Montum yandi boydan boya yerine ne giycem

Haticeag22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
72
23
3
28
Montum yandi arkadaslar. Bir arkadas gicikligina yakti ve benim disarda az isim var bu havadaa kot ceket giyilirmi?

Montunu giyebilecek ihtimalin olmadığına göre içine kalın bir şey giyinip kot ceketini giyinmek durumundasın.

Yapcak bişeyin var mı ?
Giyme desek tshirtlemi gitcen ?
Pançon falan yokmu en azından üstüne onu gıy

Dolabında ne olduğunu biz nerden bilelim de şunu giy diyelim, uyduracaksın artık birşeyler.

Gıcıklığına mont yakmak mı

Sizin ananız babanız yok mu?

Yani böyle bir hasta ruhlu arkadaşın var ve sen dışarıda ne giyeceğini dert ediyorsun? Doğru mu okudum? Pes.

Burda ne giyileceğinden çok; arkadaşımın derdi ne, bu saygısızlık onun ne haddine demek lazım sanırım.

Arkadaş denmez ona. Arkadaşlık ihtiyacı karşılamak, maddi manevi destek olmak demektir.
Sizin ki arkadaşlıktan uzak.

arkadaşına söyle aynısını alsın sana hayatımda böyle vıcık bir arkadaşım olmadı farzet ki oldu direkt saçlarını tutuştururdum bende.. mont yakmak nedir ya ;?

dışarda ne giyeceğinide biz nereden bilelim afedersin ama insan bunu dert etmez nasıl böyle salak insanlarla arkadaşlık ediyorum diye sorsan neyse dicem..

hemen bi dükkandan kalın şal falan alıver üstüne madem.. ne diyim yani

Oyle gicikligin sacini basini yolarim ben bu arkadas cok sevdiginiz nazi gecen biri heralde ? Versin montunu size cozulsun ...
Olmadi icine kalin giyin ceket giyilir neden giyilmesin insan istedigi gibi giyinir takintili olmayin ya moda acisindan sorduysaniz

Arkadas dedigim okuldan . Sinif arkadasim zaten ben kolejde tam burslu okuyorum
Ben olsam o arkadaşını yolardım.Soruna gelince içine çook kalın şeyler giyin ve üstüne kalın bir şal sar panço falan varsa daha iyi olabilirdi ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…