Monoton ve sıkıcı hayatım(!)

bende taze gelın olarak cevap vereyım. oncelıkle birazcık sana ozendım. çunku benımde butun gunum adlıyedey gecıyor ve eve gel yemek yap şunu yap bunu yap vakıt kalmıyor şöyle eşimle doya doya oturmaya keşke bende birkaç ay ara versem neysekı haftasonlarım var yoksa bilmiyorum çok zor olurdu. o yuzden şimdilik tadını cıkar. nasıl olsa bı muddet sonra mesleğine devam edeeksın ve inan bana adlıyede koştur gel akşamda yemeğiydi bulaşığıydı uğraş dur zor oluyor. ara verdiğin muddette evine eşine bolbol zaman ayır benden sana tavsiye iş hayatına başlayınca oyle olmuyor çunku pek

Eşinle bir arada olmadığın zamanlarda puzzle la uğraşabilirsin. Al 1000 parçalık bi puzzzle yap. Tablo şeklinde harika şeyler var. Sonra çerçeveletip duvarına asabilirsin... Şimdi pek moda..

Ogretmen oldugum icin uzun suren yaz tatillerimde evde yapilan hic bir seyin tat vermedigini farkettim. Bu sene hem spora gidiyorum hem keman kursuna basladim ve bu tarz sosyal seyler daha iyi geldi bana. Evde olsam butun gun salkim sacak dolasiyorum,film izleyip kitap okumaktan beynim eriyor)

Hepinize çok teşekkür ederim. Teker teker dediklerinizi yapmaya başladım,önerdiğiniz bazı kitapları da aldım şimdi okunmak için beklemekteler Birde 1000 parçalık puzzle aldım 2 saattir uğraşıyorum

Bu arada soran olmuş;
Izmire gidiyorum orada yaşayacağız eşimle :)

ben size bir kaç dizi önereyim, oyalar sizi.

revenge
once upon a time (ilk bölüm sıkıcı, sonra güzelleşiyor)
modern family (aynen ilk bölüm rolleri tanıtma gibi hafifi sıkıcı ama bol ödüllü)
dexter tabi ki (her şehre böyle biri istiyorum)
bunlar severek izlediğim dizilerden. başkaları da var ama hatırlayamadım şimdi.

Eger ilginiz varsa makyaj, moda bloglari okuyabilirsiniz, makyaj videolari izleyip kendinize deneyebilrsinz:) malum yeni bir hayata baslayacaksiniz. Veya cok guzel gunluk tarzinda blog, tumblr vs takip etmek de insani oyaliyor.

Kurslara katılabilirsin.
Sürekli evde olursan bunalırsın.
Kursta hem çevre edinir hemde dışarıda bişeyler yapmış olursun.
İzmir çok güzeldir.
Hayırlı olsun:))

Türkiyede yaşayabileceğin en medeni en güzel şehre geliyorsun, alışırsan (ki alışmaman mümkün değil) burada çok mutlu olacağını garanti edebilirim :)

O zaman ne mutlu bana :) Nişanlım 8 senedir hep "evlenince izmirde yaşayacağız bak,bir de bahçemiz olacak" der dururdu. Sonunda istediği oldu. Bursa'da yaşıyorum şuan ama İzmir tüm şehirleri sollar bence de

Kurslara katılabilirsin.
Sürekli evde olursan bunalırsın.
Kursta hem çevre edinir hemde dışarıda bişeyler yapmış olursun.
İzmir çok güzeldir.
Hayırlı olsun:))

Evet aslında düşünüyorum bir kursa başlamayı,en azından hem bir şeyler öğrenmiş hemde oyalanmış olurum doğru söylüyorsunuz:)
Çok teşekkür ederim:))

evlilik hazırlaıkları yok mu ?ben zor yetişiyorudum her gün alışverişe çıkıyordum falan o günlerde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…