Mop u kırdım, Ne olacak şimdi:(

Herbela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
528
2
118
Ankara
sweepnmop2[1].jpg

kızlar uzun zamandır aradığım mop temizlik mucisesini :roflol:bu akşam eşim bulmuş almış sağolsun.
Ben daha aleti suya koydum ve ilk sıkmada cart gitti lastiği. Yani bu alet mi adi ben mi çok güçlüyüm bilemedim.:roflol: Aslında yanlış kullanımdan kaynaklı kazaydı benimkisi ama adam yazmamış ki kullanım talimatını oraya. Ters taraftan çekmişim kolu:1rolleyes:

Şimdi bunu kullanan arkadaşlar sizin kullandığınız ürünün markası nedir fiyatı ne kadardı, benim gibi eline alır almaz kıran var mı, benim ki çin malı mı? bunu öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursunuz demi:1hug:

Bence bunlar çok kullanılışlı değil
bizim kiracıda da vardı bir gün aldım
sıkarken alttaki vidası koptu
meğer paslanmış. Oysa bunların paslanmaz vida olması
lazım bence. Üstelik kız memleketinden getirmiş
İrandan. Sanırım orjinaldi
ama markasına hiç dikkat etmedim

Büyük geçmiş olsun. Ne denir? bu konuda onuda bilemedimtatlicadiarzuBelki sadece o üründe sorun vardır. Zaman kaybetmeden değiştirin. "Açıklama yoktu arkadaş bende çekiverdim elimde kaldı" diyin. Azcık dayılık taslayın yahu:1rolleyes:
Ben kullanmadım, ondan daha fazla bişiy diyemiycem:utangac:

Çok teşekkür ederim Canavarcığım. Mop şu anda bizim evin hurda eşya hastanesine kaldırıldı. Eşimin eli değerse tamir edecekmiş. Bu mop u unut anlamına geliyor.

Bu mop u çok tavsiye ettiler ama her yerde yokmuş. Neyse elime bnir geçti pir geçti:roflol:

Bence bunlar çok kullanılışlı değil
bizim kiracıda da vardı bir gün aldım
sıkarken alttaki vidası koptu
meğer paslanmış. Oysa bunların paslanmaz vida olması
lazım bence. Üstelik kız memleketinden getirmiş
İrandan. Sanırım orjinaldi
ama markasına hiç dikkat etmedim

Hayatım kullansam da süngeri eskise üzülmem ama daha ilk deneme de elimde kaldı alet . Hayır adım uğursuza çıkacak ondan korkuyorum.:smiley-cool: Çünkü fırının kırılmadık düğmesi kalmadı. Eşim senden kaynaklanıyor diyor ben de hayır sen adi şeyler alıyosun diyorum:) olay bu yani. Yoksa çok da mühim değil.

Çok teşekkür ederim Canavarcığım. Mop şu anda bizim evin hurda eşya hastanesine kaldırıldı. Eşimin eli değerse tamir edecekmiş. Bu mop u unut anlamına geliyor.

Bu mop u çok tavsiye ettiler ama her yerde yokmuş. Neyse elime bnir geçti pir geçti:roflol:

Hayatım kullansam da süngeri eskise üzülmem ama daha ilk deneme de elimde kaldı alet . Hayır adım uğursuza çıkacak ondan korkuyorum.:smiley-cool: Çünkü fırının kırılmadık düğmesi kalmadı. Eşim senden kaynaklanıyor diyor ben de hayır sen adi şeyler alıyosun diyorum:) olay bu yani. Yoksa çok da mühim değil.

Haa bak bunu söylemen iyi oldu dermişim (uğursuz)
şaka bir yana canım bazen de şans
meselesi ben de bişey alacağımda nerde
kırık çıkık varsa onları toplarım hep
ama eve gelince farkederim

sans meselesı bence bazen bende bırsey alınca bırkacgun sonra bozuluyo sansız taraftanım galıba

bizimki sapasağlam ama sorunumuz şu k; lastik kısmı mavi boyalı, herhangi bir deterjan ile temas edince rengini suya veriyor. e tabi silinen yeri mavi yapıyor. sağlamlık açısından sorunumuz yok ve paslanmaz. markasını hatırlamıyorum etiketi de yok olmuş.

Aynı dertten yani mavi su vermesi derdinden bende muzdaribim
Birde tam olarak sıkılmıyor suyu ve yerleri biraz ıslatıyor özellikle yanlardan su çıkıyor
Benim mop un huylarıda böyle işte:))

Ben mavi kısmını çamaşır suyunda bıraktım mavi renk filan kalmadı ,artık istese de boya veremezjeyyar

bendede aynı sey oldu kaydirigubbakcemile3 daha yer silemeden sungerı yırtıldı

sımdı 25 ytl ye Scotch brite ınkini aldım cokda memnunum herkeze tavsiye ederim

bende scoch brite'tinki var ve çok memnunum..2 senedşr kullanıyorum çok rahat...normaldrn biraz daha fiyatlı ama sağlam..:nazar:

Back
X