Montessori Anneleri ve Minikleri

ben aldım ama daha elime ulaşmadı yarin gelir sanırım. ben daha onceden 8 lisini almistim boyutlari ayni benim oglum rahat kullanıyor.

Eline ulaştıktan sonra fikrini paylaşırsan sevinirim. Kadın normalden ufak diyince tedirgin oldum. Çünkü daha öncede internetten aldığım bi oyuncak beklediğimden küçük geldi

selam annecikler ben o seti butik bebeden almıstım öyle cok küçük değil mesela boncuk dizmeler 18 cm falan uzunluğunda bebişlerin tutması için gayet ideal aksam fırsatım olursa fotoılarını ekleri,m

14 lü set 4 kişi ile sınırlıymış. inş isteyenler alır.
oyuncak annedeki pazzıları alan varmı yada başka yerden 18 ay çoçuk için alınabilir diye düşündüm ama.....

14 lü set 4 kişi ile sınırlıymış. inş isteyenler alır.
oyuncak annedeki pazzıları alan varmı yada başka yerden 18 ay çoçuk için alınabilir diye düşündüm ama.....

ben buktaklardan almistim onceki sayfalarda resim var. henuz cok iyi değiliz aslinda ustunde durmadim pek bugunden itibaren ağırlık vermeye basladim.

Eline ulaştıktan sonra fikrini paylaşırsan sevinirim. Kadın normalden ufak diyince tedirgin oldum. Çünkü daha öncede internetten aldığım bi oyuncak beklediğimden küçük geldi

tabi paylasirim. bir bayan ufak bulduğu icin şikayet etmiş arzu hanimda bu yuzden onceden söylüyorum diyor ama tabi sizde hakkisiniz insan gorneyince boyutuna karar veremiyor ben daha once almasaydim sizin gibi tereddüt ederdim.

iyi akşamlar benim de 17 aylık bir kızım var şu aralar montessoriyi araştırıyorum geniş bir zamanda okunmak üzere topiğinize abone oluyorum emeği geçenlere teşekkürler,
Ozamaaaan kisa zamanda bekliyoruzz aramizda
Hosgeldiniz
Ya ben alıp almamakta kararsız kaldım. Satıcıya özelliklerini sorduk set olduğu için biraz ufaktır amaa işlevseldir dedi. Ufaktır deyince tereddüt ettim. Napsam bilemedim. Alan var mı acaba?

Ufak olsun, daha guzel cok yer kaplamaz iste...hem nekadar kucuk olabilir ki
etka ca da güzel şeyler var ama kaçıncı aya hitap edildiğinide belirtilse daha iyi olacakmış

Etka yi bicigumuz takip ediyoruz ve topigimizde de yer yer uygulamalqri var.hatta benim ilk aktivitelerim aeasindaydi kapak acma etkinligi..Etka saniyorum 3 yasinda biz 15 aylikken yapmistik o yuzden yas ayrımına bakma

tabi paylasirim. bir bayan ufak bulduğu icin şikayet etmiş arzu hanimda bu yuzden onceden söylüyorum diyor ama tabi sizde hakkisiniz insan gorneyince boyutuna karar veremiyor ben daha once almasaydim sizin gibi tereddüt ederdim.

çok teşşekkür ederim. ya ben almak için can atıyorum da eşim tedirgin etti beni. ama alıcam son kararım:)

oğlum sonunda beni etkinliklere boğdu:) hiç beklemediğim anda atağa kalktı. ailecek onun köşesinde misafirdik. önce kapak açma oyuncağını aldı. önüme koydu ve bi güzel açtı- kapadı. bitince babasına verdi yerine koyuldu:) ardından hayvanlar afişlerimiz alındı. tüm hayvanlar tek tek söylendi kimisinin sesleri çıkarıldı. işimiz bitince babaya verildi ve yerine koyuldu:) o anda fotoğraflayamadım maalesef

sonra şansal abi ve kardeşi alındı. tek tek minik ellerle beslendi. bitince babaya uzatıldı ve yerine koyuldu:)

sonra minyatür kulplu silindirlerimizden bi tanesi alındı. tüm silindirler yerine yerleştirildi. yine babaya verildi:)

ardından annenin önceden yapmış olduğu kedi ve köpek besleme kutusuna göz dikildi. itinayla yırtıldı:) babamız yoktu sobaya gitti

sonra boncuklu oyuncağımıza geldi sıra. böyle bir dikkat olamaz. çok hoşuma gitti ciddiyeti:)

ee hikaye kartları konuşulmadan olur mu?

o kadar mutlu oldum ki sizinle de paylaşmak istedim. nazarım değecek diye de korkaraktan devamlı maşallah dedim:) inşallah böyle devam eder. böyle bi performans tabi ki sürekli beklemiyorum ama en azından 1-2 etkinlik yeter bana:)

bu arada keçeden araba yapıcam demiştim. yaptım ama hiç beğenmedim. gerçi oğlum sevdi ama daha iyi bişeler yapmaya çalışıcam.

bi de bunu yaptım ama şimdilik ilgilenmedi. ileride kullanırız inşallah!

ne güzel darısı benim kuzuma. maalesef yerinde durmadigi için hic bir etkinkigede katilmiyor ama pes etmek yok. son çalışmayı bende yapmayı düşünüyorum ama bu aralar biraz halsizlik var. aklım da bir kaç sey varda bi başlasam. :)

Amin inşallah! Benimki de aynı ama bugün şaşırttı maşallah! Zamanı var demekki. Dediğin gibi sabır..

Amin inşallah! Benimki de aynı ama bugün şaşırttı maşallah! Zamanı var demekki. Dediğin gibi sabır..

Degisik materyalleriniz varmis.kulplu silindirlerin kendi orjinalini sooole ucuza bulsak da alsakhikaye kartlariniz da ilgincmis.bu arada benden de kocaman bi masallah.son yaptigin etkinlik de coook guzel olmus..ama hala sizin aktivite kosenize coook ozeniyirum

daaha neler neler var da zamanı değil. kahverengi basamaklar, kırmızı çubuklar, kırmızı mavi çubuklar, pembe kule.. bunları marangoza yaptırdık da kulplu silindirleri yapmak için torna gerekiyormuş. o yüzden internetten bu küçük silindirleri aldık ama o da epey iş gördü. baya ilgileniyor. inşallah bir gün büyüğünü de buluruz. hikaye kartları ve kavram kartları oğlumun çok ilgisini çekiyor. hergün muhakkak hakkında konuşuruz. hatta o bile bişeler anlatmaya çalışıyor:) güzel düşüncelerin için teşekkürler. inşallah daha güzel köşeler sizlerin olsun. bizim de evde favori yerimiz orası. evde televizyon yok salonda hiç oturmayız genelde oğluma misafir oluruz. sobada o alanda yandığı için sıcak oluyor. gelen misafirlerin özellikler çocukların da çok beğenisini kazanıyor orası :) her şey evlatlarımız için..tüm bebelerimizi Allah nazarlardan korusun!

ürünler geldi harbiden ufacık ve maalesef kalitesi düşük. tavsiye edemeyecegim. bi çok parçasını buyuyunce kullanabilecek oğlum.

yaaa çok üzüldüm ben de çok heveslenmiştim eşim haklı çıktı baya ısrar ettim alalım diye ama o durdurdu beni iyi ki durdurmuş o zaman. tek tek mi almak lazım acaba ve nereden bulucaz? çok hoşuma gitmişti

benim daha önce aldığım set çok güzeldi kaliteside öyle ona guvenerek aldım ama bunlar o kadar da iyi değil. ha ucuz bişey olsa al derim nede olsa is görür ama bence bulabilirsen başka bir yerden al.

benim daha önce aldığım set çok güzeldi kaliteside öyle ona guvenerek aldım ama bunlar o kadar da iyi değil. ha ucuz bişey olsa al derim nede olsa is görür ama bence bulabilirsen başka bir yerden al.

çok sağol bakmaya başladım, inşallah iyi bişeler bulabilirim. görerek almak en iyisi de işte buralarda bulamıyorum bulduğum da internete göre pahalı oluyor. hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…