- 15 Eylül 2016
- 28
- 11
- 18
- 33
- Konu Sahibi Samsunlu59
Allah razi olsun canım benim Rabbim kimseye yaşatmasinBenim dualarim seninle Rabbimin izniyle iyileş bir an önce güzel insan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun canım benim Rabbim kimseye yaşatmasinBenim dualarim seninle Rabbimin izniyle iyileş bir an önce güzel insan
Allah razi olsun canım benim Rabbim kimseye yaşatmasin
Inşallah canım inşallahİyi olucaksın canım rabbim derdi sevdiği kuluna verirmiş sabret inşallah düzeleceksin.
Allah yardımcın olsun sıkma canını mol gebelik bi süreç kiminde hemen bitiyor kiminde biraz daha uzuyor.Slm kızlar ben geçen ay 7 haftalik hamileyken mol gebelik olduğunu öğrendim bunun üzerine araştırma hastanesinde kürtaj oldum patoloji sonuçlarım mol gebelik çıktı bunun ardından haftalik kan vermeye başladım ilk 2 hafta iyiydi sonraki hafta kanamam başladı ve kan değerimn 20 den 37 ye yükseldiğini tekrarlamis olabileceğini tekrar kürtaj olmam gerektiği söyledi.. tekrar kürtaj oldum patoloji sonuçların haftaya çıkacak birde benden akciğer ve tomografi istediler böyle birşey yaşayan varmı lütfen bilgi verin cok ihtiyacım var(
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. İnşallah tamamen iyileşmişsinizdir okuyunca çok üzüldüm. Bende 5 ay önce kısmi mol geçirdim 6 ay korunmam gerekiyordu bu ay gebe kalmış olabilme korkum var adet günümü bekliyorum. Sizin rahatsızlığınızın belirtileri varmıydı ağrı vs.Selam arkadaşlar Nasılsıniz