Merhaba, bugün (19+2 ) Amniyosentez işlemi yapıldı. Kan da aldılar iki hafta sonra mesaj gelecek takip et gel dediler. Bebeğin birinde plan pes ekinovarusa baktı gittiğim perinatolog ve sanki eskiye göre düzelme görüyorum dedi. ( masaj ile de düzeliyomuş çevremde bu sıkıntı ile doğan 2 bebek var ve ikisi de düzeldi. İnşallah sizinki de düzelirMerhaba imkanınız varsa nipt testi de yaptırın. Benim ikizlerim de ayaklarında problem ile doğdular doktor düzelecek dedi bekliyoruz
Ahhhh çok teşekkür ederim.Doğumdan sonra düzelme var bile. İçinizi ferah tutun Allah dermansız dert vermesin. Umarım sağlıkla alırsınız kucağınızaaynı şekilde gebeliğim vardı, bir sorunuz olursa yazın mutlaka
Ya merhaba, sizin şimdi tek plesenta ve iki ayrı kesede olan tek yumurta ikizleriniz vardı demi doğru anladımDoğumdan sonra düzelme var bile. İçinizi ferah tutun Allah dermansız dert vermesin. Umarım sağlıkla alırsınız kucağınızaaynı şekilde gebeliğim vardı, bir sorunuz olursa yazın mutlaka
Evet doğru monokoryonik DiamniyotikYa merhaba, sizin şimdi tek plesenta ve iki ayrı kesede olan tek yumurta ikizleriniz vardı demi doğru anladım
Sapasağlam doğdular mı yani böyle hastalıksızEvet doğru monokoryonik Diamniyotik
Ya doktorlar bana sanki karnımda TNT taşıyor muşum gibi davranıyor da ondan böyle soruyorumEvet doğru monokoryonik Diamniyotik
Benim bu 3. Doğum ilki 2021 haziran ikinci 2022 ekim bunlar için de ocak diyolarEvet doğru monokoryonik Diamniyotik
Ben ilk iki doğumu özelde yaptım korkmuştum devlet hastanesinden ama ikinci doğumu yaptığım doktorum bana senin durumun sıkıntılı senin tam teşekküllü bir hastanede hatta devlet hastanesinden doktor ayarla kendine dedi bende şehir hastanesinden buldumEvet doğru monokoryonik Diamniyotik
Öyle mi Allah güç kuvvet versin o halde sizeBenim bu 3. Doğum ilki 2021 haziran ikinci 2022 ekim bunlar için de ocak diyolar
Bende bu ikilemde kaldım özelde doğurmak istyordum doktorum takiplerini orada yaptır doğumda bir şey yok burada yaparız dedi. Doğuma kadar iki doktora gittim hem şehir hastanesi hem de özel hastaneye özelde de doğurdum. Son 1 ay neredeyse her gün detaylı ultrasona girdim şehir hastanesinde özelde yoktuBen ilk iki doğumu özelde yaptım korkmuştum devlet hastanesinden ama ikinci doğumu yaptığım doktorum bana senin durumun sıkıntılı senin tam teşekküllü bir hastanede hatta devlet hastanesinden doktor ayarla kendine dedi bende şehir hastanesinden buldum
12. Haftadan itibaren gidiyorum bende perinatoloğa bir ayakta pes ekinovarus var dedi bana da, 7 ocak doğum gibi duruyor o da 37. Hafta oluyor işte. Sizin bebişler küvöze girdi mi peki ya da yoğun bakıma, yoksa doğurup yanınıza verilip öylece eve mi geldinizÖyle mi Allah güç kuvvet versin o halde sizebu tür ikizler çok değerli olduğu için doktorlar öyle davranıyorlardır, bir o kadar riskli tabiki. Planlı sezeryan olunca 35. Haftada sağlam bir şekilde kucağıma aldım. Bir ayaklarımız yamuktu onlar da yavaş yavaş düzeliyor. Umarım siz de bu haftaları görürsünüz tek yumurta ikizleri için 28-29-30 çok riskli haftalar, 34-35 ise çok iyi haftalarmış. Zaten muhtemelen perinatolog takibi verirler size de 25. Haftadan sonra
Bebişlerin biri 1800 gr doğduğu için 2 kgyı geçene kadar küvözde kaldı. Diğeri 2200 doğmuştu onu hemen yanıma verdiler. Diğeri de 6 gün kaldı hemen 2 kg geçince yolladılar. 28. Haftada ciğer geliştirici iğne yapıldı, o çok işimize yaradı12. Haftadan itibaren gidiyorum bende perinatoloğa bir ayakta pes ekinovarus var dedi bana da, 7 ocak doğum gibi duruyor o da 37. Hafta oluyor işte. Sizin bebişler küvöze girdi mi peki ya da yoğun bakıma, yoksa doğurup yanınıza verilip öylece eve mi geldiniz
Hadi yaa, ne kadar zor durumlar. Rabbim sağlık versin şimdiBebişlerin biri 1800 gr doğduğu için 2 kgyı geçene kadar küvözde kaldı. Diğeri 2200 doğmuştu onu hemen yanıma verdiler. Diğeri de 6 gün kaldı hemen 2 kg geçince yolladılar. 28. Haftada ciğer geliştirici iğne yapıldı, o çok işimize yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?