Moonlight'ın Diyet Günlüğü

şu 5 ayda 36 kilo verdiren çay değil mi? tadı falan nasıl birde hazırlaması basit mi.. ona da el atsam iyi olcak:9: eşinizin desteklemesi çok güzel, destek motive şart, off özellikle gece canım neler çekiyor neler:56: ben geç saate kadar oturur oturdugum sürece de hep bişeyler yerdim açıkçası :17: ama hepsi geride kaldı yarın yeni bir hafta ve pes etmek yok:41:

bence her tartılma. insan daha çok sinir oluyor. mesela o gün çok sıvı aldıysan fazla çıkıyo az aldıysan az çıkıyo. diyetisyenim haftanın aynı günü aynı saatte en doğrusu diyor. özellikle de sabah aç karnına. en doğru sonuç öyle çıkıyormuş.
tabiki durmak yok aynen devammmm

çok haklısın hem biranda 2-3 kilo zayıfladıgını görmek o tartıda harika olur:52:

evet 5 ayda 36 kilo verdiren çay. aslına bakarsan ben yeşilçay dışında pek bitki çayı içemiyorum ama bunun tadı fena değil. hazırlaması da çok kolay. aktardan aldım malzemelerini. hepsini ayrı ayrı aldım. hepsinden bir çimdik kadar koyuyorum ama yeşilçay daha fazla olacak. sıcak suyu da üzerine koyup demliyorum. kaynatılmayacakmış. 5 dk sonra da içiyorum. ben de dün başladım içmeye. forumda okudum kullananlar memnunmuş. umarım ben de memun kalırım.
ben de geç saatlere kadar oturmayı seviyorum. hatta biz ablamla geceleri kızartma yapar sonra da koca bir tabak mideye indirirdik. ama ablam hep öyle kalır ben de şişerdim. tv izlerken de cipsler, kolalar, çekirdekler, patlamış mısırlar ve aklına gelebilecek bütün abur cuburlar... paket paket mideye inerdi. şimdi en son ne zaman kola içtiğimi bile hatırlamıyorum. cips yemeyeli yıllar oldu.
doğumdan sonra süt yapsın diye yediğim tahin helvalarıyla beraber 96 kiloyu gördüm ve artık yeter dedim. 8 aylık bir diyeetten sonra 68e düştüm ama diyetten çok sıkılınca bıraktım e haliyle geri almaya başladım çünkü kilomu korumaya bile çalışmadım. ayrıca işyerinde öğle yemekleri de dışardan olunca kilo almak kaçınılmaz oldu. sonra tekrar kendimi motive ettim ve başladım. önce diyetisyene gittim sonra da yürüyüşlere başladım. işten eve yürüyerek dönmeye başladım. havalar çok ısınınc da koşu bandına döndüm. şimdi kilo verdikçe daha huzurlu oluyorum. umarım emeklerimiz boşa çıkmaz.

teşekkür ederim detaylıca yazmışsın, çaydan bende yapacağım hatta bugun gidip alıcam malzemeleri.. aburcuburu çok tüketiyordum ondan kilo alıyorum bende, birkaç sene evvel 12-13 kilo vermiştim sonra aynen aldım verdiklerimi.. şimdide aynısı olacak diye korkuyorum..mühim olan korumak aslında, o kadar emek harcıyoruz tekrar üç beş ayda o kiloları alınca mahvoluyorum, umarım bu kez öyle olmaz

teşekkür ederim detaylıca yazmışsın, çaydan bende yapacağım hatta bugun gidip alıcam malzemeleri.. aburcuburu çok tüketiyordum ondan kilo alıyorum bende, birkaç sene evvel 12-13 kilo vermiştim sonra aynen aldım verdiklerimi.. şimdide aynısı olacak diye korkuyorum..mühim olan korumak aslında, o kadar emek harcıyoruz tekrar üç beş ayda o kiloları alınca mahvoluyorum, umarım bu kez öyle olmaz

Evet öenmli olan korumak bakalım inşaallah bu sefer olur :)

evet bayanlar pazar süprizinde bahsedilen çay. birkaç gündür içiyorum. müthiş bir tokluk hissi veriyor. yemek yemek için kendimi zorluyorum adete. ben de forumda gördüm. kullananlar çok memnun.
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html

bu adreste hem malzemeler hem de yapılışı var. kullanıcı yorumlarına da bakabilirsiniz.

Teşekürler veydel o zaman bende haftasonu başlarım... malzemeler tahminen ne kadar tutar ki?

pazar gününden beri kullanıyorum. kendimi daha iyi hissediyorum. saatlerce yemek yemesem bile açlık hissetmiyorum. canım birşey istemiyor. bu sabah tartıldım 1.2 kilo vermişim. :)

pazar gününden beri kullanıyorum. kendimi daha iyi hissediyorum. saatlerce yemek yemesem bile açlık hissetmiyorum. canım birşey istemiyor. bu sabah tartıldım 1.2 kilo vermişim. :)

Vayyyyyyyyyy süper :) Tebrikler o zaman en kısa zamanda başlayım cuma-cumartesi falan bakalım zaten diyet yapıyorum ama bunu hızlandırmakta zarar olmaz sanırım :)

ben diyete başladığımda 77 kiloydum. şu anda 69,5. çayı da içiyorum, diyetimi de yapıyorum. ve hergün mutlaka yürüyorum.
aynaya bakınca farkı görebiliyorum artık. :))

yürüyüş yeterli oluyor mu egzersiz olarak? ben spor yapamıyorum hele koşmaya falan hiç gelemiyorum:36: birde günde ne kadarlık bir süreyi yürüyüşe ayırıyorsunuz kızlar? benim haftaya ameliyatım var biraz toparlanınca yürüyüşe başlıcam:31: offf gidecek mi bu kilolar agustosa kadaaaar :52: ayrıca her gün her gün tartılan ben tavsiyenize uydum veee pazartesiden beri tartılmadımmm artık haftada bir tartılıcam :51:

yürüyüş yeterli oluyor mu egzersiz olarak? ben spor yapamıyorum hele koşmaya falan hiç gelemiyorum:36: birde günde ne kadarlık bir süreyi yürüyüşe ayırıyorsunuz kızlar? benim haftaya ameliyatım var biraz toparlanınca yürüyüşe başlıcam:31: offf gidecek mi bu kilolar agustosa kadaaaar :52: ayrıca her gün her gün tartılan ben tavsiyenize uydum veee pazartesiden beri tartılmadımmm artık haftada bir tartılıcam :51:
günde 45 dk. yürüyorum. yürüyüş dışında şimdiye kadar egzersiz yapmadım. 2 haftalık tatilden sonra egzersizlere başlayabilirim.

Back
X