oğlum sonunda beni etkinliklere boğdu:) hiç beklemediğim anda atağa kalktı. ailecek onun köşesinde misafirdik. önce kapak açma oyuncağını aldı. önüme koydu ve bi güzel açtı- kapadı. bitince babasına verdi yerine koyuldu:) ardından hayvanlar afişlerimiz alındı. tüm hayvanlar tek tek söylendi kimisinin sesleri çıkarıldı. işimiz bitince babaya verildi ve yerine koyuldu:) o anda fotoğraflayamadım maalesef
Eki Görüntüle 862312
sonra şansal abi ve kardeşi alındı. tek tek minik ellerle beslendi. bitince babaya uzatıldı ve yerine koyuldu:)
Eki Görüntüle 862317
sonra minyatür kulplu silindirlerimizden bi tanesi alındı. tüm silindirler yerine yerleştirildi. yine babaya verildi:)
Eki Görüntüle 862320
ardından annenin önceden yapmış olduğu kedi ve köpek besleme kutusuna göz dikildi. itinayla yırtıldı:) babamız yoktu sobaya gitti
Eki Görüntüle 862321
sonra boncuklu oyuncağımıza geldi sıra. böyle bir dikkat olamaz. çok hoşuma gitti ciddiyeti:)
Eki Görüntüle 862323
ee hikaye kartları konuşulmadan olur mu?
Eki Görüntüle 862324
o kadar mutlu oldum ki sizinle de paylaşmak istedim. nazarım değecek diye de korkaraktan devamlı maşallah dedim:) inşallah böyle devam eder. böyle bi performans tabi ki sürekli beklemiyorum ama en azından 1-2 etkinlik yeter bana:)
bu arada keçeden araba yapıcam demiştim. yaptım ama hiç beğenmedim. gerçi oğlum sevdi ama daha iyi bişeler yapmaya çalışıcam.
Eki Görüntüle 862328
bi de bunu yaptım ama şimdilik ilgilenmedi. ileride kullanırız inşallah!
Eki Görüntüle 862330