- 7 Ağustos 2016
- 1.718
- 1.067
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
B12 de olabilirDemir eksikliği.
Anksiyeteniz olabilirİyi geceler hanımlar, kısa ve net fikrinize ihtiyacım var , mutsuz bitkin düşünceli depresif olmak için bi sebeb yokken basit şeyleri bile takip neden böyle düşünceler tavırlar içine giriyorum acaba varmi benim gibi olanlar tavsiyeniz var mı
Hayir ya kanlarim gayet iyi :) bazen o kadar içime kapaniyorum ki dışarı bile çıkmak arkadaşlar la buluşmak bile istemiyorum hazırlanmak zor geliyor of yaDemir eksikliği.
Bilmiyorum yaRetrodan mi acaba ya..
Terazi burcu olarak anam ağladı.Retrodan mi acaba ya..
5 Eylül'de bitecek diyollaTerazi burcu olarak anam ağladı.
Ah canım içim de neler yaşıyorum böyle sıkıntılı haller :) suan mutsuz olmak için sebeplerim yok çocukluk travmalarım çok ama aklıma hiç gelmiyor unuttum diyorum ama bedenime mi zarar veriyor bilmiyorumKuzucum yeni rutinler ekle kendine. Değişiklik iyidir. Mesela tam da şuan motivasyon dolu bir film izle
Ben varım.İyi geceler hanımlar, kısa ve net fikrinize ihtiyacım var , mutsuz bitkin düşünceli depresif olmak için bi sebeb yokken basit şeyleri bile takip neden böyle düşünceler tavırlar içine giriyorum acaba varmi benim gibi olanlar tavsiyeniz var mı
Var . psikolojik destek :)) bizzat yaşadım ve süreç ilerleyerek beni iyice yiprattti .destek gördüğümden bu yana çok çok daha iyiyimİyi geceler hanımlar, kısa ve net fikrinize ihtiyacım var , mutsuz bitkin düşünceli depresif olmak için bi sebeb yokken basit şeyleri bile takip neden böyle düşünceler tavırlar içine giriyorum acaba varmi benim gibi olanlar tavsiyeniz var mı
Bende havadan diyorumSonbir haftadır etrafımdakilerin anasını ağlatıyorum
Sıcaklardandır heralde
İşin şakası bir yana bir uzmana danışmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?