Kekler - Pastalar Moonserose0 dan Fincanda Kek(Resimli)

günaydın kızlar.
evet tarif çok güzel.bende yaptım.ama içine portakal rendelediğim için kıvamı biraz akıcı oldu.buna birde fincanlarımın büyüklüğü eklenince en altı pişmedi:kedi:.kısacası sizlerinki kadar güzel olmadığı için resim ekleyemedim.kusuruma bakmayın.fakat buna rağmen yavruşlarım bayıldılar.en kısa zamanda tekrar yapıp,fotoğrafını eklerim.sevgiyle kalın.opuyorumnanaktan

günaydın burfurcuğum,bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim , benimde aklıma portakallı denemek vardı ama şimdi vazgeçtim yerimseniben ellerin dert görmesin yavrularına afiyet olsun a.s.

ellerine sağlık burfur
bende bi kısmını büyük fincana bi kısmınıda büyüklere yaptım ama pişer mi pişmez mi diye bayağı bi ocakta tutmuştum
portakallı yapınca da kıvamını biraz daha koyu tutmak lazım demek ki

Ben de fincanda kek yaptım. zemuszemus
İlk kez deneyeceklere tavsiyem büyük fincan kullanmaları ve kek hamurunu fincanın yarısından fazla koymamaları çünkü pişme sırasında fincandan biraz taşıyor. yerimseniben Benim annemin çeyizinden büyük fincanlar vardı. O zamanlar "süt takımı" diye alınmış. Kekler pişerken süt takımlarına birşey olacak diye çok korktum. eyvahedigeldismile

günaydın canım,haklısın bak ben bunu söylememişim,çok taşıyor cidden.beğendin mi peki ?

Ben Alya'nın doğum gününde yapacağım bu tarifini.Sade ve kakaolu 2 ölçek yapıp üzerini de Dr.Otkerin süsleme tüpleri ile süsleyeceğim..Kesin eklerim fotoğrafı.

ay bunu denemek istiyorum yaa çok güzel görünüyor çok da değişik:)

Sonunda dün denedim, yapımı 3 dak. sürdü. Çabuk ve güzel bir tarif her kek gibi ertesi gün faha lezzetli oldu. Tarif için teşekkürler

Sonunda dün denedim, yapımı 3 dak. sürdü. Çabuk ve güzel bir tarif her kek gibi ertesi gün faha lezzetli oldu. Tarif için teşekkürler
rica ederim canım denemene ve beğenmene çok sevindim opuyorumnanaktan

ay bunu denemek istiyorum yaa çok güzel görünüyor çok da değişik:)
dener ve bizi bilgilendirirsen çok mutlu olurum arkadaşım
Ben Alya'nın doğum gününde yapacağım bu tarifini.Sade ve kakaolu 2 ölçek yapıp üzerini de Dr.Otkerin süsleme tüpleri ile süsleyeceğim..Kesin eklerim fotoğrafı.

bencede çok güzel olur,muhakkak resim bekliyorummmm

aman arkadaşım bahsettiğin süsleme tüplerini alma derim... ben de kızımın doğum günü için almıştım berbat bir tadı ve kokusu var....dr otkerin diğer ürünleri süper ama bu süsleme tüpleri niye böyle olmuş anlamadım ben de...
ama aynı firmanın pasta süsü sprinkles diye geçen renkli süsleri var onlar çok güzel...

ben de en kısa zamanda deneyeceğim bu tarifi....çok güzel görünüyorlar....

teşekkür ederim incitanemtuanacığım.nasıl buldun kekimi? senin yaptıkların yanında sönük kalıtor ama bekar ve vakti az bir kız olarak ancak bukadar yapabiliyorum

mesajini simdi gördüm canim kusuruma bakma nolursun
estaffurullah canim her elin mahareti ayridir
bekar ve vakti az biri icin harikasin bile tatlim
bekarken ben hic bisey bilmiyodumda yapmiyodumda cünkü:kedipuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim incitanem tuanacığımopuyorumnanaktan

Ben bu tarifi denedim.Yirmi dakika pişirdim ama altı pişmedi.Kekleri yine fincanlara geri koyup,10 dakika daha pişirdim.Yine pişmedi.:gitme:Evdekilere beceremedin dedirtmemek için hemen bir çikolatalı sos yapıp pişmeyen yerleri çikolata sosuyla kapattım.Alladım pulladım ortaya çıkardım.:roflol:Babam çok beğendi.sırnaşık şey Bir de biraz kabartma tozu kokuyordu.Beceremedim galiba.Bu güzel tarif için teşekkürler her ne kadar pek tutturamasam da.fisfisfis

Resim ekleyecektim ama yüz mesaj sınırı var galiba.

Son düzenleme:
Mesaj tekrarı.

rica ederim canım ama vardır bir yerde eksiklik , o kadar yaptım hiç pişmeyen olmadı.bravo bu arada çok akıllıca bir çözüm bulmuşsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…