Şuan eşim iş için şehir dışında.2 haftaya gelecek.
Benim dilim varmadı yazmaya ama bu mesajı da dikkate alın sevgili konu sahibi.2 yıllık evlilikte neyin monotonlaşması yahusanki 20 yıldır evlisiniz.
Aklınızı bulandırmış gibi olmak istemem ama iş için şehirdışına bu kadar uzun süre giden ve döndüğünde cinsel olarak aktif olmayan erkeklere dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.
27 yaşında bir kadının memesine sarkmış demek...
Çok garip yani. Emziren bir kadınsınız siz. Kaldı ki zaten hepi topu evleneli iki yıl olmuş.
Monotonlaşma kelimesini kullanmak için daha çok yenisiniz. Eşiniz başka bir problemi perdeliyor mu bu kelime ile?
Çünkü anlattığınıza göre tepkileri de tutarsız.
Sevişme dışında evliliğinizde her şey yolundaymış.
Evlilikten cinselliği çıkarınca, geriye ev arkadaşlığı kalıyor. Sizin bir sürü arkadaşınız olabilir. Eşinizi onlardan ayıracak bir yetisi yok mu? Gerçekten bu erkek milletini anlamak
Bizde de durumlar hemen hemen aynı çocuk olduğunda fazlaca yük bindiği için davranışlar değişiyor ne yapsan mutlu edemezsin o yüzden sal gitsin döner dolaşır kıymetini anlar şuan ben öyle yapıyorum kafaya takarak insan ancak kendini heba ediyorArkadaşlar ,yaklaşık 2 yıllık evliyim ve 10 aylık bir çocuğum var.Özellikle doğumdan sonra cinsellikte uzaklaştık, daha doğrusu eşim isteksizleşti.
Ben doğumdan 2 3 ay sonra tamamen toparladım ve eşime artık eski sıklığımızda cinsellik yaşamak istediğimi söyledim.(Haftada 2 3).Tabi hiç bir şey eskisi gibi olmadı.Haftada 1 benim imalarımla olmaya başladı.
Eşime birlikte olmak istediğimi belli ediyordum.O ise yorgunum,uykum var,yarın yaparız gibi bahanelerle reddediyordu.Bu konuda 3 kez tartıştım.Sonuncusunda ise kalbim çok kırıldı.
Neden bu kadar uzak davranıyorsun,beni istemiyorsan,beğenmiyorsan boşanalım dedim ya da gerçek sebep neyse söyle çözelim dedim.Meğer ilişkimiz monotonlaşmış ,o yüzden istemiyormuş.Bir de göğüslerimin sarktığını söyledi(emziriyorum).Bunun için yapabileceğimiz bir şey yokmuş ama eskisi gibi de çekici değilmiş.Tartıştık ,özür diledi.Kendini düzeltecekmiş, evliliğimiz cinsellik harici iyi gidiyormuş,ona göre bir sorun yokmuş.Beni seviyormuş.
Monotonluk için ne yapmalıyım?Gerci içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.Kalbim çok kırıldı.Şuan eşim iş için şehir dışında.2 haftaya gelecek.Nasıl düşünmem gerek ,ben beğenilmiyor muyum ya da bundan sonra ev arkadaşı gibi mi yaşayacağız.Yaşlarımız 28 ve 27.Kafamı tam toparlayıp yazamadım.Yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler.
Göğüslerim büyük olduğu için doğumdan önceki haline göre biraz sarktı ama kim mükemmel ki.Kalbim kırılmasın diye uzun süre soylemedi bunları ama çözüm de bulmadı.Eşimin cinsel anlamda bir sorunu yok.27 yaşında bir kadının memesine sarkmış demek...
Çok garip yani. Emziren bir kadınsınız siz. Kaldı ki zaten hepi topu evleneli iki yıl olmuş.
Monotonlaşma kelimesini kullanmak için daha çok yenisiniz. Eşiniz başka bir problemi perdeliyor mu bu kelime ile?
Çünkü anlattığınıza göre tepkileri de tutarsız.
Sevişme dışında evliliğinizde her şey yolundaymış.
Evlilikten cinselliği çıkarınca, geriye ev arkadaşlığı kalıyor. Sizin bir sürü arkadaşınız olabilir. Eşinizi onlardan ayıracak bir yetisi yok mu? Gerçekten bu erkek milletini anlamak çok zor.
Cinsel anlamda sorunu yok ama size karşı isteksiz. Sizi beğenmiyor, çekici bulmuyor, uzun süreli iş seyahatlerine gidiyor.Göğüslerim büyük olduğu için doğumdan önceki haline göre biraz sarktı ama kim mükemmel ki.Kalbim kırılmasın diye uzun süre soylemedi bunları ama çözüm de bulmadı.Eşimin cinsel anlamda bir sorunu yok.
2 yıllık evlilikte neyin monotonlaşması yahusanki 20 yıldır evlisiniz.
Aklınızı bulandırmış gibi olmak istemem ama iş için şehirdışına bu kadar uzun süre giden ve döndüğünde cinsel olarak aktif olmayan erkeklere dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.
iş seyahati deyince toplantı, satış vs işleri için giden bir beyaz yaka canlandı gözümüzde. Deprem bölgesine giden benim de tanıdığım emniyet mensupları var. Böyle bir şey için çok uygun bir ortam değil gerçekten. Günahını almayalım şimdi boş yere. Anlattıklarınızdan ilk akla gelen bu oluyor. Ancak dediğiniz gibi oraya giden çalışanlar da perişan. Buna uygun bir ortam değilEşim deprem bolgesinde görevli.Emniyet personeli ,arkadaşlarıyla aynı araçla gidip geliyorlar.Yardıma gitti ama depremzededen hallice.Bir yanlış yapmaz diye düşünüyorum.
Memeniz sarkmış ondan mı uzaklaşmış? Bir de yapacak bir şey yok muymuş?
Valla bu adama frikik vermek bile çok olur arkadaşım ama sen bilirsin.
Ayy süt varken göğüslerde elbet sarkacak sonra toplanıyor onlar afedersin ama onun şeyine bir bardak su bağlayalım bakalım yere kadar çekmiyor mu
Öz güven düşürürek elde tutmaya çalışıyorlar. Bunu öyle bir yapıyorlar ki ayrılmak istiyorsun ama ayrılamıyorsun sana kimse seni beğenmez düşüncesini aşılamış oluyor. Gidemiyorsın ama kalamıyorsun da. Ahh öyle tandık bir hikaye ki 5 yıl önceki ben...Uzak durmayı denedim ama düşüncelere boğuluyorum böyle de.Istenmiyor muyum, begenilmiyor muyum vs. Nefsime de ağır geliyor.Zaten son konuşmalar olduktan sonra çalışmaya gitti.Bir arada bulunamadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?