selam kızlar bende 4 günce taş düşürdüm ilk defa daha sonra dr sistit olmuşsun dedi ama yanma yada sık idrara çıkma yok birazda böbrekte kum varmış bulantım ve arada ağrım oluyo dr bana monurol verdi dün gece yatmadan içtim şimdi afedersiniz isal oldum bu ilaçtan sonra bu etkiler olurmu
Agriniz ve durumunuz nedir merak ettim.benimde sol kasigimds kutuk gibi bi his var agri gibi.atesim yok .idrarimi hissettigimde yanmam oluyor.ben emziriyorum su an.monurol aldim simdi eczaneden.aksam icicem.umarim iy gelir.
Aradan çok uzun zaman geçmiş ama sen neden bu ilcı kullanmadın çok merak ettim..canim gecmis olsun senin yine ilac kullanma sansin var ne guzel beterin beteri var tatlim haline sukur et bende idrar yollarindan perisanim 2 bucuk aylik hamileyim 1 aydir cekiyorum dr ilac veremem dedi su ic bol bol dedi bulantim kusmam var si icemiyorum dedim dayanacaksin ozaman dedi anliycan bulantimda gecmedi cekiyorum halen ayagimi sicak tutmaya calisiyorum gece bile corapla yatar oldum su icemiyorum kusmam fazlalasiyo tuvalete gitmeye korkuyorum cunku aci veriyo bak kullanan arkadaslar varmis bi problem olmamis sende kullan Allah in izniyle bisey olmaz kalbine kotu seyler getirme en azindan benim gibi agrilari cekmek zorunda degilsin tatlim gecmis olsun tekrar acil sifalar
Ama 40 haftalık yazıyor aşağıda26 haftalık gebeyim. Bende hic belirti yok. Sadece aşırı akintim vardi. Dr monurol yazdi. Önce korktum ama burada yazanlari okuyunca icmeye karar verdim. İnşallah işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?