- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde senin gibiyim canim bir isim olsada calissam diyorum sinava hazrlaniyorumMerhaba arkadaşlar çok sıkıldım ya hayattan keşke diyorum bi isim olsa evdeyim sürekli gidip geldiğimiz bikaç kişi var ama yetmiyo bunaliyorum bazen evdeyim tekim oğlumda yok yanımda çok tuhaf hissediyorum kendimi sanki kimsem yok gibi![]()
Bende is arıyorum bi düzene ihtiyacım var tabi bide paraya senin meslek ne ya oğlum var halk eğitimde ne kursuna gidebilirim ki bende kpss ye çalışıyorum şimdi tabi hiçbişey bilmiyorum eski bilgilerle gircem çalışmadım hicBnde senin gibiyim canim bir isim olsada calissam diyorum sinava hazrlaniyorum
Birseylerle ugrassan sende halk egitim merkzine gidebilirsin ..
Insallah bulursun canim ben ogretmenim kpss hazrlaniyorum bu sene pek calisamadim seneye artik.. Halk egitimde hobi kurslari bulunuyor ahsap boyama , muzik dallari, el isleri vs. ilgi alanina gore katilabilirsin canim ayrintili bilmiyorum ama gidenler memnunBende is arıyorum bi düzene ihtiyacım var tabi bide paraya senin meslek ne ya oğlum var halk eğitimde ne kursuna gidebilirim ki bende kpss ye çalışıyorum şimdi tabi hiçbişey bilmiyorum eski bilgilerle gircem çalışmadım hic
İnşallah canım Allah razı olsun enerjim de kalmadı hiç kendimi çok yetersiz hissediyorum çalışsam bişeyler yapabildiğimi görürüm en azından çok boş geliyo hayatİnşallah istedikleriniz tek tek gerçek olur işiniz, hayalleriniz..üzülmeyin..
yetersiz değilsindir kesinlikleİnşallah canım Allah razı olsun enerjim de kalmadı hiç kendimi çok yetersiz hissediyorum çalışsam bişeyler yapabildiğimi görürüm en azından çok boş geliyo hayat
Çocuk olunca onu da bırakmak istemiyorum kpss geçsin de bakım bişeyler evde olmuyo çok bunaldim huzur da yok zaten inşallah sende atanirsin canimInsallah bulursun canim ben ogretmenim kpss hazrlaniyorum bu sene pek calisamadim seneye artik.. Halk egitimde hobi kurslari bulunuyor ahsap boyama , muzik dallari, el isleri vs. ilgi alanina gore katilabilirsin canim ayrintili bilmiyorum ama gidenler memnun
Çok hakarete maruz kaldığım için guvenimi kaybediyorum heralde eskiden yine güveniyodum kendimeyetersiz değilsindir kesinlikle
imkan olmamış ki kendini değerlendirebilesin
kimsenin kendine olan güvenini kaybettirmesine izin vermeÇok hakarete maruz kaldığım için guvenimi kaybediyorum heralde eskiden yine güveniyodum kendime
Sürekli görmek zorunda olduğun biri bunu yapıyosa ne kadar kendimi savunsam da psikolojikmen bitiriyo işte sağlam durmaliyiz herseye rağmen hele bide evlat varsakimsenin kendine olan güvenini kaybettirmesine izin verme
kulak tıka duyma inanma..
millet 60 yaşında okul bitiriyor iş buluyor çok duydum denk de geldim
insan isteyince neler yapıyor
hepimiz insanız sonuçta
Allah yardımcın olsunSürekli görmek zorunda olduğun biri bunu yapıyosa ne kadar kendimi savunsam da psikolojikmen bitiriyo işte sağlam durmaliyiz herseye rağmen hele bide evlat varsa