Monoton hâle gelen ilişki

Kumruyumben

"Doruklara sevdalandım ışığa doymak için"
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2021
652
En iyi cevaplar
1
806
18
Merhaba arkadaşlar, monoton giden ilişkinizi canlandırmak için neler yapıyorsunuz? Bir süredir benim ilişkim de monoton ve gerçekten sıkılmaya başladım. Pandeminin ve yasakların da etkisi olabilir ama hiç hoşuma gitmiyor bu durum. Siz monoton ilişkinizi nasıl canlandırıyorsunuz, bu pandemi sürecinde ben nasıl canlandirabilirim? Fikir verirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler 🌸

Merhaba arkadaşlar, monoton giden ilişkinizi canlandırmak için neler yapıyorsunuz? Bir süredir benim ilişkim de monoton ve gerçekten sıkılmaya başladım. Pandeminin ve yasakların da etkisi olabilir ama hiç hoşuma gitmiyor bu durum. Siz monoton ilişkinizi nasıl canlandırıyorsunuz, bu pandemi sürecinde ben nasıl canlandirabilirim? Fikir verirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler 🌸
Neşeli davran canim emin ol işe yariycaktir günlük yaptığin şeylerden bahset mesela yeni bi diziye başla git bunu ona anlat güzel fotoğraf çekin bunu ona at pandemi de görüşülmedigi için pek selfie çek at mesela seni görsün ❣️

Neşeli davran canim emin ol işe yariycaktir günlük yaptığin şeylerden bahset mesela yeni bi diziye başla git bunu ona anlat güzel fotoğraf çekin bunu ona at pandemi de görüşülmedigi için pek selfie çek at mesela seni görsün ❣️
Çoğunu oluyor aslında ama yine de bilmiyorum neden böyle. :( Diziye başlamak işe yarayabilir, deneyeceğim bunu teşekkür ederim 🌸

Bizim uzak mesafe ilişkisi 2–3 ayda bir görebiliyoruz:110: Herhangi bi diziye ikimiz birlikte başlıyoruz o sırada telefon da açık oluyor diziyi izlerken anlık tepkilerimizi yorumlarımızı söylüyoruz, ilk bu geldi aklıma:KK48:

ilişkilerde zaman geçtikçe oluşan durum, pandemiyle bir alakası olduğunu sanmıyorum ilk günkü heyecan, o anki atmosfer aynı kalmıyor ne yazık ki

ilişkilerde zaman geçtikçe oluşan durum, pandemiyle bir alakası olduğunu sanmıyorum ilk günkü heyecan, o anki atmosfer aynı kalmıyor ne yazık ki
Evet malesef öyle canlı tutabilen var mı acaba zaman geçse de etkilenmeyen, gerçekten sıkılıyorum :(

Deneyeceğim ama emin olamıyorum ne der, yoğun biraz

birlikte bilgisayar oynayın, kitap okuyun karakterler hakkında tartışırsın, tam kapanma bitince piknik yapın, ama her gün saatlerce konuşmayın insan sıkılıyor bir müddet sonra
Aslında hergün saatlerce konuşmayız ama bilmiyorum kitap olabilir ve piknik en çok onu özledim aslında

Bu dertten bende muzdaribim ilişkiniz kaç senelik

benim ilk evliliğim 15 sene sürdü. Biz monotona bindiği zaman tatile çıkardık. Gündelik hayattan, stresten uzak kalmak ilişkimize heyecan katıyordu.
sevgililikte biraz daha zor. Hareket alanınız kısıtlı. Yasaklar kalktı beraber yürüyüş yapabilirsiniz.

Back
X