Modum hep düşük :(

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.718
1.067
133
İyi geceler hanımlar, kısa ve net fikrinize ihtiyacım var , mutsuz bitkin düşünceli depresif olmak için bi sebeb yokken basit şeyleri bile takip neden böyle düşünceler tavırlar içine giriyorum acaba varmi benim gibi olanlar tavsiyeniz var mı:(

İyi geceler hanımlar, kısa ve net fikrinize ihtiyacım var , mutsuz bitkin düşünceli depresif olmak için bi sebeb yokken basit şeyleri bile takip neden böyle düşünceler tavırlar içine giriyorum acaba varmi benim gibi olanlar tavsiyeniz var mı:(
Anksiyeteniz olabilir

Sonbir haftadır etrafımdakilerin anasını ağlatıyorum 😅
Sıcaklardandır heralde🥴
İşin şakası bir yana bir uzmana danışmak lazım

Kuzucum yeni rutinler ekle kendine. Değişiklik iyidir. Mesela tam da şuan motivasyon dolu bir film izle💓💓

Kuzucum yeni rutinler ekle kendine. Değişiklik iyidir. Mesela tam da şuan motivasyon dolu bir film izle💓💓
Ah canım içim de neler yaşıyorum böyle sıkıntılı haller :) suan mutsuz olmak için sebeplerim yok çocukluk travmalarım çok ama aklıma hiç gelmiyor unuttum diyorum ama bedenime mi zarar veriyor bilmiyorum

İyi geceler hanımlar, kısa ve net fikrinize ihtiyacım var , mutsuz bitkin düşünceli depresif olmak için bi sebeb yokken basit şeyleri bile takip neden böyle düşünceler tavırlar içine giriyorum acaba varmi benim gibi olanlar tavsiyeniz var mı:KK43:
Ben varım.
Hayal ettiginiz hayatla yaşadığınız hayat arasındaki farklar sizi depresif yapıyor olabilir.
Ya hayallerinizi gözden geçireceksiniz ya da hayatınızı hayalinizdeki duruma getirmeye çalışacaksınız.
İkisi de olmuyorsa kabullenmeyi öğreneceksiniz.
* Hayal edip ulaşamadığınız hayat sizden bağımsız olaylarla ilgili ise kabullenmek en iyisi.

Ben yapabiliyor muyum hayır. Kabullenemediğim benden bağımsız tonla şey var. Bir türlü sinirim geçmiyor. Sinirini geçiren bana da bir ipucu verirse çok memnun olurum:)

Aynı durum bende de var ne yazık ki. Normalde enerjik bir insanımdır ama uzun süredir kendime bakacak halim bile yok git gide tembelleşiyorum :( sosyal medyada video izliyorum ay ne güzel diye içimden geçiriyorum sonra o videonun yorumlarına denk geliyorum kötü kötü yorumlar yapılmış buna takıyorum kötü insanların yaptığı kötü yorumlar bile enerjimi olumsuz derecede etkiliyor.

İyi geceler hanımlar, kısa ve net fikrinize ihtiyacım var , mutsuz bitkin düşünceli depresif olmak için bi sebeb yokken basit şeyleri bile takip neden böyle düşünceler tavırlar içine giriyorum acaba varmi benim gibi olanlar tavsiyeniz var mı:KK43:
Var . psikolojik destek :)) bizzat yaşadım ve süreç ilerleyerek beni iyice yiprattti .destek gördüğümden bu yana çok çok daha iyiyim

Back
X