Mol gebelik

Aryayusuf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
120
34
98
31
Arkadaşlar merhaba 8+4 günlükken kalbi durduğu için bebeğimi kaybettim malesef 6 haftalıkken kalbi durmuş patoloji sonucunda mol gebelik olabilir dendi yaşayan varmı bu durumu eklemek istediğim şey ise ben bulmia nervoza hastasıyım. Dört sene önce başladı malesef ve hamile olduğumu öğrenene kadar yine kusuyordum yediklerimi sizce dengesiz beslenme sebep olmuş olabilir mi yoksa genetik problemimiz var mıdır süreç nasıl ilerler yaşayan varmı bu durumu ilk bebeğimizdi

Ben yaşadım. Yaklaşık iki ay önce kürtaj oldum. Beslenmeyle falan ilgisi yok düşükte olsa herkesin yaşama ihtimali var. Yumurtayla spermin döllenmesi sırasında oluşan bi sıkıntıdan kaynaklı oluyormuş. Boş yumurta ya da bir yumurtayı iki spermin dölleme gibi şeylerdi sanırım.
Bu süreçten sonra yapman gereken şey haftada bir kan verip beta hcg değerin 0 olana kadar devam edeceksin. Tahminen 1 aya sıfırlanır. Ama sabit kalır ya da yükselirse hemen vakit kaybetmeye doktora gideceksin. Sonra ayda bir kan vermeye devam edeceksin yükselme var mı diye. Ve 1 yıl korunacaksın.
Geçmiş olsun.

Bende geçen sene ocak ayında bebeğim 2 aylıkken katbettim parsiyel mol gebelik teşhisi konuldu en az 6 ay bebek yasak dendi tekrar aynı sıkıntı yaşayabilirsin dendi çok şükür 9 ay korunduktan sonra tekrar hamile kaldım ve şuan bebeğim sağlıklı 30 haftalık oldu inşallah sağlıkla kucağıma alırım sende inşallah tez vakit bu süreci atlatıp sağlıkla hamile kalırsın

İlk iki ay düşüş yavaştı ama son üç seferdir negatif çıkıyor sonuç çok şükür korona virüs yüzünden hastaneye gidemiyorum sağlık ocağında veriyorum bende kanı en azından yükselme yok bir sene şart mı acaba beklemek için

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben bir kere gidebildim hastaneye sonra virüs çıktı hasta kabul etmiyolar artk son üç seferdir negatif çıkıyor gene bir sene beklemek sartmi yoksa negatf izlerse altı ay yetermi kafama çok takiliyo Şubat ayinda kaybettim 3 ay oldu

Şart diyorlar ama burdan bi arkadaş risk alıp korunmayı 2. Ya da 3. Ayında bıraktı gebe kaldı ve sağlıklı ilerliyordu çok şükür

Tekrar ne zaman gebe kaldınız acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…