tırtılı çok sevdi elinden zor aldım, kelebek oluncada bayıldı. kanadı monte etiğim lastiği bulması uzun sürmedi, çekiştirip durdu. ne nasıl olmuş diye meraklanacağına oynasa ya, yok illa olayı çözecekOlmus mu ne demekkk super olmus hemde eline saglik
Tşk ederiz. Zamanla çıkar biz zaten saçlı doğmuştuk ama çok ince tel saçlarına sahibiz malesefbalıklarınız çok güzel malesef ben çok becerikli değilim böyle konularda o yüzden bu tarz bir puzzle almıştım kendi oltası vardı mıknatıstan ve balık harici akrep atapot falan vardı onları oltayla topluyorlu (yeğenim mıknıtasını bozana kadar) orta kısmındada bildiğimiz tahta puzzle vardı 9 kareden oluşan çok güzel oynuyordu fakat şuan istikrarını yitirdi artık oynamıyor. afyon büyük şehir olsada gelişmişlik açısından bir afyonlu olarak halen geri görüyor ve size göz yaşarmalarınız konusunda katılıyorum :) hayırlı olsun yeni okulunuz şimdiden :) ve tırtılınızla ponpon yutan kartonunuza bayıldım ne güzel sizde ferezya gibi çok beceriklisiniz maşallah
Biz bu günlerde normal oyunları dışında bir aktivite yapamadık. :2: şu sıralar bide diş mızmızlığımız olduğundan yapamıyoruz. Ne yapacağım konusunda fikirsizim size imreniyorum umarım bişiler çıkartabilirim bende :)
Tşk ederiz. Zamanla çıkar biz zaten saçlı doğmuştuk ama çok ince tel saçlarına sahibiz malesefbalıklarınız çok güzel malesef ben çok becerikli değilim böyle konularda o yüzden bu tarz bir puzzle almıştım kendi oltası vardı mıknatıstan ve balık harici akrep atapot falan vardı onları oltayla topluyorlu (yeğenim mıknıtasını bozana kadar) orta kısmındada bildiğimiz tahta puzzle vardı 9 kareden oluşan çok güzel oynuyordu fakat şuan istikrarını yitirdi artık oynamıyor. afyon büyük şehir olsada gelişmişlik açısından bir afyonlu olarak halen geri görüyor ve size göz yaşarmalarınız konusunda katılıyorum :) hayırlı olsun yeni okulunuz şimdiden :) ve tırtılınızla ponpon yutan kartonunuza bayıldım ne güzel sizde ferezya gibi çok beceriklisiniz maşallah
Biz bu günlerde normal oyunları dışında bir aktivite yapamadık. :2: şu sıralar bide diş mızmızlığımız olduğundan yapamıyoruz. Ne yapacağım konusunda fikirsizim size imreniyorum umarım bişiler çıkartabilirim bende :)
Benim bi istegım var
Bizde bu plastık meyvelerden var da burdakı gıbı resimler istiyorum;kara ve beyaz uzum,mısır,muz,havuç armut
Gözüne ilişirse benı hatırla
Eki Görüntüle 813549
umarım işini görür, biraz göz kararı oldu. değiştirmek istersen resimleri yolla onlardan yapayım. A4 kağıdına uygun hazırladım, istediğin bi şekil varsada onuda yaz. bende de var bunlardan hatırlattığın iyi oldu :)
Eki Görüntüle 813596
kızım bugün uyku saatinin fazlasıyla dışına çıkınca gecemiz haliyle uzadı.. bende evi toparlayım dedim ama size bakmadan geçemedim..
yaptıklarımı sıralayım, ve birkaç resim ekleyim..
1.aktarma çalışmaları
-kaptan kaba
-bir kaptan 2 kaba
-kaşıkla aktarma
2.kürdan batırma
3.tuzluktan kürdan geçirme
4.kutuya zarf deliğinden kağıtlar atma
Eki Görüntüle 814059
5.eşleştirme çalışmaları
-yapay meyveleri resimleriyle
Eki Görüntüle 814053
-rakam eşleştirme
Eki Görüntüle 814049
-kapak eşleştirme
Eki Görüntüle 814054
6. kağıt havlu rulosundan top kaydırmaca
Eki Görüntüle 814055
7.balık tutma
Eki Görüntüle 814056
8.patates adam bul tak
Eki Görüntüle 814057
9.parmak boyası çalışmaları
Eki Görüntüle 814058
10.duyu şişeleri
Eki Görüntüle 814060
kızlar son zamanlarda yaptıklarımız bunlar..patates adam haricinde diğerlerinde gayet iyiyiz.. sıkıldıklarımız var elbet.. ama onlarıda unutturup tekrar yaptırmaya çalışıyorum.., hepinize iyi geceler iyi uykular...
Yasasınnnn freedom ve ferezya dısında da bırı resım eklemiş
Saka bı yana cok sevındım Bambucan.daha bu sabah içimden diyodum ki"hep aktıvıte eklemek için yardımlaşmak yardım alabılmek için kuruldu bu topik.artık eklemesem mi bende kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.bu topiği kapatsamda face sayfamda mı devam etsem..."dıe gecırdım içimden.ama gordumkı balıkları yapmışsın,top yolunu yapmışsın...emınım miniğinin hoşuna gıtmiştir.bunlar motivasyon yükselten ve işin devamlılığını saglayan paylaşımlar,tesekkurler
Patates adamı dun hazırladım bende bugun öğlende kızımın begenısıne sunucam.bakalım sevıp oynayabılecek mi yoksa daha buyuk aylara mı saklanacak
Parmak boyasını eminim freedom da merak edecektır,sevdimi kızın?
Duyu şişesi yapmak için sim aldım ama içine başka ne konulacak bilmiyorum,neyle yaptın?
Bide balon aldım duyu balonu yapmak için....
Aaabu arada meyve resımlerı dun akşam aklıma geldı sağolsun freedom resım buldu bugun çıktı alıp pvc licem....senın daha once aklına gelmiş bak
rica ederim herzamanYemin olsun şahanesin şahaneee
Ayyycok sevindim ya
kızım bugün uyku saatinin fazlasıyla dışına çıkınca gecemiz haliyle uzadı.. bende evi toparlayım dedim ama size bakmadan geçemedim..
yaptıklarımı sıralayım, ve birkaç resim ekleyim..
1.aktarma çalışmaları
-kaptan kaba
-bir kaptan 2 kaba
-kaşıkla aktarma
2.kürdan batırma
3.tuzluktan kürdan geçirme
4.kutuya zarf deliğinden kağıtlar atma
Eki Görüntüle 814059
5.eşleştirme çalışmaları
-yapay meyveleri resimleriyle
Eki Görüntüle 814053
-rakam eşleştirme
Eki Görüntüle 814049
-kapak eşleştirme
Eki Görüntüle 814054
6. kağıt havlu rulosundan top kaydırmaca
Eki Görüntüle 814055
7.balık tutma
Eki Görüntüle 814056
8.patates adam bul tak
Eki Görüntüle 814057
9.parmak boyası çalışmaları
Eki Görüntüle 814058
10.duyu şişeleri
Eki Görüntüle 814060
kızlar son zamanlarda yaptıklarımız bunlar..patates adam haricinde diğerlerinde gayet iyiyiz.. sıkıldıklarımız var elbet.. ama onlarıda unutturup tekrar yaptırmaya çalışıyorum.., hepinize iyi geceler iyi uykular...
rica ederim herzaman
çok sevindim çok mutlu oldum, paylaşımların devamını bekliyorum
bu gün kızımla basket oynadık, kulplu bardaktan bardaga mısır aktardık son olarakta 4 farklı renkte topu halıya koyuyorum rengini söylediğimi getirmesini istiyorum. akşamda renkli topları bi torbaya koyduk o çıkardıkça ben rengini söyledim. bu akşamda aynısını yaparız. şimdilik değişik pek birşey yok
ferezya patates adamı ayrıntılı olarak anlatıp resimlersen sevinirim, mıkntıs olayını çözemedim hala :26:
bilgisayar agrizalandi cepten giriyorum. Tamirden gelsin hemen halledicemfreedom
bi nar, limon ve kara üzümde ben alsam ne güzel olur
ben elimdekileri yapmak için nasıl uğraştım bir bilsen
Eki Görüntüle 815196 . Bizim patates kafa bu...
Eki Görüntüle 815198
Mıknatısları kutuplarını deneyerek yapıştırdım o yuzden sorunsuz oldu.bu şekilde yerlestırebılırsınız;
Eki Görüntüle 815200
bilgisayar agrizalandi cepten giriyorum. Tamirden gelsin hemen halledicem
Miknatislar agiz sulandirici
Flash kartlar hazirliyorum, biraz ona yogunlastim şu aralar. Cok fazla print edilecek kart yok Turkiyrde, ilk olmayi planliyorumduzenlememi istediginiz kartlar varsa özelden link atin..
bilgisayar agrizalandi cepten giriyorum. Tamirden gelsin hemen halledicem
Miknatislar agiz sulandirici
Flash kartlar hazirliyorum, biraz ona yogunlastim şu aralar. Cok fazla print edilecek kart yok Turkiyrde, ilk olmayi planliyorumduzenlememi istediginiz kartlar varsa özelden link atin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?