Tipik narsist söylemleri ve davranışları bunlar ; benim eski eşte şey diyordu sen beceriksizsin acizsin pasaklısın benden ayrılsan intihar edersin yapamazsın diyordu mal boşadım kurtuldum keyfime bakmaya çalışıyorumÖz güven düşürürek elde tutmaya çalışıyorlar. Bunu öyle bir yapıyorlar ki ayrılmak istiyorsun ama ayrılamıyorsun sana kimse seni beğenmez düşüncesini aşılamış oluyor. Gidemiyorsın ama kalamıyorsun da. Ahh öyle tandık bir hikaye ki 5 yıl önceki ben...
Size göğüslerin sarkmış diye kulp bulan eşiniz fiziksel olarak harikadır eminimyine sirf erkek olduğu için boş bir özgüven patlaması yaşayan koca vakası. Hamilelik, emzirme dönemi kadının vücudunda değişikliklere sebep olabilir bunu dert edecek olan çocukta istemeyecek o zaman. Yapılacak bir şey yokmuş. Hadiz hadsiz konuşmalar. Üzerine düşmeyin,bilmiyorum bende vururdum hassas bir noktasından eşimi bu saygısız sözlerinin ardından. Siz beni dinlemeyin tabi.
Aldatılmaktansa adamın gay çıkmasını tercih ederim biliyo musunBence alakası yok adam bariz mıymıntı artık gay mi, içi mi geçmiş ...isteksiz erkeklere burdan gay yazıyorum artık kısaca.
Tamam ihanet yok diyelim, yine de size karşı tutumu çok incitici. Eşine karşı erkek her zaman isteklidir sağlıklı koşullarda. Bunun zamanla, yaşla, vücut hatları ya da deformasyonla ilgisi yok. Birini sevdiğiniz zaman, dünyadaki en çekici insan o olur. Yani öyle olması gerekir. Diğer herkesten ayrı bir yerdedir, her zaman gözdedir. Siz üzgünsünüz ama.
Emin olun sizde bir sorun yok. Evet ortada bir sorun var ama sizlik bir sorun değil bu.
Aynen bi de şey diyordu senden ayrılsam manken gibisini bulurum ama ben senin kalbine tutuldumTipik narsist söylemleri ve davranışları bunlar ; benim eski eşte şey diyordu sen beceriksizsin acizsin pasaklısın benden ayrılsan intihar edersin yapamazsın diyordu mal boşadım kurtuldum keyfime bakmaya çalışıyorum
İfade edemesende anlıyorum büyük bir hayalkırıklığı. Herzamn herşeyi böyle dümdüz söyler mi genel olarak?
Bence alakası yok adam bariz mıymıntı artık gay mi, içi mi geçmiş ...isteksiz erkeklere burdan gay yazıyorum artık kısaca.
Cinsellik harici iyi gidiyor demek sen iyi bir ev arkadaşısın demek bana göre. Erkekler otizme yakın varlıklardır. Bizim kadar ayrıntılı düşünmez ve ince eleyip sık dokumazlar. Yani memen sarktı, her şey durağan, monoton falan bunlar minarenin kılıf boyutu biraz. Monotonlaşma konusuna gelince de doğada bile eril hayvanlar dişisine kur yapıyor. Monotonlaşmaktan sıkıldıysa buna da çözümü kendi bulması gerekir.Kendini düzeltecekmiş, evliliğimiz cinsellik harici iyi gidiyormuş,ona göre bir sorun yokmuş.Beni seviyormuş.
Sadece meraktan soruyorum eşinizin vücudu Tom Hardy gibi mi? Yani inanılmaz çekici mükemmel bir fizik mi ? Yoksa siz onu olduğu gibi güzel/çekici mi buluyorsunuz ?
Bedeninde bir bebek meydana gelmiş, onu beslemek için çabalayan bir annenin vücudunu, gögüslerini eleştirmek çok kırıcı ya..
Güzel bir konuşma yapabilirsiniz ya da terapi de alabilirsiniz. Umarım halledersiniz
G.tü kalkmış resmen sal ipini bi süre. İnsan karısına şu lafı etmez. Kendinin heryeri cok mu muhteşemmiş sanki.Bana göre çok daha duygusuz.Mantığıyla hareket eder.Bunlara kırılacağımı bildiğinden çok zor söyledi.
Cinsellik harici iyi gidiyor demek sen iyi bir ev arkadaşısın demek bana göre. Erkekler otizme yakın varlıklardır. Bizim kadar ayrıntılı düşünmez ve ince eleyip sık dokumazlar. Yani memen sarktı, her şey durağan, monoton falan bunlar minarenin kılıf boyutu biraz. Monotonlaşma konusuna gelince de doğada bile eril hayvanlar dişisine kur yapıyor. Monotonlaşmaktan sıkıldıysa buna da çözümü kendi bulması gerekir.
Buldumu peki?Aynen bi de şey diyordu senden ayrılsam manken gibisini bulurum ama ben senin kalbine tutuldum
O zamanlar Bulamayacağını anlayınca kapımda yattı 8 ay. Ama affetmedim şimdi nerede napıyor bilmiyorumBuldumu peki?
O kendisine baksın. Hadsiz. Onun sözlerini ben olsam kaaleye alıp özgüvenimi düşürmem. Bazı erkekler doğumdan sonra eşlerini eskisi gibi görmüyor olabilir. Ama bunların hiçbirisi seninle ilgili değiş. Sarktıysa da memen kurban olsun o sana.Evet çok kırıldım.Şuan terapiye gidemeyiz.Sizce bu kırgınlık gecer mi? Konuşmak daha içimden gelmiyor çünkü.Nasıl toparlanır onu düşünüyorum. Öz güvenim fazlasıyla yara aldı.
Bulamaz tabi. Bütün mankenlerde onu bekliyordu.O zamanlar Bulamayacağını anlayınca kapımda yattı 8 ay. Ama affetmedim şimdi nerede napıyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?