- 25 Kasım 2020
- 3.107
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.432
- 83
- Konu Sahibi 1dogasever
-
Aslansın kaplansın yaparsın.
Neden. Bence gayette yeri. 2 yıl önce yapmıştım yine yaparım. Olumsuz konuşmanızı anlayamadımYeri burasi değil.
Konuyu bdvye acmissiniz diyorum. Bdv konusu değil banlanirsiniz.Neden. Bence gayette yeri. 2 yıl önce yapmıştım yine yaparım. Olumsuz konuşmanızı anlayamadım
Burası "bir derdim var" bölümü. Birikim topiği farklı bir bölümde yapılıyor, burada değil. Olumsuz konuşmamış, doğruyu söylemiş. Size göre gayet yeri olabilir ancak yöneticilere ve kategorilere göre yeri burası değil.Neden. Bence gayette yeri. 2 yıl önce yapmıştım yine yaparım. Olumsuz konuşmanızı anlayamadım
Birikim başlığını bulamadımKonuyu bdvye acmissiniz diyorum. Bdv konusu değil banlanirsiniz.
Yoksa biriktirin ne diyelim.
Kocam beni aldatıyor deseydim derdim olurdu. Birikim yapamıyorum derdim oluyo mu. Tamam şöyle yapalım ben başlık bulamadım. Bulmam konusunda yardımcı olabilir misinizBurası "bir derdim var" bölümü. Birikim topiği farklı bir bölümde yapılıyor, burada değil. Olumsuz konuşmamış, doğruyu söylemiş. Size göre gayet yeri olabilir ancak yöneticilere ve kategorilere göre yeri burası değil.
Birikim derdiniz için açılmış başlık ayrı, kocam beni aldatıyor derdiniz için açılmış başlık ayrı.Birikim başlığını bulamadımEn mantıklısı bu geldi. Sonuç olarak bu da benim derdim
Kocam beni aldatıyor deseydim derdim olurdu. Birikim yapamıyorum derdim oluyo mu. Tamam şöyle yapalım ben başlık bulamadım. Bulmam konusunda yardımcı olabilir misiniz
Uygun bölüme açmalısınız konuyu burası BDV. Sizinki de dert sayılmıyor yani2 yıl önce de burdayım yine aynı dert birikim yapmaya çalışıyorum. 2 yıl önce güzel bi birikim yapmıştım daha fazlası inşallah bu yılaKumbaramı oluşturmam da sanırım gaza ihtiyacım var. Kızlar beni gaza getirin
Biz demiyoruz ki kurallar. Bende banlandim yanlış konu başlığından hatta derdim topuk dikeni yani hastalikkenBirikim başlığını bulamadımEn mantıklısı bu geldi. Sonuç olarak bu da benim derdim
Kocam beni aldatıyor deseydim derdim olurdu. Birikim yapamıyorum derdim oluyo mu. Tamam şöyle yapalım ben başlık bulamadım. Bulmam konusunda yardımcı olabilir misiniz
Evet yeni üyelerin uygun bölüme açmadıkları ilk konularını bansız, uyarısız taşıyoruz ama sonraki konularında iltimas yokBiz demiyoruz ki kurallar. Bende banlandim yanlış konu başlığından hatta derdim topuk dikeni yani hastalikkenana konu başlıklarında oluyor ama yeni uyeyseniz 1 defalık tasinir belki bansiz.
Edit:konunuz taşınmış.
Bende birikim yapamıyorum ihtiyacım var aslında gaza getirelim birbirimiz iyi olur2 yıl önce de burdayım yine aynı dert birikim yapmaya çalışıyorum. 2 yıl önce güzel bi birikim yapmıştım daha fazlası inşallah bu yılaKumbaramı oluşturmam da sanırım gaza ihtiyacım var. Kızlar beni gaza getirin
Teşekkür ederim.Evet yeni üyelerin uygun bölüme açmadıkları ilk konularını bansız, uyarısız taşıyoruz ama sonraki konularında iltimas yok
Aynen güzel olur. Yeni kumbara yaptım kendime bakalım nasıl olacak. Düzenli bi kredim var ödemem gereken onun var olduğunu unutmak istiyorum aklıma geldikçe canım sıkılıyorBende birikim yapamıyorum ihtiyacım var aslında gaza getirelim birbirimiz iyi olur
Bende kumbara yaptım.11 temmuzda açacağızAynen güzel olur. Yeni kumbara yaptım kendime bakalım nasıl olacak. Düzenli bi kredim var ödemem gereken onun var olduğunu unutmak istiyorum aklıma geldikçe canım sıkılıyor
Bereketli olsun inşallahBende kumbara yaptım.11 temmuzda açacağız
11 temmuzdan beri on gündür bı kuruş bile koymadık daha şimdi atayım eşimden alipBereketli olsun inşallahNe zamandır biriktirmiştin.
Ben varimEeeeyyy KK ahalisi!!
Toplaşın gazcınız geldi
Şu dönem sıkıntılı bir dönem, hepimiz biliyoruz. Elimize geçen paranın %50sini falan birikime atıp, sonra da ordaki parayı unutsak; yarınımızı garanti altına alabiliriz bence bir nebze.
Ama düzenli birikim önemli.
hadi yapabiliriz! Geleceğimiz için.
Kız sözü!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?