Oglum 4 yasinda, kizim 23 aylik su an. Fakat kizim silindir bloklarla tanistiginda 19 aylik idi. Ve kendisine bloklari tek tek sundugumda, hepsini tamamlamayi basarmisti. Fakat bu bloklarin kullanimi icin esas yas araligi 3-3 1/5 dur. Cunku amac sadece bloklari yerleine yerlestirmek degil, uzun-kisa, buyuk-kucuk, kalin-ince kavramlarini da gorsel olarak ogrenmesidir. Pembe kule icin de yas araligi 3-3 1/5 dur.
Bu da bizim aktarma calismalarimizdan ornekler
mırmır öykülü boyama kitabı ilk kitablarımızdan (12 li seri)
Eki Görüntüle 789179
okul öncesi eğitimde yaşamı ögreniyorum (içinde Sağlığımız Hayvanlar/ Hayvanlar ve yararları,bitkiler, taşıtlar ve trafik, mevsimler, dünyamız ve gökyüzü konuları var. tek satırlık altta bi yazı var, gerikalan resim. içinden abiyi ablayı, kuşu köpeği topu parmağıyla göstermesini istiyorum. 3 TL bi kitap hedi geldi, baya işime yaradı. bu aralar öpücüğümüz bol maşşallah sayfadaki tüm hayvanları öpüyoruz)
Eki Görüntüle 789174
Koray Avcı Çakmanın 4 kitabı (10 lu seri bende 4 tanesi var)
Eki Görüntüle 789184 Eki Görüntüle 789185 Eki Görüntüle 789186 Eki Görüntüle 789187
elimde 2 torba kitap var, sağolsun görümcem getirmişti :) bebeklerimizin yaşları çok yakın ne güzel. bol bol fikir alışverişi yapabiliriz :)
hem yazıyorum hemde şehirdışına çıkıcaz harıl harıl hazırlanıyorum..
Burda sanırım resımler var fakat gorulmuyo
Aslında bızı bılglendırıp yonlendırebılecek,bu denlı bılglı ve tecrubeli bı anneye ıhtıyacımız vardı.işin başındayken sizi bulduğuma gercekten cok sevındım.lütfen takibınızı bılgılerınızı esırgemeyın bızden.
Ben su an goruyorum neden goremiyorsunuz ki? Acaba diger arkadaslardan goren var mi?
Bu silindirler montessorının ana materyallerınden sanırım...ve yıne sanırsam tr de bulunmuyo ve bulunsa bıle cok pahalı dimi?gecengun bı sıte de 2.el fıyatını 300 tl olarak gordum.3 yasına gelınceye kadar uygun fıyata bulmayı dılıyorum
Tatıle cıkıyosunuz sanırım.ıyı tatıller ıyı yolculuklar...hafta sonu kitap alış verışıne cıkıcam alırsam bulursam paylaşırım.burda paylaşılan kıtaplar cok guzel,bı goz atın:
Bizim kütüphanemiz hikaye kitapları 1.bölüm | ferdanecimen's Blog
kızlarımla beraber yaptığımız montessori etkinlikleri için bloğuma bakabilirsiniz..
Kızlarımıza Hatıra: MONTESSORİ
Simdi gördum resımlerı:)
Bu ponponları nerden buldunuz bu kadar cok ve cesıtlı?
Simdi gördum resımlerı:)
Bu ponponları nerden buldunuz bu kadar cok ve cesıtlı?
Bu silindirler montessorının ana materyallerınden sanırım...ve yıne sanırsam tr de bulunmuyo ve bulunsa bıle cok pahalı dimi?gecengun bı sıte de 2.el fıyatını 300 tl olarak gordum.3 yasına gelınceye kadar uygun fıyata bulmayı dılıyorum
Bizim burdaki kirtasiye reyonundan aldim. Sizde kirtasiyelerde bulabilirsiniz diye dusunuyorum.
bende yurt dışından baktım oralarda uygun 2 yaşından sonra almayı düşünuyıorum.
Wholesale Montessori - Buy Cheap Montessori from Best Montessori Wholesalers | DHgate
çok meşgulüm kitabını beğendim, kitapcıya bi ara sordurayım..
çok başarılı, sayenizde yeni fikirler elde ettim. özellikle CD ler :)
o büyüklü küçüklü renkli ponponlar nerede satılıyor???? bende merak ettim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?