Montessori Anneleri ve Minikleri

renk eşleştirme yaptım, umarım uygulayabiliriz. kızım uyuyor henüz deneyemedik :) pet şişenin üst kısmını kestim içine sarı kırmızı mavi ve yeşil top attım. kızımdanda aynı renge sahip topu içine atmasını istiycem bakalım neler olucak. hem eşleştirme hemde renkleri ögrenme yöntemi :)

pet şişelerin kesik yerlerine lütfen dikkat edin olur mu :)) aman kesmesin bi yerlerini....sevgiler

Snu demek istedım;
Eki Görüntüle 842102
Ama sanırım eski bi ütü olmalı...

ben bi keresinde ütüyle kumaş yakmıştım laylonsuydu ama ütünün tabanından çıkarmıştım, sorun olmamıştı. yapışmaz yüzey şimdiki ütüler, pratik bi yöntemmiş paylaşım için teşekkürler

babanne ve dede geldi, daha oynayamadık yarına kaldı :)

Veee 10 gunun sonunda bıttı kıtaplarım...
Kızıma guzel bı hatıra bıraktıgımı düşünüyorum
İnşallah keyıflı vakıtlerı olur bu kitapla...
Bilhassa bırleştırıp kitap halıne getırmedım tellı dosyaya koydum ki içimden çıkartıp tek tek aktıvıte yapabılelim ,zamanı gecenlerı cıkartıp yerıne yenılerını yapıp koyabılelım;

. Bu birinci kitap;içeriği elbecerısı:

. Cırtcırt acıp kapama...okların yonunde acıp kapanabılıyor kapaklar boylelikle yön duygusu da gelişir

bu yelekçik ise cıtcıt calışması ıçın.3 farklı buyuklukte cıtcıt dıktım.hem cıtcıtlamayı oğrenıcek hem buyuk orta küçük kavramı pekişecek...

. Basıt bır ferrmuar acıp kapama...

. Bagcık bağlama sokme...

. Çanta şeması ıle ıkı farklı yone acılıp kapanabılen femuar calışması

. En sevdıgımız hayvanı sectım bu çalışma ıçıç.klips acıp kapama...

. Renk eşleştirerek düğme ilklemeyı öğrenme.burda minik yastıkları cırtlı olarak portatıf yaptım.boylelikle yastıkçığı yerınden cıkarark elinde daha rahat evırip cevırerek ilikleme sansı olacak

. Bu bahçıvan pantaloncugun onunde de cırtcırtlı mınık bır cep var

. Agactakı elmaları sepete toplama...ilerki asamada cıft kasık yada cımbızla elma toplama yapılabılır

Eklentiler

• $image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 119
  • $image.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 131
Son düzenleme:
. Daha cok oyuna yonelık ve bırazcık ılerıkı aylarımıza uygun:

cırtlı sekıl eslestırme

. Renk esleştırme

. Gokyuzu olayları...

İşte bızı uzun sure gotur ek aktıvıte kitabımız boyle....

Son düzenleme:

eline emeğine sağlık çok yönlü gayet başarılı bir aktivite kitabı olmuş eylül tadını cikarark kullansın. bende malzemelerimi aldim ama henuz tasarım düşünüyorum henuz yapmaya baslamadim ama dosya şeklinde yapma fikrin cok hoşuma gitti.

Canı gönülden tebrik ederim. Çok güzel ve eğitici olmuş. Büyük emek var ama değeceğine eminim. Yavrularımıza değer. Ben benzer bi çalışma yapıcam çünkü çok kıskandımm :)

burcum harika olmus ellerine sağlık bayıdıldım bayıldım bende tasarlıyordum ama cok güzel fikirler oldu banda bendede malzeme sıkıntısı var merkeze gidip bolbol malzeme almalıyım bakalım bizlerden neler cıkacak

sonunda bilgisayara oturabildim. telefondan girebildiğim için fotoğrafları paylaşamamıştım. fikir olması için afişlerimi paylaşmam istenmişti. basit şeyler ama oğlumun baya ilgisini çekti. hergün mutlaka elimize alıp konuşuyoruz.

bunlarda hikaye kartlarımız.

son olarak da Zeynep'in annesinden görüp çok beğenerek yaptığım ilk keçe oyuncağımızı paylaşmak istiyorum. baya acemilik çektim ama keçe işini çok sevdim.

ferezya eline emeğine sağlık çok güzel olmuş. içinde yok yok her konu işlenmiş. belliki bol bolda sevgini katmışsın

resimler için çok teşekkür ederim, bizimki görsellere biraz daha yatkın. bu yüzden sağdan soldan topladığım fikirlerle arşiv yapıyorum :) bendede olay kartları var ama daha hazırlamadım. keçe çalışmasıda çok güzel olmuş elinize sağlık

şerit mıknatısı buldum arkadaşlar. krtasiyede satılıyor, enli dikdörtgen şeklinde buldum iki tane aldım lazım olur diye. çekim gücü vazla değil, bilginize..

yeni bir aktivite oluşturdum, bizim için erken olasına ramen belki oynar dedim.

resimleri mukavvaya yapıştırdım. arkasına şerit magnetleri iki parçaya bölüp arkasına yapıştırdım.

parmak poyası aldım, bu akşam babayı ikna edebilirsem bi kaç çalışma yaparız artık :)

evde çok fazla aktivite var ama insan yinede yeni birşeyler denemek istiyor

Pes diyorum...harika olmuş,ellerine sağlık...kırk yıl uğraşsam yapamam heralde....bayıldım,bayıldım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…