Çocuğa takmasinimi düşünüyorsunuz hala?bu adam sapik onunu kesin.sesinizi cikarin.cocugunuza kotu ornek olmayin.susan insanlar yuzunden sapiklar çoğalıyor.ya bu öğretmen kizlari taciz ediyorsa.kucukler henüz anlamazlar. Milli Eğitime kadar başvurur hakkinda sorusturma actirirdim.cok sinirlendim ya.benim kizimda 4.sinifta sizin yerinize koyup kendimi konustum.ve duramazdim bir saniye bile.bu ne iğrençlik.bu adam sapık acik ve net.abartiyormuyum demissiniz ya daha hicbirsey yapmamissiniz ki abartasiniz.Öğretmenle konuşmayı da düşünüyorum ama çocuğa takar diye endişe ediyorum.idareyle kesin konuscam ama
Yaşları itibariyle de bu çocuklar ergenliğe girmek üzere.Bu konulara hayli meraklılar haliyle.Ben art niyet sezdim.Pislik herifMokoko sözcüğü cok eskiden cinselligi kesfeden erkekler arasinda yayginlasmis bir sözdü. Ben 34 yaşındayım dusunun ki ortaokul doneminde bu fikrayi cocuklardan duyuyorduk.yani bunu ogretmen bizlerin yaşında ise, eskiden bildigi icin anlatmis olabilir. Cocuklarin bildigini düşünmüyorum. Cocuk dogru söylüyor olabilir.ve sapik adam cocuklara cinselligi kesfettirmeye çalışıyor. Yakinda tacizlerede baslarsa şaşırmayın.
Evet bu durumu kullanip sureci hızlandırıyor gibi.ailelerine soylememelerini istemis.bu durum cok degisik hallere dogru gider onunu hemen kesin bu adamin.Yaşları itibariyle de bu çocuklar ergenliğe girmek üzere.Bu konulara hayli meraklılar haliyle.Ben art niyet sezdim.Pislik herif
Eğer çocuğunuzun hayal ürünü olduğu çıkarsa, öğretmeni böyle bi durumda soruşturmada bıraktığı için disiplin cezası alabilir.Bu arada çocuğa sordum size sarılma veya öpme gibi şeyler oluyor mu diye hayır yok dedi.ben idareyle konuscam gerekli araştırmaları onlar yapsın.
Doğru ben de ilk kez burdan duydum ve internetten bakinca inanamadim.ögretmen hanım sizde bu fıkranın aslını bilmiyorsunuz demek ki...
bu bayya farklı anlatılmış kibarlaştırmış anlatırken...
ben şok! elim ayak titreme ! sinir tavan...
dogru ise asla cocuklara egitim veriyorum bilinçlendiriyorum adı altında bu fıkrayı anlatamaz.
anlatılacak bir durumu yok.
Offf düşünmekten kafam şişti. çocuklarla konuşursam da müdür nezaretinde konuşurum da ya da müdür kendi araştırsın.sanki bu daha doğru gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?