Modellikte böyle birşey olabilir mi?


Tecavüze uğrayana ne giymiş tahrik etmiş diyen kafaları nasıl onaylayamıyorsam, buna da ohh sana müstehak olmuş diyenleri çok itici buluyorum.

Ayrıca hanımefendiler, konu sahibi sanal seks yapmak istemiş bile olabilir. Öyle bile olsa müstehak öl geber diyemez kimse. Sanal seks yapan kadın sayısı, kocişinden bile utanan kadın sayısından fazla. Bilin istedim.
 
Konu muhtemelen fake ama başka cahiller okur diye yazayım...

Sen hiç mi haber izlemezsin? Hiç mi bir şey okumazsın? Şu zamanda nasıl güvenip de öyle bir foto yollarsın?

Bu ülkede sadece araba kullanmak için değil, evlenmek, çocuk doğurmak, akıllı telefon kullanmak için de ehliyet şart!

Sonrasında kafana takmayacak olsan istediğin fotoğrafı istediğine gönder. Ama sonra ruhsal bunalımlara girip, dönüşü olmayan şeyler yapıyorsunuz.

Azıcık ayık olun!

Edit: Oy falan kullanma Allah'ını seversen.
 
çok afedersin ama sosyal medyada forumlara yazan birinin en azından hiç tanımadıgı birine üstü çıplak altı külotlu fotograf gönderecek kadar cahil ve saf olabilme ihtimaline pek inanamıyorum,özür dilerim.
ama gerçekten böyle bir olay başından geçtiyse cidden çok üzüücü,umarım bundan çıkarılacak dersleri alırsın.
 

kocasından utanan ve bunu marifet sayan kadınlar var. sanal seks mi o da neeee... sevgilisine fotoğraf gömderen yok mu? milyonlarca. güvenip o riski alıyor insan. müstehaklık ne demek ki? insana 30 yıllık kocası iftira atıyor boşanırken. e ona da mı sana müstehak diyelim.

valla kafalar pırıl pırıl.
 
Hanımlar,
konu diyelim ki fake, henüz fake olduğuna dair hiçbir somut delil yok ama hadi fake olsun veya konu sahibesi yaptığının sonunu düşünemeyecek kadar saf olsun, bu size bir insana hakaret etme hakkı veriyor mu?

Geçenlerde fake konularla alakalı bir topikte birkaç üyenin yazdığı mesaj çok hoşuma gitti, kısaca şöyle diyorlardı, fake olsa bile siz gerçekmiş gibi kabul edip yazsanız da bu konuları okuyan belki aynı durumda olan insanlar faydalansa, bir kişi bile yararlansa güzel olmaz mı?

Fake'se burada aşağılamak yerine bildirirsiniz yönetim inceler, bildirmiyor ama hakaretlerden de nasiplendiriyorsunuz.
Bu site sizlerin düşünceleri, tecrübeleri, bilgileriyle var olmalı, hakaretlerle değil.
 
Oooğ aralarda daha kocisinden utanan evli masum hanımlar, porno sektörüne girersinciler vs.

Kız kendine bir şey yapsa, tetikleyicisi olsa bu yorumlardan biri, yazık.

Ya cidden o yorumu şimdi gördüm de kocanın yanında soyunmaya utanmak, bunu "çok namusluyum o yüzden" diye kafasında yorumlamak daha büyük bir problem. Kız saf olabilir, fake olabilir, belki sanal seks denemek isteyip batırmış olabilir paravan hikaye anlatmış olabilir ama burada "uu sen tü kaka ben en namusluyum" muhabbeti daha berbat.
 
Ya da ajans lafına kanıp tvde özendiği ünlüler dünyasında yer alacağını zannetmiş olabilir, bizce komik veya inanması zor ama kaç genç kız özendiği ünlünün yerinde olmak istiyor kimbilir?
Dizilerde gördükleri şaşalı hayata özenen kaç kız vardır?
Sizlerin yaşı küçük o dönemleri pek bilmezsiniz, 80'lerde Yeşilçam'da ünlü olacağını zannedip kaç genç kız evden kaçtı biliyor musunuz?
Para ve ünlü olma hayali ağır basıyor olabilir, artık evden kaçmıyorlar ama internet üzerinden ünlü olanları duyunca umutlanıyorlar.
Kameralar büyüleyici kutulardır, orada görünmek popüler olmak kızları yanlışa düşürüyor.
 
benim bir yeğenimi nette birisi iguana satacağım sana diye kandırmıştı. sen babanın kartını al bana numaraları söyle ben çekerim ordan parasını yollarım sana iguanayı demiş yeğende vermiş kartın tüm bilgilerini. allahtan çok limit yoktuda 400 500 lira gibi bir rakamla kurtarmışlardı. gerçi o o zamanlar daha 14 yaşındaydı konu sahibi 22 yaşındaymış ama oluyor böyle şeyler. koca koca insanlar binlerce liralarını kaptırıyor dolandırıcılara. üstelik tv ler inanmayın diye bas bas bağırmalarına rağmen oluyor bunlar. çokta üstelememek lazım. olan olduysa yapacak bir şey yok..
 

Evet tabii ki, dediğiniz gibi artık internet üzerinden ünlü olmak çok kolay, doğal olarak bunu kötüye kullanan insanlar da çoğaldı. Burada kendini tatmin etmenin konu gerçekse konu sahibine hiçbir faydası yok. Bu kız buradaki yorumları okuyup suçluluk duygusuyla kendine zarar vermeye kalksa bu namuslu hanımlarımızdan kaçı bunun sorumluluğunu alır? Hele kendini övmek için daha da problemli şeyler yazanlar var. Kocanın yanında soyunmaya, cinsel birliktelik yaşamaya "utanmak" gerçekten psikolojik destek alınması gereken bir durumdur, namusla gram alakası yok.
 
Hala böyle şeyler var mı bilmiyorum ama bundan birkaç sene önce bir çok kişiye modellik görüşmesi için bir otele davet mesajı gönderilmişti. Bir çok ilde. Gerçekliği nedir kimdir hiç bilgim yok en az 5 tanıdığım internette davet mesajının ekran görüntüsunu paylaşmisti. Yıl olmus 2017 hala internet sitelerinde keşfedilmeyi manken model olmayı bekleyenler var. Umarım bu konuyu okuyan bir kişi de olsa aydınlanır.
 

Bariz bir şekilde sizle dalga geçtim diyen veya dalga geçtiği anlaşılmış insanlar ayrı, onların dışında bize inanılmaz gelse de yaşandığı söylenen olaylara inanmıyorsak yazmama seçeneğimiz var, yazıyorsakta kınamak, yermek yerine öğüt vermeliyiz, internet çağındayız yıl 2017 diyoruz ama yaşı 20-25 arası genç kadınların bazılarının hala sürtünme yoluyla hamile kalma korkusu yaşadığını da unutmamak lazım, bazı şeyler hala tabu, tabuların çok olduğu ve çevreyle konuşulmadığı, bir kullanıcı adıyla forumlarda, sosyal medyada sorulduğu gerçeğini hatırlarsak eğer, konu sahibesi gibi kızların hataya düşmüş olma olasılığı da var.

Nasıl olur diyoruz fakat oluyor, sitede birçok bölümde inanılması güç konular bulabiliriz ama tecrübe edilmiş ve gerçekler.
 
Son düzenleme:
Yavrucuğum yaptığın hatanın farkında olman da güzel. Ama sakın bir daha böyle bir şey yapma. Kendini böyle ipsiz sapsız fırsat düşkünü insanların tuzaklarına bırakma. Çok küçüksün. Dünya pislik dolu. İlla manken olmak istiyorsan adı sanı belli olan ajanslara git çocum. İnternetten manken olunmaz. Konu mankeni oluverirsin Allah korusun. Aklını başına al daha da böyle şeyler yapma e mi?
 
Valla nasil oluyo anlamiyorum. Ben kocamin yaninda soyunmaya haya ederken sen tanimadigin bi adama ciplak fotorafinimi atinn yazik gencliginize uzuluyorumm
ben de kadinligindan utanan kadinlarimizin buyutecegi cocuklar icin uzuluyorum
 
 
Konu sahibi gercek veya sahtesin demeyecegim. Bence sevgiline bile o tarz fotograflar atmamalisim. Gercekte yasamak baska kanit gosteremez ama ayrilacagini dusunup bile bir belge niteliginde resim gondermemeli bence kimse. Sonra yarin obur gun ayrilinca tehtid edilen cok kadin var. Yuzun gozukmuyorsa internetten buldum diyebilirsin
 
Ajansların prosedürü bu şekilde değil. Fotoğraf istiyorlar elbette, doğal olarak. Ama kesinlikle çıplak vesaire istemiyorlar. Modellik alanına göre yüzünü veya fiziğini belli edecek bir fotoğraf gönderiyorsun, yetkili kişi değerlendiriyor ve beğenirse seni ofise görüşmeye çağırıyor. Geçmişte bu konuda tecrübem olmuştu. Bu şekilde model arayanlar bence +18 siteler için model arıyor olabilir. Çünkü normal ajanslarda durum bu şekilde değil. Ayrıca öyle kimseyi havada kapmıyorlar. Önce gün alıyorsun, fotoğraf çekimi oluyor veya profesyonel fotoğrafların varsa onları götürüyorsun. Çekim için 2014 senesinde 50 tl istenmişti. Ardından ajansa kayıt ücreti olarak da 100 tl istenmişti yine 2014 senesinde. Bir ajansa göre yazmıyorum bunları. Birden fazla ajansa göre yazıyorum. Durum böyle ilerliyor. Sana uygun bir reklam çekimi vs olursa gidiyorsun, uygun görülürse o klipte rol alıyorsun. Bu şekilde kötü insanlarla karşılaşabilir genç kızlarımız. Bu nedenle dikkat edin gençler. Para kazanmak için fiziğinizi kullansanız bile öyle lak diye para gelmiyor. Kesinlikle yavaş ilerleyen ve basit olmayan bir süreç.
 
Umarım yüzünüzü göstermemişsinizdir konu sahibi. Bu kişilerin ajansla majansla alakası yok, bunu bir çocuk bile anlardı sanıyorum. Neyse bundan sonra gözünüzü açık tutun bari.
 
Her ajansta tanidigi olana ciplak fotograf gonderecekseniz isiniz var demektir.
Ajansta tanıdık ne ya Gidersin ajansa kaydolursun.Olursa olur.Olmazsa olmaz.Küçük işlere çağırırlar falan.Yepenim de ajansa kayıtlı.Bu kadar zor değil ajana ulaşmak.Ajansta tanıdık ne?Akılsız başın cezasını taban çeker.Başn belada olabilir.Ara.benim değildi o resimler .Dalga geçtim sizin gibi de.Netten buldum de.Bence siz de böyle kandırmayım insanları de...Ama o resimlere kaç kişi bakacak.İğrenç.Yazık günah.Herhangi bir tehditte doğru polise git.Nasıl kendini teşhir edebildin hem de netten kim olduğu bilinmryen birine..Sapıklık ayağında olduğu belli birine.Ajans istese bile verme.Artis misin sen?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…