Momart Erbil Yağmur

Bu tup bebek icin oldugunuz tedavi icin mi verdiginiz ucret, toplam nekadar olacak acaba ? On gorusmede de ucret aliniyor diye anliyorum o halde ☺️
Tabiki her konuda bilgi alabilirsinz bizim aldığımz fiyatla farklı olabilir çünkü ben ocaktan önce başladım ne desem yalan olur siz görüşüo net bilgi alabilirsnz tabi

Bu tup bebek icin oldugunuz tedavi icin mi verdiginiz ucret, toplam nekadar olacak acaba ? On gorusmede de ucret aliniyor diye anliyorum o halde ☺️
Bizde ucretsiz diye gittik. Iceti girdik konustuk hersey guzel ciktiktan sonra cikista odemeniz var demislerdi yani odeme var :)

Merhaba, Erbil bey hakkinda olumlu yorumlari gordukce merak etmeye basladim ben de. Hastane islemlerini fulya acibademde mi yapiyor sadece , genetik icin hangi labaratuvarda tarama yaptiriyor , muayene ucreti nedir ve tup bebek icin ucreti nedir ? Bilgi verebilirseniz cok sevinirim 🌺
Benim bildigim fulya acibadem ile calisiyor.genetik falan onlari bilmiyorum.muayane ucreti bu sene 600 olmus anlasilan gecen sene 500du.tup bebek yumurta olusumu takip muayeneleri ve transfer ucreti gecen sene 10 bindi.tabi ilaclar tetkikler haric.bu sene bilmiyorum.

Benim bildigim fulya acibadem ile calisiyor.genetik falan onlari bilmiyorum.muayane ucreti bu sene 600 olmus anlasilan gecen sene 500du.tup bebek yumurta olusumu takip muayeneleri ve transfer ucreti gecen sene 10 bindi.tabi ilaclar tetkikler haric.bu sene bilmiyorum.
Bilgi icin cok teşekkürler , tedaviniz mutlulukla sonuclandin insallah 🌺

Yarin kontrolum var cumartesi toplama canim kactane yumurtam var dedim senin cok var oralara takilma dedi bisey demedi acikcasi
Yumurta toplama islemi sonrasi ben henuz yeni ayilirken yanima gelip kulagima 21 tane yumurta topladik demisti.hayal mayal hatirliyorym.esimle konuşmuştu.mutlaka bilgi verir toplama isleminden sonra.

Bi 12 binde ilaclar olarak dusunun yani 25 bini bulur.maalesef bu isler cok pahali helede boyle özel klinikler
Sigorta ile anlasmasi yok malesef uc bes de olsa sigirta karsilasa rahat oluruz ya bu arada bisey sorucam. Erbil beyde rapor gecerli degil transfer olduktan sonra rapor isini nasil yaptilar merak ediyorum

Sigorta ile anlasmasi yok malesef uc bes de olsa sigirta karsilasa rahat oluruz ya bu arada bisey sorucam. Erbil beyde rapor gecerli degil transfer olduktan sonra rapor isini nasil yaptilar merak ediyorum
Yaa ben biliyorsun normal raporsuz dinlendim ama acibadem kendi hastasiymissin gibi rapor veriyirmu onu bi ogren eger vermiyorsa aile hekimine durumu anlatip 3gunluk bi rapor al bunu transfer sonrasi icin söylüyorum.roktora gittigin gunler isyerinin insafinda

Yaa ben biliyorsun normal raporsuz dinlendim ama acibadem kendi hastasiymissin gibi rapor veriyirmu onu bi ogren eger vermiyorsa aile hekimine durumu anlatip 3gunluk bi rapor al bunu transfer sonrasi icin söylüyorum.roktora gittigin gunler isyerinin insafinda
Zaten bu ara baya izin aldik isyerine solemedim durumu baya goze batiyorum gibi dillendirmek istemiyorum bu isi insanlarin sorularjndan gina geliyor artik. Aslinda acibadem hastanesinden yo lendirme yapabilirler zor olmamali zamani gelsin bakicam duruma gore ama o zamana kadar cozum bulan insanlarda olursa harika olur

Gordunmu.keseyi,ne durumdasin herşey yolundami tam olarak kac haftalik.mide bulantin varmi ☺️biliyorum cok soru sordum bende gidecem ondan soruyorum 🤗
Dün gördük keseyi çok şükür 5+2deyim şuan ama öyle bulantı falan bir belirti yaşamıyorum 😊

Back
X