda olmu$ olur zaten hehe..
benim kendime gore bir stilim vardir, spor klasik arasi gidecegim yere gore giyinirim (genelde spor giyinirim).

yinede fikir almak iyidir..
ben etek giyerim, uzun ve topuk ustu (genelde pileli, du$uk bel,kurdela yani modelli.) $alvar etek aldim geçenlerde çok severek giyiyorum. elbiselere bayilirim ve giyinirim ;
gomlek, penye (duz ve yarasa kol) giyerim
ve pardesusuz di$ariya çikmam (siyah, kollardan ve boyundan modelli feraceler yaz tercihimdir, diger zamanlar ise duz tipi pardesuler giyerim).
acaba, pardesu di$inda (di$ giyim hariç) giyim tarzim dogrumudur ? a$agidaki vurgulara gore..

-kapali
-1.63
-58 kg (zayiftim 49 kg ! 1 sene oncesine kadar.. tabiri caiz ise 90-60-90 idim, ben dert etmesemde etrafimdakiler yuzunden dert eder olmu$tum, hirs yaptim ve istedigim kiloya $ukurler olsun ula$tim . kilo aldim ve kendime guvencim geldi gerçekten, artik ne giysem yaki$tiriyorum (etrafimdakiler sagolsunlar hehe)
hiim konuya devam edeyim..

-beyaz tenli
-kahve rengi gozlerim
-yuz tipim ince uzundur
-fizigim orantilidir, fakat son 2 aydir gobek olu$tu :44:

boyle yani..
cevabini merakla bekliyorum $ekerim
hayirli ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…