- 13 Ocak 2009
- 4.234
- 655
- 688
- Konu Sahibi moonserose
-
günaydın kızlar. evet tarif çok güzel.bende yaptım.ama içine portakal rendelediğim için kıvamı biraz akıcı oldu.buna birde fincanlarımın büyüklüğü eklenince en altı pişmedi:kedi:.kısacası sizlerinki kadar güzel olmadığı için resim ekleyemedim.kusuruma bakmayın.fakat buna rağmen yavruşlarım bayıldılar.en kısa zamanda tekrar yapıp,fotoğrafını eklerim.sevgiyle kalın.opuyorumnanaktan
teşekkür ederim,bende hemen resim beklerim ama bakk unutma :))çok leziz görünüyo hemen deniycem, ellerine sağlık canım.
Ben de fincanda kek yaptım. zemuszemus
İlk kez deneyeceklere tavsiyem büyük fincan kullanmaları ve kek hamurunu fincanın yarısından fazla koymamaları çünkü pişme sırasında fincandan biraz taşıyor. yerimseniben Benim annemin çeyizinden büyük fincanlar vardı. O zamanlar "süt takımı" diye alınmış. Kekler pişerken süt takımlarına birşey olacak diye çok korktum. eyvahedigeldismile
rica ederim canım denemene ve beğenmene çok sevindim opuyorumnanaktanSonunda dün denedim, yapımı 3 dak. sürdü. Çabuk ve güzel bir tarif her kek gibi ertesi gün faha lezzetli oldu. Tarif için teşekkürler
dener ve bizi bilgilendirirsen çok mutlu olurum arkadaşımay bunu denemek istiyorum yaa çok güzel görünüyor çok da değişik:)
Ben Alya'nın doğum gününde yapacağım bu tarifini.Sade ve kakaolu 2 ölçek yapıp üzerini de Dr.Otkerin süsleme tüpleri ile süsleyeceğim..Kesin eklerim fotoğrafı.
Ben Alya'nın doğum gününde yapacağım bu tarifini.Sade ve kakaolu 2 ölçek yapıp üzerini de Dr.Otkerin süsleme tüpleri ile süsleyeceğim..Kesin eklerim fotoğrafı.
tamam o zaman resim rica ettiğim iki arkadaşımız oldu , yazıyorum bir kenara :))ben de en kısa zamanda deneyeceğim bu tarifi....çok güzel görünüyorlar....
Süperrr görünüyor ellerinize sağlık
teşekkür ederim incitanemtuanacığım.nasıl buldun kekimi? senin yaptıkların yanında sönük kalıtor ama bekar ve vakti az bir kız olarak ancak bukadar yapabiliyorum
Ben bu tarifi denedim.Yirmi dakika pişirdim ama altı pişmedi.Kekleri yine fincanlara geri koyup,10 dakika daha pişirdim.Yine pişmedi.:gitme:Evdekilere beceremedin dedirtmemek için hemen bir çikolatalı sos yapıp pişmeyen yerleri çikolata sosuyla kapattım.Alladım pulladım ortaya çıkardım.:roflol:Babam çok beğendi.sırnaşık şey Bir de biraz kabartma tozu kokuyordu.Beceremedim galiba.Bu güzel tarif için teşekkürler her ne kadar pek tutturamasam da.fisfisfis
Resim ekleyecektim ama yüz mesaj sınırı var galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?