pet şişelerin kesik yerlerine lütfen dikkat edin olur mu :)) aman kesmesin bi yerlerini....sevgiler
pet şişelerin kesik yerlerine lütfen dikkat edin olur mu :)) aman kesmesin bi yerlerini....sevgiler
Teşekkür ederim, hemen baktım çok pütür değil ama yinede çakmakla yakıp bi düzeltmek lazım
Eki Görüntüle 842858 . Daha cok oyuna yonelık ve bırazcık ılerıkı aylarımıza uygun:
Eki Görüntüle 842859 cırtlı sekıl eslestırme
Eki Görüntüle 842860 . Renk esleştırme
Eki Görüntüle 842861 . Gokyuzu olayları...
İşte bızı uzun sure gotur ek aktıvıte kitabımız boyle....
Eki Görüntüle 842862 Eki Görüntüle 842863
Veee 10 gunun sonunda bıttı kıtaplarım...
Kızıma guzel bı hatıra bıraktıgımı düşünüyorum
İnşallah keyıflı vakıtlerı olur bu kitapla...
Bilhassa bırleştırıp kitap halıne getırmedım tellı dosyaya koydum ki içimden çıkartıp tek tek aktıvıte yapabılelim ,zamanı gecenlerı cıkartıp yerıne yenılerını yapıp koyabılelım;
Eki Görüntüle 842817 . Bu birinci kitap;içeriği elbecerısı:
Eki Görüntüle 842818
Eki Görüntüle 842819 . Cırtcırt acıp kapama...okların yonunde acıp kapanabılıyor kapaklar boylelikle yön duygusu da gelişir
Eki Görüntüle 842820 bu yelekçik ise cıtcıt calışması ıçın.3 farklı buyuklukte cıtcıt dıktım.hem cıtcıtlamayı oğrenıcek hem buyuk orta küçük kavramı pekişecek...
Eki Görüntüle 842821 . Basıt bır ferrmuar acıp kapama...
Eki Görüntüle 842830 . Bagcık bağlama sokme...
Eki Görüntüle 842837 . Çanta şeması ıle ıkı farklı yone acılıp kapanabılen femuar calışması
Eki Görüntüle 842838 . En sevdıgımız hayvanı sectım bu çalışma ıçıç.klips acıp kapama...
Eki Görüntüle 842840 . Renk eşleştirerek düğme ilklemeyı öğrenme.burda minik yastıkları cırtlı olarak portatıf yaptım.boylelikle yastıkçığı yerınden cıkarark elinde daha rahat evırip cevırerek ilikleme sansı olacak
veee 10 gunun sonunda bıttı kıtaplarım...
Kızıma guzel bı hatıra bıraktıgımı düşünüyorum
inşallah keyıflı vakıtlerı olur bu kitapla...
Bilhassa bırleştırıp kitap halıne getırmedım tellı dosyaya koydum ki içimden çıkartıp tek tek aktıvıte yapabılelim ,zamanı gecenlerı cıkartıp yerıne yenılerını yapıp koyabılelım;
Eki Görüntüle 842817 . Bu birinci kitap;içeriği elbecerısı:
Eki Görüntüle 842818
Eki Görüntüle 842819 . Cırtcırt acıp kapama...okların yonunde acıp kapanabılıyor kapaklar boylelikle yön duygusu da gelişir
Eki Görüntüle 842820 bu yelekçik ise cıtcıt calışması ıçın.3 farklı buyuklukte cıtcıt dıktım.hem cıtcıtlamayı oğrenıcek hem buyuk orta küçük kavramı pekişecek...
Eki Görüntüle 842821 . Basıt bır ferrmuar acıp kapama...
Eki Görüntüle 842830 . Bagcık bağlama sokme...
Eki Görüntüle 842837 . çanta şeması ıle ıkı farklı yone acılıp kapanabılen femuar calışması
Eki Görüntüle 842838 . En sevdıgımız hayvanı sectım bu çalışma ıçıç.klips acıp kapama...
Eki Görüntüle 842840 . Renk eşleştirerek düğme ilklemeyı öğrenme.burda minik yastıkları cırtlı olarak portatıf yaptım.boylelikle yastıkçığı yerınden cıkarark elinde daha rahat evırip cevırerek ilikleme sansı olacak
Eki Görüntüle 842848 . Bu bahçıvan pantaloncugun onunde de cırtcırtlı mınık bır cep var
Eki Görüntüle 842853 . Agactakı elmaları sepete toplama...ilerki asamada cıft kasık yada cımbızla elma toplama yapılabılır
Eki Görüntüle 842856 Eki Görüntüle 842857
Eki Görüntüle 842858 . Daha cok oyuna yonelık ve bırazcık ılerıkı aylarımıza uygun:
Eki Görüntüle 842859 cırtlı sekıl eslestırme
Eki Görüntüle 842860 . Renk esleştırme
Eki Görüntüle 842861 . Gokyuzu olayları...
Işte bızı uzun sure gotur ek aktıvıte kitabımız boyle....
Eki Görüntüle 842862 Eki Görüntüle 842863
resimler için çok teşekkür ederim, bizimki görsellere biraz daha yatkın. bu yüzden sağdan soldan topladığım fikirlerle arşiv yapıyorum :) bendede olay kartları var ama daha hazırlamadım. keçe çalışmasıda çok güzel olmuş elinize sağlıksonunda bilgisayara oturabildim. telefondan girebildiğim için fotoğrafları paylaşamamıştım. fikir olması için afişlerimi paylaşmam istenmişti. basit şeyler ama oğlumun baya ilgisini çekti. hergün mutlaka elimize alıp konuşuyoruz.
Eki Görüntüle 843621
Eki Görüntüle 843619
Eki Görüntüle 843620
bunlarda hikaye kartlarımız.
Eki Görüntüle 843624
Eki Görüntüle 843623
Eki Görüntüle 843622
son olarak da Zeynep'in annesinden görüp çok beğenerek yaptığım ilk keçe oyuncağımızı paylaşmak istiyorum. baya acemilik çektim ama keçe işini çok sevdim.
Eki Görüntüle 843628 Eki Görüntüle 843625 Eki Görüntüle 843626 Eki Görüntüle 843627
Eki Görüntüle 844243 parmak boyası ile çalışmıştık uzun zaman oldu ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?