• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol gebelik yaşayanlar

cagla555

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
12
2
1
29
benim başıma doğumdan hemen sonra lohusayken geldi mol gebelik kötü olanıydı ve kemoterapi aldım başına gelen varsa yardımcı olabilirim 🙏

Nasıl bir şeydi açıklar mısınız rica etsem
Çok güzel sormuşsunuz ama çok uzun ve zor bir
Süreçti hangi detayı merak ediyosunuz 🥹 şuan atlattım tedavim 5 ay sürdü kanseri çevrilmedi ama tek tedavim kemoterapiydi metatoraksat aldım yan etkileri çok zorlardı. Kemoterapi öncesi iki kez kürtaj oldum

Çok güzel sormuşsunuz ama çok uzun ve zor bir
Süreçti hangi detayı merak ediyosunuz 🥹 şuan atlattım tedavim 5 ay sürdü kanseri çevrilmedi ama tek tedavim kemoterapiydi metatoraksat aldım yan etkileri çok zorlardı. Kemoterapi öncesi iki kez kürtaj oldum
Ben chatcgt den araştırdım sizi yormamak adına çünkü bayaa uzunmuş gerçekten🥲 Adınıza üzüldüm inşallah bir daha tekrarlanmaz ki zaten korunma olursa tekrarlama ihtimali %1 diyor. Sağlıklı olun inşallah 🌸

Ben chatcgt den araştırdım sizi yormamak adına çünkü bayaa uzunmuş gerçekten🥲 Adınıza üzüldüm inşallah bir daha tekrarlanmaz ki zaten korunma olursa tekrarlama ihtimali %1 diyor. Sağlıklı olun inşallah 🌸
Çok teşekkürler. 2 tane çocuğum var daha düşünmüyorum zaten bu hastalıktan sonra allah korusun. Sizde böyle bir durum olmadı inşallah

benim başıma doğumdan hemen sonra lohusayken geldi mol gebelik kötü olanıydı ve kemoterapi aldım başına gelen varsa yardımcı olabilirim 🙏
Merhaba benim ilk gebeliğim 4 gün önce kürtaj oldum 7 haftalıktı. Dr 6 haftalıkken kese boş görünüyor dedi haftaya kadar bekleyelim tekrar gel yine boş olursa tanı koyarız kürtaj olur dedi. 1 hafta sonra gittiğimde hersey aynıydı kese hala boştu. Dr da kürtaj yapmamız lazım dedi. Boş gebelik mi hocam dedim hayır mol olabilir dedi yatısımı yaptı bu arada o gün betam 22bindi. Hep 48 saatte bir beta veriyordum ve o güne kadar hep %60-70 artıs oluyordu hatta üzülüyordum 2 katı cıkması lazımken neden bnm az artıyor diye. Neyse sonunda kürtaj oldum patolojide sonuc beklyorum kesin tanı için. Bana mol gecirip belirtileri olanlar yardımcı olabilirmi ben internette yazan hiçbir belirtiyi tasımadım. Cok bulantı kusma olurmus hiç olmadı bende. Kanama veya lekelenme olurmuş lekelenmem bile hiç olmadı. Beta Mol gebelerde çok artar mış bende aşırı artıs olması orta hızda ilerliyordu. Ve doktor son haftaya kadar üzüm taneleri görüyorum falan da demedi sadece kürtaj günü molden şüpeleniyorum dedi ve tanım öyle kaldı. Tabi patoloji sonucu beklyorum . Dr en az 6 ay hatta belkide 1 yıl kondom ile korunun ve muaynelerini beta takibini aksatma dedi cok moralim bozuk. Kürtajdan 3 saat sonra betam 14 bine düştü. Gece tekrar baktılar 6.650 ye düştü. Tekrarını bir hafta sonra ver dediler hızlı da düşüyor gibi insallah böyle hızlı düşmeye devam eder 1 gecede 22 binden 6 bine düştü

Merhaba benim ilk gebeliğim 4 gün önce kürtaj oldum 7 haftalıktı. Dr 6 haftalıkken kese boş görünüyor dedi haftaya kadar bekleyelim tekrar gel yine boş olursa tanı koyarız kürtaj olur dedi. 1 hafta sonra gittiğimde hersey aynıydı kese hala boştu. Dr da kürtaj yapmamız lazım dedi. Boş gebelik mi hocam dedim hayır mol olabilir dedi yatısımı yaptı bu arada o gün betam 22bindi. Hep 48 saatte bir beta veriyordum ve o güne kadar hep %60-70 artıs oluyordu hatta üzülüyordum 2 katı cıkması lazımken neden bnm az artıyor diye. Neyse sonunda kürtaj oldum patolojide sonuc beklyorum kesin tanı için. Bana mol gecirip belirtileri olanlar yardımcı olabilirmi ben internette yazan hiçbir belirtiyi tasımadım. Cok bulantı kusma olurmus hiç olmadı bende. Kanama veya lekelenme olurmuş lekelenmem bile hiç olmadı. Beta Mol gebelerde çok artar mış bende aşırı artıs olması orta hızda ilerliyordu. Ve doktor son haftaya kadar üzüm taneleri görüyorum falan da demedi sadece kürtaj günü molden şüpeleniyorum dedi ve tanım öyle kaldı. Tabi patoloji sonucu beklyorum . Dr en az 6 ay hatta belkide 1 yıl kondom ile korunun ve muaynelerini beta takibini aksatma dedi cok moralim bozuk . kürtaj günü 22 bin olan betam diğer sabah 6 bine düştü bile inş böyle hızlı düşmeye devam eder

Back
X