moonshine76 Burun Estetiği Ameliyatı

moonshine76

sabirsiz
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
1.211
15
683
- Yurtdışı
dün aksam kesfettim, resimlerde ve aynada gözüme carpmisti sisliklerdendir diyordum. sol capraz profilden baktigimda gayet düzgün iniyordu cikintisiz. bugün elimle yokladim kac kez ve burnumun sol tarafi saga göre icine cökük hafif. Diyeceksiniz büyütmeye gerek yok anlasilmaz bile ama ya cökmeye devam ederse daha kötü olursa diye korkmaya basladim cok huzursuzum :2: ve sag capraz profilden bakinca gercekten kötü duruyor ,keskin bir kavis var. iki gün sonra 6 haftam bitmis olacak, bu durumu yasayanlar varmi gecicimi ???

Canım ben resimlerine baktım ..bence sen çökme görmemmişsin..:)) burun ameliyatlarndan sonra oturma sırasında oluyor böyle şeyler ama sen fazla hassassın arkadaşım..:)) resimlerde hiç bir şey belli olmuyor neredeyse..bu şekilde kusur ararsan herkesin burnunda bir sürü problem bulursun..
burun otururken olabilir bu..bence..

cevabin icin tesekkür ederim canim, gercekten resimlerde anlatmasi zor elimle daha net hissediyorum ayrica aynada sag caprazim tuhaf bir inise geciyor.
büyüttügümü düsünmenide anliyorum cünki bende böyle sorunlarim var diyen arkadaslari anlayamiyordum suan gayet iyi anliyorum, sorun suanki durumundan cok zamanla dahada ilerleyecek korkusu yoksa suanki gibi kalmasi beni rahatsiz etmez iceride bir sorun olmasindan cekiniyorum, cok sükür darbe falan almadim ama yinede olmayacak sey degil sanirim.

Canım ben diğer albumune de baktım , ve burnuna bayıldım..çok doğal ve öok estetik olmuş..maşallah..:nazar:

canım fotolarına baktım hiçte öye bi durum yok endişelenme bende de var o şişlikler her taraftan eşit olarak inmiyor kısım kısım indiği için böyle oluyor.. bence öyle bir durum yok tatlım düşünme böyle şeyler okk

aynısı bende de var canım 6 hafta olcak carsamba gunu benımde we onden bakıldıgında kas arasından baslayan kısım cok kalın duruyor benım burnum cok morelım bozuluo orta kısımda da cokuntu var pskolojımbozuluo bu bole kalmayacak degl mı ya..:(

iAmeliyat olalı 3 ay oldu ama halen gözle görülür şişliklerim benimde oluyor . DR bir sorun yok diyor 6 aya kadar çok normal diyor ama bilemiyorum ki çok kafama takılıyor . :(:2:

dün aksam kesfettim, resimlerde ve aynada gözüme carpmisti sisliklerdendir diyordum. sol capraz profilden baktigimda gayet düzgün iniyordu cikintisiz. bugün elimle yokladim kac kez ve burnumun sol tarafi saga göre icine cökük hafif. Diyeceksiniz büyütmeye gerek yok anlasilmaz bile ama ya cökmeye devam ederse daha kötü olursa diye korkmaya basladim cok huzursuzum :2: ve sag capraz profilden bakinca gercekten kötü duruyor ,keskin bir kavis var. iki gün sonra 6 haftam bitmis olacak, bu durumu yasayanlar varmi gecicimi ???

Kontrole gittin mi? dr ne dedi ? 1,5 ay olmuş daha çok yeni gerçi senin ki ama .. :( İnşallah önemli bişey yoktuurrr ..! :(

Merhaba

Burun Estetiği ile ilgili tüm konularınız bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Back
X