• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Momfortbaby kanguru & 7 ay geç mi almak için?

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.416
1.356
248
Hanimlar 7aylik kızım var. Kanguru almayi hiç dusunmuyordum az önce ye kadar. 2gun sonra kızımla ben şehir dışına cikcaz arabasıyla goturecektim zor olsada.kucagimda çok tasiyamiyorum. 5 ay önce kaburgalarim kesildi maalesef ameliyat nedeniyle.simdi bu kanguru digerlerine göre pahalı ve 7 ay geç mi kaldım almak için. 2 yaş a kadar kullaniliyormu gerçekten.tasarimcisinin röportaj ini okudum. Kullananlar var mı hem kemiklerim nedeniyle hemde uzun sure kullanilirmi almaya değer mi.

kullanmadım ama sosyal medyadan takıp edıyorum
2 yasına kadar kanguruda tasımak bana cok komık gelıyor
ayrıca ha kucakta ha kanguruda onun yuku yıne sende

kanguruda yeterince ağır olmuyor mu ? daha çok yük bindirio daha zor oluyo gibi gelio bana

kullanmadım ama sosyal medyadan takıp edıyorum
2 yasına kadar kanguruda tasımak bana cok komık gelıyor
ayrıca ha kucakta ha kanguruda onun yuku yıne sende
Bilmiyorum ki kullananlar baya 2 3 yaş çocuklarıyla fotoğraf eklemiş baktımda. Bel sırt ağrısı yapmıyor yükü çok hissetmiyorsun falan diyor bilemedim işte. Şehir dışına da kendim gideceğim için acaba kızımı gotururken daha mı kolay olur benim için dedim

Kullanmadım sizin durumunuzda rahatlık yapar mı onu da bilemem ama yaşından sonra öyle çocuğu hareketiniz orda tutmak zor

Benimki hep yürümek istedi ya da o kendi pozisyon alıp kucakta durdu

7 aylıkken olur belki ama bir arkadaşım 9 aydan sonra zor oluyor demişti

Tabii çocuğun boyu kilosu da önemli arkadaşın 21 aylık kızı 10 kg altı o taşınır mesela da nir başkasınınki 15 o taşınmaz öyle

Ben yegenimi tasiyordum kanguruda 5 aylikken. İlk bi saat iyi sonrasindaysa kambur durmaya basliyosun agri yapıyor sirtinda.

Eğer kaburga sorununuz varsa kanguruyu tavsiye etmem. Ha kucak ha kanguru ne farkı var.

Hanimlar 7aylik kızım var. Kanguru almayi hiç dusunmuyordum az önce ye kadar. 2gun sonra kızımla ben şehir dışına cikcaz arabasıyla goturecektim zor olsada.kucagimda çok tasiyamiyorum. 5 ay önce kaburgalarim kesildi maalesef ameliyat nedeniyle.simdi bu kanguru digerlerine göre pahalı ve 7 ay geç mi kaldım almak için. 2 yaş a kadar kullaniliyormu gerçekten.tasarimcisinin röportaj ini okudum. Kullananlar var mı hem kemiklerim nedeniyle hemde uzun sure kullanilirmi almaya değer mi.

Benim 4 aylık oglum var 7.5 kg taşıyorum evde hic çıkarmiyorum disarda da buyuk kolaylik
Tabi uzun sure agrı yapar oyle tasinmaz ben 2 saat belki fazla tasiyorum ufak tefek işlerimi gorüyorum yürüyuse felan gidiyorum
Uzun sureli kullanim omurga saglıgi icin uygun degil.Gunlerce arastirdim yok oydu buydu
Bircok markayı denedim oglum rahat edemedi durmadı en sonunda
Cybex2 go aldim cok memnunum yuzü dısa donuk vs 5 pozisyonda tasiniyor
Yuzü dısta kullaniyorum daha cok etrafı izlemeye bayılıyo
2.el fiyatları da uygun tavsiyeederim internet sayfasindan ayrıntılı bakabilirsin

0-4 yaş yazıyor ama bana çok komik geliyor. Benim kızım daha 4 yaşında değil ama eşek kadar. Sling ya da kanguruda taşıdığımi hayal edemiyorum. 3 yas 3 aylik olana kadar uzun yolda yurumuyrodu, puset istiyordu . O bile komik geliyor bana. Yani bence çok geç. Ben size maclaren bebek arabası tavsiye ederim onun yerine. Kuş gibi ve manevra kabiliyeti super

Oglum 12 kilo momfortbaby kullandik 2 ay uzun sure durunca zaten cocuk bunaliyor inmeye calisiyor ama icinde uykuya daldigi da cok oldu hep okuyup benim oglumda uyur mu ku bebeler gibi derdim,agri yapmasada kilo 8-9 un ustundeyse bir baski yapiyor
Ama kaburga ile ilgili durumunuzdan hic riske girmeyin gecmis olsun

Back
X