Kekler - Pastalar Moonserose0 dan Fincanda Kek(Resimli)

tarifi aldım, bende deneyeceğimcokacimcoook çayın yanında harika bir lezzet. görüntüsüde çok tatlı:sinifsinif:

canım dün akşam denedim az sonra resimleri de yüklicem ama harikaa oldu
çok güzel böle bi tarif verdiğin için opuyorumnanaktan

tarifi aldım, bende deneyeceğimcokacimcoook çayın yanında harika bir lezzet. görüntüsüde çok tatlı:sinifsinif:
hadi bakalım şekerim,dene ve lütfen paylaş bizimle olur mu? ben meraklı bir hatunumdurda kaydirigubbakcemile3

canım dün akşam denedim az sonra resimleri de yüklicem ama harikaa oldu
çok güzel böle bi tarif verdiğin için opuyorumnanaktan

ben cevaplayana kadar sen yapmışsın canım,fincandan ne kadar kolay çıktığını görmüşsündür.rica ederim şekerim ,ben böyle ilginç şeyleri severim,bulup denedikçe paylaşmaya devam edeceğim.resminide merakla bekliyorum

işte resimlerr
bu yapım aşaması

bu tencereye ilk koyduğumda ki çok kabaracağını düşünmemiştim

bu da piştikten sonra

dün eve gider gitmez yaptım doğrusu fincanlardan bu kadar kolay çıkacağını düşünmüyordum ama hemen çıktı ben içine dövülmüş ceviz koydum harika ve çokk hafif oldu

Son düzenleme:
oyy oyy ne güzel kabarmışlar yaaa, ellerine sağlık canım a.s.

oyy oyy ne güzel kabarmışlar yaaa, ellerine sağlık canım a.s.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
seninde emeğine sağlık valla sayende harika bişi öğrenmiş oldum
diğer topikte de yaptıklarımı çekip çekip eklicem
çünkü ben pek tarifle bişi yapma doğaçlama çalışırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o anda aklıma ne gelirse koyarım genelde de güzel olur yani sırnaşık şeysırnaşık şey

profilinede ekle canım,ne marifetli olduğunu görsün kk lı hhatunlar :))

amann maşallahhh
denicem muhakkakk

bende denedikden sonra bizi bilgilendirmeni istiyorum muhakkak :))

profilinede ekle canım,ne marifetli olduğunu görsün kk lı hhatunlar :))

bende denedikden sonra bizi bilgilendirmeni istiyorum muhakkak :))

nasıl eklicem profile tarif etsene ekliyim gösteriş yapayım biraz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nasıl eklicem profile tarif etsene ekliyim gösteriş yapayım biraz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anasayfanın altlarında yemek tarifleri bölümünde topikler var,ordan yemeğinin cinsine göre olan topiğe gir,seçenekler şıkkında yeni konu aç var ,konu aç ve çıkan şıkları doldur.hatırladığım kadarıyla böyleydi ama sen zaten biliyorsundur :))

:hooray: alkisalkisalkis ufff harika görünüyor.ellerinize,emeklerinize,yüreklerinize sağlık kızlar.harkuladeninde fevkindesiniz.vee şimdi ben pc nin başından hızla kalkıyorum.nereye mi?tabiki de tarifi aldım doğru mutfağa bu güzel keki yapmaya.cokacimcoook opuyorumnanaktan

canım hemen yap sonrada çek gönder bekliyoruz
sonrada 1 tanede bana gönderr cokacimcoook

teşekkür eder resimleri sabırsılıkla beklerimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

mooncum canim ellerine saglik cok guzel olmus
bende bunu daha once yapmistim hatta yine bu siteden bi arkadasin konusuna resimleri eklemistim ,seninkinede ekleyim ,yapmak isteyenler icin

al buda onceki yaptigim resimleri

maşallah sempatikciğim çok leziz gözüküyor.senin elin değdiyse müthişdir zaten.eklediğin için teşekkürler opuyorumnanaktan

yaptım kek çok güzel oldu tabi senin güzel tarifin sayesine paylaşım için teşekkürlerrrralkisalkisalkis

yaptım kek çok güzel oldu tabi senin güzel tarifin sayesine paylaşım için teşekkürlerrrralkisalkisalkis

denemene ve beğenmene çok sevindim levrekciğim,bende teşekkür ederim paylaştığın için a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…