• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

modern görücü usulü:((

peki bir msj atmalı mıyım ya da aramalı mıyım sizce? ya yedekte bulundurulmak ya da enayi yerine koyulmak istemiyorum. suçlanmakta istemiyorum işte ben arıyorum o aramıyorda demesin. ama varya cidden baskalarıylada görusuyorsa cok bozulurum tabi öğrenemem sanırım bunu..

Bence msj degilde tlf edip acikca konusmalisiniz, yada yuzyuze konusmalisiniz. Cunku soru isaretleriyle ciddi bir karar verilmezki
Verdigi cevaplar size ikna edici gelmezse ona gore karar vermelisiniz.
Soyle sorabilirsiniz, cok merakli gibi olmamak adina
Aramayinca acaba kararsizmisin diye aklima geliyor, tmm sik goruselim demiyorum ama bana hislerindende emin olmaliyim, seyrek gorusmeyede saygim var ama ben neye gore karar vericem seni fazla tanima firsati bulamiyorum, iliski anlayisin buysa onuda bileyim..... gibi konuya girebilirsiniz.

istersen her gün gör yine de tam olarak tanıyamazsın. bazen insanlar 5 yıllık 10 yıllık eşlerini bile tanıyamıyolar farklı huyları çıkabiliyo. zaten zaman geçirdiğiniz süre içinde bile az çok nasıl biri olduğunu anlayabilirsin. bu istediğini ona fazla belli etmemeye çalış

Bence msj degilde tlf edip acikca konusmalisiniz, yada yuzyuze konusmalisiniz. Cunku soru isaretleriyle ciddi bir karar verilmezki
Verdigi cevaplar size ikna edici gelmezse ona gore karar vermelisiniz.
Soyle sorabilirsiniz, cok merakli gibi olmamak adina
Aramayinca acaba kararsizmisin diye aklima geliyor, tmm sik goruselim demiyorum ama bana hislerindende emin olmaliyim, seyrek gorusmeyede saygim var ama ben neye gore karar vericem seni fazla tanima firsati bulamiyorum, iliski anlayisin buysa onuda bileyim..... gibi konuya girebilirsiniz.

5 gündür beni aramadı sormadı tatlım sence değer mi? evet bende aklımda soru işareti kalsın istemiyorum belki arayıp sorarım ben seni anlayamadım diye..medeni bir şekilde konuşalım birbirmizin düşüncelerine saygılı olmalıyız sonçta falan derim belki..

istersen her gün gör yine de tam olarak tanıyamazsın. bazen insanlar 5 yıllık 10 yıllık eşlerini bile tanıyamıyolar farklı huyları çıkabiliyo. zaten zaman geçirdiğiniz süre içinde bile az çok nasıl biri olduğunu anlayabilirsin. bu istediğini ona fazla belli etmemeye çalış

hangi isteğimi tatlım görüşme isteğimi mi

evet bir kız her zmn kendini ağırdan satmalı bencede..ağırdan satıpta kasım kasım kasılmadım hoş sohbet ettim sıktıgımı sanmıyorum. canım hoslanmak değil benimkisi gerçekten derdi nedir oyun mu oynadı onu anlamıyorum. onun gözünde ben arıyorum o aramıyor işte kaç keredir arıyorum beni aramıyor diyor. ama napabilirim ki.. bana sormustu daha önce neden aramıyorsun falan diye onun üstüne aradım o hafta içinde 2 kez ama yine sadece tlfnla görüşmeyle geçince o haftada bende artık aramadım bir daha.. aman napim ya herkes bir tuhaf olmuş..:26:

Bak sen 'beni aramıyor' da ne demek, canım kusura bakma ama kız çocuğu gibi davranmış burada ayıp etmiş yani, kendi her gün arasa sorsa, buluşmak istese tamam belki haklı olabilirde, eee kendisininde arayıp sorduğu yokki... Çok garip biriymiş gerçekten bana sanki 'olsun - olmasın' arasında gidip geliyormuş gibi geliyor.

hangi isteğimi tatlım görüşme isteğimi mi

evet canım. bi de her zaman onun aramasını bekleme hafta da bi seferde sen arayabilirsin. bide aklına takılan bi soru olduğun da ne olursa olsun sor ona. onunla ilgili merak ettiğin öğrenmek istediğin örneğin çok kıskanç mı? kısıtlamaları çok olur mu? ne gibi kısıtlamalar yapar? nelerden hoşlanır nelerden hoşlanmaz? çabuk sinirlenir mi? gece hayatı alkol sigara kumar gibi alışkanlıkları var mı? bunları sordun mu bence sormadıysan ilk görüşmede hepsini sor bunlar önemli şeyler

İstersen hergun bulus,yinede taniman mumkun degil.Bunu ben basima kotu bi olay geldi diye demiyorum.Ayni eve girmeden huyunu ogrenmen mumkun degil.Ha evkendikten sonra gercek yuzude ortaya cikti diye bisey yok.Sadece huyunu ogreniyo insan.Zevkleriniz,bakis aciniz,hislandiginuz seyler,ortak noktalariniz vede tipleriniz hosunuza gittiyse sicak bak.Firsatin oldugu kadar tani bence.Msj la tof dada gorusebilirsin.İlla hergub bulusulcak diye bisey yok bejce

3 kere görüştünüz ve bunların hepsinde o mu dedi görüşelim haftasonu diye? eğer sadece o görüşelim dediyse bu görüşmelerde, kendinizi fazla ağırdan sattığınız için sık sık görüşelim dememesi çok normal olur.

herkes baska bisey söylemiş kızlar:44: arasam mı acaba ya kimisi çok karşı çıkıyor tabiki peşinden koşacak diyor kimisi sen aramazsan hep o ararsa olmaz diyor:26:

aramasaydınız daha iyiydi bakın acmadı! bence sakıın bidaha aramayın totosunu kaldırırcaksınız ustune dusersenızç

böyle demeyin yaa:5:hiç aramadın sende dediler dedim o yüzden mi böyle oldu hep o aradı simdiye kadar bir arıyım son kez bir görüşelim dedim hayır aklımda sorularla nası yaşıcam ya:50:eşek değilse döner ben naptımki sonuçta ona:26:

böyle demeyin yaa:5:hiç aramadın sende dediler dedim o yüzden mi böyle oldu hep o aradı simdiye kadar bir arıyım son kez bir görüşelim dedim hayır aklımda sorularla nası yaşıcam ya:50:eşek değilse döner ben naptımki sonuçta ona:26:

aradığın halde açmadıysa ve sana hala geri dönmediyse en önemlisi aradığını gördüğü halde aramadıysa bu seni umursamadığı anlamına gelir. insan en azından merak eder bişey mi oldu diye :19:

daha sonra msj attı 3 saat sonra toplantdaydım sessizdeydi tlfnum kusura bakma eve yeni geldim müsait olunca konuşalım mı demiş demiş bende bise demedim 1-2 saat geceince ardından aradı trafikteyim dedim eve geçince haber verirsen konusalım dedi tmm dedim eve geldim 2 saat geçti tam arıcaktımki bir msj geldi aynen şöyle;

Ya arabaya sıkıştın kaldın ya da beni ekiyorsun şu anda.Neyse ben rahatsızım biraz yatıyorum. Paralel evrende görüşürüz artık(o ne diye sorma:)) iyi eğlenceler, iyi geceler:)

yazmış..

üstüne aradım açmadı ve bende aynen şöyle bir msj attım;

seni ekecek olsam neden bgn arayım ayrıca birbirimizi ekecek kadar buluşmadık bile..insanlar musait olmayabilir bgn ben aradığımda sende hemen dönemedin mesela..sen böyle yorumluyorsan bişey diyemem tabi, iyi geceler.

yazdım. Ne düşünüyorsunuz kızlar?:44:

daha sonra msj attı 3 saat sonra toplantdaydım sessizdeydi tlfnum kusura bakma eve yeni geldim müsait olunca konuşalım mı demiş demiş bende bise demedim 1-2 saat geceince ardından aradı trafikteyim dedim eve geçince haber verirsen konusalım dedi tmm dedim eve geldim 2 saat geçti tam arıcaktımki bir msj geldi aynen şöyle;

Ya arabaya sıkıştın kaldın ya da beni ekiyorsun şu anda.Neyse ben rahatsızım biraz yatıyorum. Paralel evrende görüşürüz artık(o ne diye sorma:)) iyi eğlenceler, iyi geceler:)

yazmış..

üstüne aradım açmadı ve bende aynen şöyle bir msj attım;

seni ekecek olsam neden bgn arayım ayrıca birbirimizi ekecek kadar buluşmadık bile..insanlar musait olmayabilir bgn ben aradığımda sende hemen dönemedin mesela..sen böyle yorumluyorsan bişey diyemem tabi, iyi geceler.

yazdım. Ne düşünüyorsunuz kızlar?:44:

Trip dolu bi msj olmus :D neyse verdiği cevaba bakalim artık

kızlaaaar sabah mesaj geldiiiiiiii şöyle yazıyoooor;

günaydın.doğru bgun aradın ama tam bir hafta sonra. özellikle bekledim nasıl hareket edeceksin diye. Aklına 1 hafta sonra gelmişim ve bunu da bu şekilde vurguluyorsun bugün aradım diyerek.Kendi istediğinden değil de buna zorlandığın için benimle görüşüyormuş izlenimi uyandırıyorsun. 2 AY OLDU HALA HAYATINDA SIRADAN BİR İNSANDA FARKLI BİR YER EDİNEMEDİM.Aradığım görmek istediğim bu değildi. İkimizde yetişkin insanlarız anlarım, ısınamadım de, hoşlanmadım de, hayatımda birisini istemiyorum de ama bir işaret ver, böyle arada kalmak istemiyorum artık.

demiiiişşş:44::44::44:

kızlaaaar sabah mesaj geldiiiiiiii şöyle yazıyoooor;

günaydın.doğru bgun aradın ama tam bir hafta sonra. özellikle bekledim nasıl hareket edeceksin diye. Aklına 1 hafta sonra gelmişim ve bunu da bu şekilde vurguluyorsun bugün aradım diyerek.Kendi istediğinden değil de buna zorlandığın için benimle görüşüyormuş izlenimi uyandırıyorsun. 2 AY OLDU HALA HAYATINDA SIRADAN BİR İNSANDA FARKLI BİR YER EDİNEMEDİM.Aradığım görmek istediğim bu değildi. İkimizde yetişkin insanlarız anlarım, ısınamadım de, hoşlanmadım de, hayatımda birisini istemiyorum de ama bir işaret ver, böyle arada kalmak istemiyorum artık.

demiiiişşş:44::44::44:

sırf ara da bir senin aramanı beklediği için sık aramamış seni. senin gerçek duygularını anlamak için. sende hiç aramadığın için öyle şeyler düşünmüş. yani 2 ay boyunca senin hiç aramaman bunu gösteriyo aslında şahsen ben olsam bende öyle düşünürdüm görüşmek istemiyo hoşlanmadı vs vs. bence her iki olgun insan gibi oturup bunu iyice konuşun düşüncelerini ona söyle. her zaman olmasa bile ara sıra ara ki onu düşündüğünü değer verdiğini anlasın yoksa hep o arasın sen arama mantığına bürünme hiç bi yararı olmaz bu şekilde yanlış anlaşılmalar çok olur

sırf ara da bir senin aramanı beklediği için sık aramamış seni. senin gerçek duygularını anlamak için. sende hiç aramadığın için öyle şeyler düşünmüş. yani 2 ay boyunca senin hiç aramaman bunu gösteriyo aslında şahsen ben olsam bende öyle düşünürdüm görüşmek istemiyo hoşlanmadı vs vs. bence her iki olgun insan gibi oturup bunu iyice konuşun düşüncelerini ona söyle. her zaman olmasa bile ara sıra ara ki onu düşündüğünü değer verdiğini anlasın yoksa hep o arasın sen arama mantığına bürünme hiç bi yararı olmaz bu şekilde yanlış anlaşılmalar çok olur

Onun bu msjından sonra musait olunca konusalım mı yazdım aradı beni dedimki biz kaç kez gorustuk 2ay içinde biz görüşmeden birbirmizi nasıl tanıyabiliriz sadece telefonla arayarak?sence bu mantıklı mı dedim söylediğin sözlere üzüldüm ben seni neden ekmek isteyim sen tanımak istediğni söyledin beni bende sana olumlu cvp verdim tmm aramadın diyorsun ama biz aynı sehirdeyiz görüşmek varken neden telefonla konusmayı tercih ettiğinizi anlayamıyorum dedim o da haftaiçi çalışıyoruz ikimizde yorgun oluyoruz falan dedi hep araya bi engel girdi senin misafirlerin geldi benimkiler geldi memleketten bu yüzdenhep zaman girdi dedi.bende bunlar sebep değil bi insan istedikten sonra herşeyi yapar dedim çok istenseydi mutlaka bir yolu bulunurdu çünkü başka alternatif yok dedim.calısıyoruz diye pazardan pazara görüşmemiz mantıklı mı sence dedim baskı yapmak için falan söylemiyorum sadece beni bu sekilde tanıyabileceğine inanıyor musun sen ben bunu merak ediyorum dedim. Sustu birşey diyemedi kafam karıstı falan dedi.ne düşünüyorsun peki şu an benim acımdan bakabildin mi olaya ya da anlatabildim mi sana düşüncelerimi dedim, daha fazla görüşmemiz gerektiğini düşünüyorum dedi bende gerekmiyor dedim istenirse olacak birşey dedim evet falan dedi bana hak verdi ve sustu genel olarak yani.sonra grsrz hoscakal falan deyip kapattık.sonra ne ses var ne seda 2 gün okdu deli olucam artık cidden neyi bekliyor ne yapmaya calısıyor anlamadım gitti.birde bana sürekli tanısma amacımız belli sonucta falan deyip sanki ben işin ciddiyetinde değilmişim gibi bir imaj cizmeye calıstı.acıkladım içimde ne varsa napim ya artık kendi bilir..siz ne düşünüyorsunuz kızlar farklı görüşlere ihtiyacım var..:44:

Onun bu msjından sonra musait olunca konusalım mı yazdım aradı beni dedimki biz kaç kez gorustuk 2ay içinde biz görüşmeden birbirmizi nasıl tanıyabiliriz sadece telefonla arayarak?sence bu mantıklı mı dedim söylediğin sözlere üzüldüm ben seni neden ekmek isteyim sen tanımak istediğni söyledin beni bende sana olumlu cvp verdim tmm aramadın diyorsun ama biz aynı sehirdeyiz görüşmek varken neden telefonla konusmayı tercih ettiğinizi anlayamıyorum dedim o da haftaiçi çalışıyoruz ikimizde yorgun oluyoruz falan dedi hep araya bi engel girdi senin misafirlerin geldi benimkiler geldi memleketten bu yüzdenhep zaman girdi dedi.bende bunlar sebep değil bi insan istedikten sonra herşeyi yapar dedim çok istenseydi mutlaka bir yolu bulunurdu çünkü başka alternatif yok dedim.calısıyoruz diye pazardan pazara görüşmemiz mantıklı mı sence dedim baskı yapmak için falan söylemiyorum sadece beni bu sekilde tanıyabileceğine inanıyor musun sen ben bunu merak ediyorum dedim. Sustu birşey diyemedi kafam karıstı falan dedi.ne düşünüyorsun peki şu an benim acımdan bakabildin mi olaya ya da anlatabildim mi sana düşüncelerimi dedim, daha fazla görüşmemiz gerektiğini düşünüyorum dedi bende gerekmiyor dedim istenirse olacak birşey dedim evet falan dedi bana hak verdi ve sustu genel olarak yani.sonra grsrz hoscakal falan deyip kapattık.sonra ne ses var ne seda 2 gün okdu deli olucam artık cidden neyi bekliyor ne yapmaya calısıyor anlamadım gitti.birde bana sürekli tanısma amacımız belli sonucta falan deyip sanki ben işin ciddiyetinde değilmişim gibi bir imaj cizmeye calıstı.acıkladım içimde ne varsa napim ya artık kendi bilir..siz ne düşünüyorsunuz kızlar farklı görüşlere ihtiyacım var..:44:

sizin tanışma amacınız anlaşırsanız evlenmek değil mi? dediğin gibi sana hak verip yine de aramak sık görüşmek istemiyosa. onun tanışma amacı sadece arkadaş olmak sanırım :44:ya da evlendikten nişanlandıktan sonra mı tanırız birbirimizi diye mi düşünüyo acaba :44: böylede olmaz ki insan tanımadığı huyunu bilmediği birini sevemez ki ona karşı bişey hissedemez ki. sadece beğeni hoşlantı olabilir bu da evlilik için yeterli değil. bence o sana diyo benden hoşlanmadıysan bi ilişki istemiyosan söyle diye ama aynı şeyleri de ona sormak lazım istemiyosa boşa oyalamasın seni. yarın öbür gün karşına daha farklı biri çıkar bu sefer onunla görüşemezsin daha dün şunla görüşüyodu bugün benimle görüşüyo nasıl bi kız bu yarın başkasını bulsa beni bırakır herhalde der :50:

Back
X