canim gecmis olsun senin yine ilac kullanma sansin var ne guzel beterin beteri var tatlim haline sukur et bende idrar yollarindan perisanim 2 bucuk aylik hamileyim 1 aydir cekiyorum dr ilac veremem dedi su ic bol bol dedi bulantim kusmam var si icemiyorum dedim dayanacaksin ozaman dedi anliycan bulantimda gecmedi cekiyorum halen ayagimi sicak tutmaya calisiyorum gece bile corapla yatar oldum su icemiyorum kusmam fazlalasiyo tuvalete gitmeye korkuyorum cunku aci veriyo bak kullanan arkadaslar varmis bi problem olmamis sende kullan Allah in izniyle bisey olmaz kalbine kotu seyler getirme en azindan benim gibi agrilari cekmek zorunda degilsin tatlim gecmis olsun tekrar acil sifalarHerkese merhaba,10-15 gündür idrar yaparken yanma hissedıyordum.h.sonu drumdan bı tahlıl yazmasını istemıştim enfeksıyon şüphesiyle.neyse dun yaptırdım ve bingo idrar yollarında enfeksıyon çıktı.bıraz önce doktorum aradı ve' monurol' diye bi antibiyotık söyledi bı de bol su iç dedi.Merak ettim acaba içinizde benımle aynı durumu paylaşan,bu ilacı ya da başka bi antıbıo.içen varmı.32. haftamdayım acayıp de pimpirikliyımkafamçokkarıştı adam bıldığı için huyumu bişi olmaz rahat rahat iç dedi ama ben önce kızlara bi sorayım dıyemedim tabisırnaşık şey
Arkadaşlar ben de bu ilacı iki kez kullandım. 33 haftalık gebeyim. gebelik dönemimde böbreğimde tıkanıklık oldu. bu nedenle üroloji doktorum tel takalım dedi. ancak tel de yerinde durmadı. almak zorunda kaldılar. bu operasyon sonucunda da 2 kez monurol kullandm. bu da ben de diyare(ishal) yaptı. en azından ben böyle bir yan etki yaptı diye düşünüyorum. çünkü kullandığım gece başladı bu durum. sizce diyare olmanın bir zararı var mı gebelikte?
bu ilacın kutuda sadece bir poşet var bir poşeti bir gündemi içiyoruz yoksa yarım yarımmı içtiniz kullanan bayanlar
ohooo aylar olmuş ben bu başlığı açalı:)) şimdi 11 aylık kızım varopuyorumnanaktan
1 kere de içiyosun canım.gece yatmadan mesaneyi boşaltıosun sonra da içiyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?