Modellikte böyle birşey olabilir mi?

Yaş 23 mü?!? İlk okuyunca 18 altı, cahil bir liseli sandım. Yaş 23'se durum daha vahim. Biraz aklınızı başınıza alsanız iyi edersiniz.

Anladığım kadarıyla sitede paylaştığınız fotoğrafta yüzünüz var,üst çıplak gönderdiğinizde yok. Neyseki yüzünüzü kapatmayı akıl etmişsiniz.
Bakın belliki bir boşluğunuza gelmiş ,bir şekilde ikna olup göndermişsiniz fotoğrafı,doğru mu yaptığınız tabiki değil ama bundan sonra doğru olanı yapıp,asla muhattap olmayın bu ajans sahibi olduğunu söyleyen adamla ve aracı olanla. Size ulaşıp şantaj yoluyla birşeyler yapmanızı isteyebilirler,bir yerlere çağırabilirler,gitmeyin,ben değildim fotoğraftaki,deyin ve istedikleri söyledikleri şeyi yapmayın zira kesinlikle bunun altından bu tarz birşeyler çıkar. Çok pis kokular geliyor burnuma.Soğukkanlı,sakin ve akıllı olun sonraki süreçte .
Bir daha bu tip işlere girmeyin. Uyanık olun.

Şaka mısın? Saf mısın? fake misin? erkek misin?

Özellikle Facebook gibi yerlerde oluyor böyle vakalar, konu gerçekte olabilir, başıma geldi benimde ama hemen atlayıp fotoğraf felan göndermedim dediği tarzda.. Bazı gruplar var hostes-manken iş platformları v.s. iş ilanları yayınlanıyor felan ordaki yorumlardan felan hemen size yazıyorlar modellik yapmak istermisiniz gibisinden, sonrasında konusma modellikten başka yerlere dönüyor, yada daha çok kazanmak istermisin gibisinden göz boyayıcı muhabbetler başlıyor. İnanabilirim, yalan da olabilir şahsen işsiz olduğum dönemde stand hostesliği gibi şeylere bakarken karşılaşmıştım bende..

Tabi modellik böyle oluyor. Ama yanlıs yaptın sen ic camasiri olmadan . Tamamen çıplak resim atsan şuan en ünlü p... Yıldızı modeli olarak internette resimlerin olurdu

Arkadaşın yaptığı yanlış ama böyle teklifler ediyorlar gerçekten, inandırıcı değil hemen üstsüz resim göndermesine inanmak da istemedim ama bu tarz yaklaşanlar çok fazla ne yazıkki

Tövbe tövbe insan bu kadar da saf olamaz nasil guvendiniz de attiniz fotolari hayrett

Bence ya fakesin geyik geçiyosun ya da fazlasıyla safsın nasıl inandın emin ol k kimse bu hataya düşmez.

Kendi isteğinizle gönderdiğiniz bi resimle ilgili şikayetçi olamazsınız ki. Ancak resminizin kullanıldığını görürseniz şikayetçi olabilirsiniz

Ailenizin anne babanın mutlaka haberi olsun ya da ablanız kardeşiniz varsa söyleyin tehdit edilirseniz de asla korkmayın savcılığa gidin kimse bi şey yapamaz en fazla resimleriniz yayılır o da canınızı tehlikeye atmaya değmez.
Geçen tv de gördüm bu şekilde bi kız erkek arkadaşına resim gönderiyor ailesinin bilgisi Yok tabi ki . Kız tehdite maruz kaldığından dolayı bu kişiyle bi evde görüşüyor ve bi binanın en üst katından atlayıp intihar ediyor. Böyle durumlarda yardım almaktan çekinmeyin
Zaten bi hata yapmışsınız tek başınıza yanlış karar vermektense bi büyüğünüze danışın ve o kişilerle bağlantıyı kesin
Kendinizle ilgili bi bilgi de kesinlikle vermeyin

yalan bile olsan yalan konu acmak icin bile azcik zekaya ihtiyac var. yazik ya bu yasta bu zeka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…