Montessori Anneleri ve Minikleri

Ustuste olsun daha iyi oluyo
Kayra cok buyumus degismid masallah
Tavsan gibi biyikli kutu golf oyunu icin mi?

Ustuste olsun daha iyi oluyo
Kayra cok buyumus degismid masallah
Tavsan gibi biyikli kutu golf oyunu icin mi?

büyüdü de abi oluyor kuzum :) aslında evet golf icin ama golf sopasi yapamadim kayra suan icin yatırıp icine ufak parcali oyuncaklarini koyuyor kulaklarindan cekip sürüklüyor bir sekilde zaman geciriyor kutusuyla.

elinize sağlık çok güzel bir aktivite kitabı olmuş.kızınız böyle bir annesi olduğu için çok şanslı.

Nette araştırma yaparken buldum bu keçe çalışmasını. ileride kesin yapacagım sanırım okul öncesi bi aktivite :)

Keçeden İnsan Anotomisi :

Bu aktivitede hoşuma gitti, değişik versiyonlarda geliştirilebilir. ben pencerelere yakınlarımızın resimlerini koyayım diyorum. isimleri öğretmek için kullanılabilir :)

merhabalar, Rica etsem, bu resimlerin dosyalarını, çıktı alabilmemiz için buraya yükleyebilir misin?
Yada indirdiğiniz web sitesinin adresini yazabilirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler

merhabalar, Rica etsem, bu resimlerin dosyalarını, çıktı alabilmemiz için buraya yükleyebilir misin?
Yada indirdiğiniz web sitesinin adresini yazabilirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler

merhaba, daha önceden yüklenmişti.sayfa 40 da hepsini bulabilirsiniz.

İstanbuldayım ya gıttıgım monthsnori oyuncakları satan magazada bunun 3 boytlu versıyonunu gordum ve ılerde gelip. AlıIcam dedimböbrektir kalptır cıgerdır yastık gıbı dolgulu yapılmış.ele avca gelen guzel bı aktıvıteydı...zamaı gelince yaparız freedomcum arşivimize kaydedelım
Bu arad bırde dunya versıyonuu da gordum onu da yaparız

Bı sıtede gordum bu tarıfı;

Yarım su bardağından biraz az mısır nişastası
4 yemek kaşığı toz şeker
2 su bardağı su
Orta ateşte kıvam alana kadar sürekli karıştırıyoruz .
Elinizdeki gıda boyalarını kullanarak renklendiriyorsunuz

bunları istemekle ayıp mı ediyorum bilmiyorum ama
alık stickerlar için kullandığımız akvaryumumuz;
Eki Görüntüle 838004

sanırım yayınlamamışım yüz ifadeleri,
Eki Görüntüle 838005 Eki Görüntüle 838006 Eki Görüntüle 838007 stıcer,

burda yazılı eklentileri göremiyoruz, dosyaları tekrar yüklemenizi istesem çok mu şey istemiş olurum.
Şimdiden teşekkürler, sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…