merhaba yetenekli anneler!
kısa bir süredir buradayım ve tüm yazılanları okudum. herkesi tek tek tebrik ediyorum. henüz paylaşımda bulunamadım bu yüzden de yazmak istemedim ama sürekli bakıp kaçmak da istemedim :S
montessoriyle oğlum 11 aylıkken falan tanıştım ve ah dedim keşke hamilelikte hatta evlenmeden önce bilseydim. eğitimci olmama rağmen hiç duymadım. pedogog Adem Güneşin programını tesadüfen dinleyince daha yakasını bırakmadım ve montessori hayatımıza girdi. oğlum şuan 18 aylık. evde onun için köşeler oluşturdum (en kısa zamanda paylaşacağım). küçük küçük de etkinlik yapmaya çalışıyorum ama galiba oğlum hazır değil. etkinliğin başında 2 dakika zor duruyor. ben de zorlamıyorum zamanla bu süre uzar inşallah.
şuanda ücretsiz izindeyim ve seneye eylülde çalışmaya başlayacağım. bu nedenle materyalleri yavaş yavaş hazırlayacağım ve paylaştığınız her şey için sonsuz teşekkürler. çok güzel fikirler veriyorsunuz.
sevgiler
hoşbulduk.
aktivitelerinize imrenerek bakıyorum. bizim de ahşap bul takımız var ama bir türlü yaptıramadım. aktarma çalışmalarımız hep etrafa saçılan bakliyatlarla son buldu :S kule yapmaktan çok yıkmayla uğraşıyor. bakalım sonumuz ne olacak?
bu arada bir türlü fotoğraf eklemeyi beceremedim
sonunda fotoğrafları ekleyebildim. problem boyutmuş. sıkıştırınca oldu.
şimdilik sadece ev düzenini paylaşıyorum. materyal ve etkinlikler yakında inşallah!
ilk fotoğraf evimizin giriş kısmı büyük bir alan. oradaki çıkıntı oyun alanı için biçilmiş kaftan oldu.
ikinci fotoğraf oyuncak ve materyal dolabımız. üzerinde oğluşumun sanat çalışmaları yer alıyor.
üçüncü fotoğraf ise küçük salonumuzdan geçici olarak ayarladığım küçük alan.
Eki Görüntüle 839415 Eki Görüntüle 839416 Eki Görüntüle 839417
merhaba arkadaşlar sürekli takip ediyorum ama pc de sorun olduğu için aktif olamadım.kısaca kendimi tanıtayım. adım merve 17 aylık tamer kayra adında çok hareketli bir oğlum var ve şuan 2.bebeğime 19 haftalık hamileyim :) iş hayatımızdan ötürü şuan küçük bir ilçede dayalı döşeli bir evde oturuyoruz bu yüzden evde kapsamlı değişiklikler yapamadım. bir kaç etkinliğimizin fotosunu paylaşacağım zira uzun zamandır aktivite yapamıyoruz oğlum sadece sarılmalı öpülmeli zıplamalı oyunlar istiyor benden..
ben yine yükleyemedim fotoları sanırım boyutları büyük geliyor. bir fotonun boyutu ne kadar olmalı?
hoş geldin merve benim oğlumda 17 aylık :) Allah 2. bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. resim olayını bende beceremiyorum. kendi resimlerimi yükleyemiyorum. ya çok minik oluyorlar ya da çok büyük yüklenmiyorlar. bir türlü ortasını tutturamadım
ben yine yükleyemedim fotoları sanırım boyutları büyük geliyor. bir fotonun boyutu ne kadar olmalı?
Cok guzel olmus duzejiniz bayildim.hatta koridordaki cikinti olayi sahaneymis...ben odasina degilde birlikte oturdugumuz oturma odamizi yapicam tekrardan ins.ve yeni aldigim dolap sizinkine benziyosizde de gorunce dogru karar vermisim dedimcok icren soyluyorum gercekten cok guzel olmus....kosenizde keyifli vakitler gecirmenizi dilerim...
sabırsızlıkla bekliyorum, ayrıntılı foto LÜTFEEENNN..Keçe kitabım bıtmek uzere
Benden bıkaç ay aktıvıte beklemeyın
Bızı 1 yıl ıdare eder bu kitap
Sayfaları bıttı 2 sayfa hariç...ama tam bı cilt olarak bırlestırmeyı düsünmüyorum,tek tek cıkartıp tek aktıvıte olarak oyalanırız cunku....
windows donatıları-Paint ten resimdeki gibi yataya-dikey 50 verip kaydediyorum. bana bu şekilde daha kolay geliyor :)ben yine yükleyemedim fotoları sanırım boyutları büyük geliyor. bir fotonun boyutu ne kadar olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?