• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Modern Zamanlarda Peri Susan Coffey

Ben beğenmedim, basit buldum tipini. Ten rengi, kaşı, gözü evet güzel ama bir ağırlık yok duruşunda. Asil bulmadım...
Benim için gerçek peri Rachel Hurd-Wood.

Ben bu kızı hıc begenmedım vucudunuda guzel bulmadım ve aşırı beyaz bu kadarda olmamalı bence ..

Ben bu kızı hıc begenmedım vucudunuda guzel bulmadım ve aşırı beyaz bu kadarda olmamalı bence ..

Rachel'ı mı? :40:
Ben çok severim çok çok beyaz teni. Ten renginde hep uçları seviyorum zaten, çikolata ve süt kıvamında tenlere bayılıyorum. :16:
Vücudu hoş değil evet, bacak kısmı çok kalın. Ben yüzünü çok beğeniyorum ama o da fazla çocuksu. Hiç kadınsılık yok.

Rachel'ı mı? :40:
Ben çok severim çok çok beyaz teni. Ten renginde hep uçları seviyorum zaten, çikolata ve süt kıvamında tenlere bayılıyorum. :16:
Vücudu hoş değil evet, bacak kısmı çok kalın. Ben yüzünü çok beğeniyorum ama o da fazla çocuksu. Hiç kadınsılık yok.

Kız ne rachelı konudakı kızdan bahsedıyorum rachel guzel masum bende begenırım o kızı

bu kadar beyaz ten herkese yakışmaz cidden ama susan çok iyi taşıyor bence

susan_coffey_by_moonulica-d4p29er.png

Back
X