- 11 Ağustos 2009
- 3.363
- 5
- 683
- Konu Sahibi moonserose
-
hadi bakalım şekerim,dene ve lütfen paylaş bizimle olur mu? ben meraklı bir hatunumdurda kaydirigubbakcemile3tarifi aldım, bende deneyeceğimcokacimcoook çayın yanında harika bir lezzet. görüntüsüde çok tatlı:sinifsinif:
canım dün akşam denedim az sonra resimleri de yüklicem ama harikaa oldu
çok güzel böle bi tarif verdiğin için opuyorumnanaktan
oyy oyy ne güzel kabarmışlar yaaa, ellerine sağlık canım a.s.
profilinede ekle canım,ne marifetli olduğunu görsün kk lı hhatunlar :))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
seninde emeğine sağlık valla sayende harika bişi öğrenmiş oldum
diğer topikte de yaptıklarımı çekip çekip eklicem
çünkü ben pek tarifle bişi yapma doğaçlama çalışırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o anda aklıma ne gelirse koyarım genelde de güzel olur yani sırnaşık şeysırnaşık şey
amann maşallahhh
denicem muhakkakk
profilinede ekle canım,ne marifetli olduğunu görsün kk lı hhatunlar :))
bende denedikden sonra bizi bilgilendirmeni istiyorum muhakkak :))
nasıl eklicem profile tarif etsene ekliyim gösteriş yapayım biraz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:hooray: alkisalkisalkis ufff harika görünüyor.ellerinize,emeklerinize,yüreklerinize sağlık kızlar.harkuladeninde fevkindesiniz.vee şimdi ben pc nin başından hızla kalkıyorum.nereye mi?tabiki de tarifi aldım doğru mutfağa bu güzel keki yapmaya.cokacimcoook opuyorumnanaktan
:hooray: alkisalkisalkis ufff harika görünüyor.ellerinize,emeklerinize,yüreklerinize sağlık kızlar.harkuladeninde fevkindesiniz.vee şimdi ben pc nin başından hızla kalkıyorum.nereye mi?tabiki de tarifi aldım doğru mutfağa bu güzel keki yapmaya.cokacimcoook opuyorumnanaktan
mooncum canim ellerine saglik cok guzel olmus
bende bunu daha once yapmistim hatta yine bu siteden bi arkadasin konusuna resimleri eklemistim ,seninkinede ekleyim ,yapmak isteyenler icin
al buda onceki yaptigim resimleri
ıııımmmmmm çok lezetli görünüo renkleri fln nasıl yaptın öle?
yaptım kek çok güzel oldu tabi senin güzel tarifin sayesine paylaşım için teşekkürlerrrralkisalkisalkis
mooncum canim ellerine saglik cok guzel olmus
bende bunu daha once yapmistim hatta yine bu siteden bi arkadasin konusuna resimleri eklemistim ,seninkinede ekleyim ,yapmak isteyenler icin
al buda onceki yaptigim resimleri
ıııımmmmmm çok lezetli görünüo renkleri fln nasıl yaptın öle?
canim birazcik gida boyasi kattim :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?