- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 773
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben 3 yaşındaki yeğenim e taklit edebileceği şarkılar öğretiyorum mesela 3 küçük ördek şarkısı kızım bile çok seviyo onu beni tataklit ediyo söylerken
Üç kucuk ördek ( üç işareti yapilir)
Pata pata giderek ( eller dize vurulur)
bir caddeye cikmislar ( bir işareti yapilir)
Sağa sola bakmislar ( sağa sola bakilir)
Anne ördek gecmis (gel gel işareti yapilir)
kalanlara seslenmis ( eller agizkenarina koyulur bağırıyor gb yapilir)
Vak vaka bak vak vakk
vik viki vik vik viik (ellerle vak vak yapilir)
Bundan sonra ki nakaratta anne yerine baba ördek denir
Ondan sonraki nde bebek ördek denir
Oyy masalh arada ağzına götürmeyi de ihmal etmiyr
Oyy masalh arada ağzına götürmeyi de ihmal etmiyr
Çok güzel bunu oğluma uygulayacam gerçi iki yaş için çok geç oldu
canım bide bas parmagım tekerlemesini bilirsin bütün aprmakların adını ögreteni onu aile bireyleriyle yap baba parmak anne parmak abi abla bebek parmak diye... bunun ingilizceside var you tubeden bulabilirsin cokta eglenceli bi kilibi var eger güzel konuşuyosa ezberleyebilir bile kızın :))) güzel konuşuyosa dedim çünkü ablamın kızı 3 yaşında susturamıyoruz herşeyi akpıyo görümcemin oğlu da 2bucuk felan oda gol maç anne baba cukalataya mırnav diyo hiç konuşası yok canı isterse cümle kuruyo malesefCok sevdim bu sarkiyi.uyaninca ogreticem.tesekkurler:)
Bursanin neresinde ev okulu gibi birşey miArkadaşlar merhaba
Derin düşler atölyesinde anne çocuk oyun gruplarımızda montessori temelli etkinlikler yapacağız.
Bursalı anneleri ve çocuklarını bekliyoruz.
https://www.facebook.com/derindusleratolyesi/app_684336108254110
Bursanin neresinde ev okulu gibi birşey mi
çok güzel olmuş kullandığınız malzemeler ne acabaGecen yil yaptigim ve ilgi gormeyen button snake bugun yine sundum.basariyla ve zevkle yapti.anladim ki her seyin belli bir zamani var.parmak kaslari calisirken kendi basina giyinmesine yardimci temeldir bu etkinlik.Eki Görüntüle 1412025
çok güzel olmuş kullandığınız malzemeler ne acaba
kızlar merhaba,beni hatırlamışsınızdır umarım,uzun süredir giremedim buraya ama evde montessoriye tabii ki devam ettik,çok da faydasını gördük,oğlum mart sonu üç yaşını bitirecek,artık kendi kağıt kesebiliyor,boyalarla haşır neşir çok,oyun hamuru favorimiz,legolarla vs kendince dramalar yapıyor,renk eşleştirmeleri vs yapıyor,bana yardım ediyor kendince,artık kış geldi malum ve ben üç yaş bitiyor diye farklı bir şeyler de yapmak istiyorum,yaşına göre daha ilgisini çekecek şeyler,kağıt kalem keçe eva çok kullandık,kullanıyoruz,nette pek örnek bulamadım,geçen gün oturup düşündüm aklıma da çok farklı bir şey gelmedi,sizlerden de öneri gelirse sevinirim,hepinizi öptüm kızlar