Moonlight'ın Diyet Günlüğü

Banada günde 30 dk yürüyüş verdi diyetisyen özellikle kahvaltıdan sonra yada akşam yemeginden 1.5-2 saat sonra dedi. Bende bu cumartesi tatile gitcem bakalım tatilde daha fazla veririm heralde :)) Cicolat evet haftada bir tartıl...

bugun diyeti bozdum.. kpss vardı bugun.. kötü geçti, üstüne bu sorular çalındı haberleri, bozdum bende diyeti.....:5::5::5::5::5:

merhaba kızlar ben de 3gun oldu dıyete baslayalı suan 59 kiloyum umarım 52 kiloya ulaşırım:))inat gibi çabuk acıkıyorum süt de iciyorum ama yine de acıkıyorum.. yeşil çay ıcmıyorum belki bır eksıgım o sizden.. bır de burun amelıyatı oldugum ıcın spor yasak yapamıyorum..

merhaba hoşgeldinn.. umarımm en kısa zamanda düşersin istediğin kiloya canım, ben 69 la başladım şuan 64 üm daha yolum uzun 55 istiyorumda :1: burun ameliyatı demişsin estetik mi oldun canım? çok geçmiş olsun..benim burun ameliyatımda yarın da:1: 1 saat sonra hastane yatışım var, bikaçgün olmıycam buralarda bakalım bana şans dileyin kızlar :16:

merhaba kızlar ben de 3gun oldu dıyete baslayalı suan 59 kiloyum umarım 52 kiloya ulaşırım:))inat gibi çabuk acıkıyorum süt de iciyorum ama yine de acıkıyorum.. yeşil çay ıcmıyorum belki bır eksıgım o sizden.. bır de burun amelıyatı oldugum ıcın spor yasak yapamıyorum..

Hoşgeldin... Umarım ulaşırsın istediğin kiloya bnde onun için ugraşıyorum ama bakalım :)) p.tesi randevum var diyetisyenle 2 haftadr kilo veremedim gibi geliyo ama bakcaz artık .D

Kızlaaaaaarrrrrr... Tatildeydim döndümmmmmm :)) Ve tartıldım kilo vermemişim morelim bozuldu ama bide sabah aç karna tartılcam puff p.tesi de diyetisyene gitcem bakalım ne olcak :((

62.5 kiloyu gördüm:16: ameliyattan sonra ödemler insin diye maydanoz suyu içtim sabah akşam kilo vermemide sagladı işe bak:1: sevgili moonlight tatile gidipte kilo almamıssın daha ne istiyorsun ne güzelll ben her gittiğimde 2-3 kilo fazlalıkla dönüyorum oyüzden bu sene zayıflamadan gitmiycem:51:

62.5 kiloyu gördüm:16: ameliyattan sonra ödemler insin diye maydanoz suyu içtim sabah akşam kilo vermemide sagladı işe bak:1: sevgili moonlight tatile gidipte kilo almamıssın daha ne istiyorsun ne güzelll ben her gittiğimde 2-3 kilo fazlalıkla dönüyorum oyüzden bu sene zayıflamadan gitmiycem:51:

Tebrikler cicolat :))) bende inş. zamanla 62 yi 58 i falan görürüm :D diyetisyene gittim tatilde ödemle beraber 1 kilo gitmiş buna da şükür :) ama acayip hırslandım tekrar... Zayıflatan çaya da başladım herşeyi eksiksiz yapıyorum bu arada hayran kaldım sana bu kadar kısa sürede azminle bayağı kilo verdin çok tebrik ederim...

çoook tesekkür ederim canım eminim ki hedeflediğimiz kilolara ulasacagız önemli olan inancımızı kaybetmemek ve motive etmek kendimizi, aclıkla basetmek daha fazla hareket etmek zor olabiliyor özelliklede bu sıcaklarda, ama başaracagız:32::32::32::32::32:

kızlar nasıl gidiyo diyetler ne alemdesiniz?? ben bugun lahana diyetine basladım:1::1::1: şuan 61 kiloyum malum bu lahana diyeti 1 hafta sürüyor bakalım 1 hafta sonra ne olacak sonuç

hoşgeldin canımm, lahana corbasını 3 gün içebildim :9::9::9: normal diyetime döndüm düğün 25 agustosta az kaldı yani, oysa 5 kilo fazlam var halaaaaaaaaaa:52:

Back
X