Monotonlaşmışız 🤦‍♀️

Madem gözüne hitap etmiyor yaptırayım dedim.Şuan emzirdigim için bir müdahalede bulunmamı istemez.O kendini anlattığını düşünüyor ama beni içten içe çok kırdı.

Uzak durmayı denedim ama düşüncelere boğuluyorum böyle de.Istenmiyor muyum, begenilmiyor muyum vs. Nefsime de ağır geliyor.Zaten son konuşmalar olduktan sonra çalışmaya gitti.Bir arada bulunamadık.

Biraz kaçan kovalanır taktiği uygulayın. İstememek değil de vücudunuzdaki değişimleri garipsiyor olabilir bu kötü anlamda değil bu arada, biz bile doğum sonrası kötü hissetmiyor muyuz ayna karşısında? Sadece eşiniz öküz olduğu için kendini yanlış anlatmış bence.

Bu arada memelerim sarkık biliyor musunuz? Destekli bikini giyiyorum hop, mis Hiç sıkmayın canınızı, görsel olarak onların organı baştan falso, kendilerine baksınlar

Sadece meraktan soruyorum eşinizin vücudu Tom Hardy gibi mi? Yani inanılmaz çekici mükemmel bir fizik mi ? Yoksa siz onu olduğu gibi güzel/çekici mi buluyorsunuz ?

Bedeninde bir bebek meydana gelmiş, onu beslemek için çabalayan bir annenin vücudunu, gögüslerini eleştirmek çok kırıcı ya..

Güzel bir konuşma yapabilirsiniz ya da terapi de alabilirsiniz. Umarım halledersiniz

Benim içimi karamsar düşünceler kapladı zaten bu konuşmadan sonra.Ne yapmaliyim ya da bir sey yapmalı mıyım bilmiyorum.Şoyle diyor 'Biraz da sen hep yanimdasin diye erteliyorum, bugün olmazsa yarın olur gibisine'.Ben de 'beni dusunmuyorsun o zaman' dedim.'Evet bencil davrandım bu sürecte ,duzelteceğim' dedi.İş seyahati derken tam açıklayamadım.Deprem bölgesine gitti 2 haftalığına.Orda da oruç tutuyor ve yatacak düzgün bir yatağı bile yok.O halde de aldatmaz diye düşünüyorum.

Size göğüslerin sarkmış diye kulp bulan eşiniz fiziksel olarak harikadır eminim yine sirf erkek olduğu için boş bir özgüven patlaması yaşayan koca vakası. Hamilelik, emzirme dönemi kadının vücudunda değişikliklere sebep olabilir bunu dert edecek olan çocukta istemeyecek o zaman. Yapılacak bir şey yokmuş. Hadiz hadsiz konuşmalar. Üzerine düşmeyin,bilmiyorum bende vururdum hassas bir noktasından eşimi bu saygısız sözlerinin ardından. Siz beni dinlemeyin tabi.

Emziriyorum ve beni anne olarak görüyormuş biraz da.Doğumdan sonra beni kırmamak icin bunları soylememiş.Ben en son 'böyle gidecekse boşanalım' diye zorlayınca söyledi ama cözum icin de ugrasmadı.Eşimi savunmak için yazmıyorum bunları.Evlendikten sonra o da ben de eski kilomuzdayız.Yani fiziksel olarak da değişen çok bir şey olmadı.Geldiğimiz bu durumu aklım almıyor.Insallah dediğiniz gibi bir yanlışa düşmemiştir.

Bakın bu olabilir.Çünkü bir yanlışında onu bırakacağımdan korkar.Hiç aklıma gelmemişti.Yine de bana böyle düşündürmek amacıyla aylarca uzak durur mu sizce ?

Bu anne olarak görüp dogumdan sonra cinsellikten kacınan erkeklerle ilgili bi psikolog videosuna denk gelmiştim. Kel kilolu bi adam adını hatrlayamadım ama dogruymuş bu durum ( ama yine de kırıcı konusmus fiziksel konuda o bambaska bsey)

Burcu ne eşinin? Fazla naifsiniz eşim bana göğüslerin sarkmış dese dünyayı dar ederim ona mememin ucunu göremez o dakikan sonra

Yok ,ben de yıktım öncesinde ortalığı.Konu boşanmaya kadar geldi.Göğüslerime laf ettiğindeyse içimde bir seyler koptu.Aşırı bir kırgınlık.İfade edemiyorum.Eşimin burcu koç.

Tamam ihanet yok diyelim, yine de size karşı tutumu çok incitici. Eşine karşı erkek her zaman isteklidir sağlıklı koşullarda. Bunun zamanla, yaşla, vücut hatları ya da deformasyonla ilgisi yok. Birini sevdiğiniz zaman, dünyadaki en çekici insan o olur. Yani öyle olması gerekir. Diğer herkesten ayrı bir yerdedir, her zaman gözdedir. Siz üzgünsünüz ama.
Emin olun sizde bir sorun yok. Evet ortada bir sorun var ama sizlik bir sorun değil bu.

Haklısınız ,kafam çok karışık.Ondan net yazamadım.Benim de aklıma şuan aldatma gelmiyor.

Denedim gercekten.8 aydır bu sorun var.Ben 3 4 günden sonra elimde olmadan sinirlenmeye,tahammülsüzlesmeye başlıyorum.Farkediyor ama bir sey de yapmıyor.1 hafta geçince gayet iyiymişiz gibi yanaşıyor.Bu sefer ben itiyorum.Sonra bir sekilde birlikte oluyoruz.Tekrar aynı döngüye giriyoruz.Evde bir soğuk savaş hakim.

Yok ,ben de yıktım öncesinde ortalığı.Konu boşanmaya kadar geldi.Göğüslerime laf ettiğindeyse içimde bir seyler koptu.Aşırı bir kırgınlık.İfade edemiyorum.Eşimin burcu koç.
İfade edemesende anlıyorum büyük bir hayalkırıklığı. Herzamn herşeyi böyle dümdüz söyler mi genel olarak?

Bence alakası yok adam bariz mıymıntı artık gay mi, içi mi geçmiş ...isteksiz erkeklere burdan gay yazıyorum artık kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…