2 yıla monoton diyen 5 yıla ayrılır herhalde erkeklerin bu tavırlarına da gıcık oluyorum birini beslediği için göğüslerin öyle olabilir ama herşeyi sosyal medyada gördükleri yapılı yapılı kadınlar gibi olacak zannediyorlar eğer istiyorsa ödesin parasını sende yaptır
Uzak durmayı denedim ama düşüncelere boğuluyorum böyle de.Istenmiyor muyum, begenilmiyor muyum vs. Nefsime de ağır geliyor.Zaten son konuşmalar olduktan sonra çalışmaya gitti.Bir arada bulunamadık.
Sizin vücudunuzu bu kadar eleştiren bir şahsın sizi aldatmadığına emin misiniz?
Cinsel anlamda sorunu yok ama size karşı isteksiz. Sizi beğenmiyor, çekici bulmuyor, uzun süreli iş seyahatlerine gidiyor.
Maalesef iyi niyetli hiçbir his oluşmuyor içimde ama sizi üzmeyi ve evhama kapılmanızı
da istemiyorum.
Seviyorum yalanını bi geçecek önce çünkü gerçekten karısını seven, değer veren insan böyle kırıcı konuşmaz, fiziksel özelliklerini bahane etmez. Bu erkekler kendini kıvanç tatlıtuğ falan sanmaya başladı son zamanlarda bu tipleri çok okuyorum ve ben okurken bile sinir oluyorum. Hiçbir kadını fiziksel görünüşü ile böyle rencide eden bi erkekle arkadaşlık dahi kurmam. Kendileri g*tü göbeği salarken iyi. Ayrıca emziren kadınsınız çok normal bunlar. Ben kusura bakmayın ama bu bahanelerle ilerleyen eşlerin hayatında başka kadın olduğunu düşünüyorum boşanmak istememeleri de çok çok normal zira evde ki işleri kim yapacak? çocuğa kim bakacak? kim kıyafetlerini ütüleyip tüm yükü üstlenecek? tabi ki evde ki eşi. Ayrılsa nafaka ırt zırt bununla mı uğraşacağım diye '' seni seviyorum cinsellik hariç '' bahanesini de ne güzel uyduruyorlar ya. Ben eşimi sevicem ve göbeğin çıkmış canım istemiyor diye kalbini kırıcam :) o sevgi değil yemezler o evliliği devam ettirme çabası sadece.
Öz güven düşürürek elde tutmaya çalışıyorlar. Bunu öyle bir yapıyorlar ki ayrılmak istiyorsun ama ayrılamıyorsun sana kimse seni beğenmez düşüncesini aşılamış oluyor. Gidemiyorsın ama kalamıyorsun da. Ahh öyle tandık bir hikaye ki 5 yıl önceki ben...
Bu anne olarak görüp dogumdan sonra cinsellikten kacınan erkeklerle ilgili bi psikolog videosuna denk gelmiştim. Kel kilolu bi adam adını hatrlayamadım ama dogruymuş bu durum ( ama yine de kırıcı konusmus fiziksel konuda o bambaska bsey)Emziriyorum ve beni anne olarak görüyormuş biraz da.Doğumdan sonra beni kırmamak icin bunları soylememiş.Ben en son 'böyle gidecekse boşanalım' diye zorlayınca söyledi ama cözum icin de ugrasmadı.Eşimi savunmak için yazmıyorum bunları.Evlendikten sonra o da ben de eski kilomuzdayız.Yani fiziksel olarak da değişen çok bir şey olmadı.Geldiğimiz bu durumu aklım almıyor.Insallah dediğiniz gibi bir yanlışa düşmemiştir.
Burcu ne eşinin? Fazla naifsiniz eşim bana göğüslerin sarkmış dese dünyayı dar ederim ona mememin ucunu göremez o dakikan sonra
Tamam ihanet yok diyelim, yine de size karşı tutumu çok incitici. Eşine karşı erkek her zaman isteklidir sağlıklı koşullarda. Bunun zamanla, yaşla, vücut hatları ya da deformasyonla ilgisi yok. Birini sevdiğiniz zaman, dünyadaki en çekici insan o olur. Yani öyle olması gerekir. Diğer herkesten ayrı bir yerdedir, her zaman gözdedir. Siz üzgünsünüz ama.Benim içimi karamsar düşünceler kapladı zaten bu konuşmadan sonra.Ne yapmaliyim ya da bir sey yapmalı mıyım bilmiyorum.Şoyle diyor 'Biraz da sen hep yanimdasin diye erteliyorum, bugün olmazsa yarın olur gibisine'.Ben de 'beni dusunmuyorsun o zaman' dedim.'Evet bencil davrandım bu sürecte ,duzelteceğim' dedi.İş seyahati derken tam açıklayamadım.Deprem bölgesine gitti 2 haftalığına.Orda da oruç tutuyor ve yatacak düzgün bir yatağı bile yok.O halde de aldatmaz diye düşünüyorum.
iş seyahati deyince toplantı, satış vs işleri için giden bir beyaz yaka canlandı gözümüzde. Deprem bölgesine giden benim de tanıdığım emniyet mensupları var. Böyle bir şey için çok uygun bir ortam değil gerçekten. Günahını almayalım şimdi boş yere. Anlattıklarınızdan ilk akla gelen bu oluyor. Ancak dediğiniz gibi oraya giden çalışanlar da perişan. Buna uygun bir ortam değil
Biraz kaçan kovalanır taktiği uygulayın. İstememek değil de vücudunuzdaki değişimleri garipsiyor olabilir bu kötü anlamda değil bu arada, biz bile doğum sonrası kötü hissetmiyor muyuz ayna karşısında?Sadece eşiniz öküz olduğu için kendini yanlış anlatmış bence.
Bu arada memelerim sarkık biliyor musunuz? Destekli bikini giyiyorum hop, misHiç sıkmayın canınızı, görsel olarak onların organı baştan falso, kendilerine baksınlar
İfade edemesende anlıyorum büyük bir hayalkırıklığı. Herzamn herşeyi böyle dümdüz söyler mi genel olarak?Yok ,ben de yıktım öncesinde ortalığı.Konu boşanmaya kadar geldi.Göğüslerime laf ettiğindeyse içimde bir seyler koptu.Aşırı bir kırgınlık.İfade edemiyorum.Eşimin burcu koç.
Saçını süpürge etsen olmaz robot süpürge olacak derler
Tamamen bahane üretmiş. Bebeğiniz var sizi üzmek istemiyorum ama başkası var gibi. Eski seviglim de şuran şöyle buran böyle diye öz güvenimi düşürürdü. Meğer gözlerini tatmin eden varmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?