Kızlar merhaba. Ben mor şampuan sipariş ettim saçlarımdaki turunculuklardan kurtulmak için. Tabi bu arada mor şampuanla ilgili araştırmalar yaptım netten. mor şampuan kullanılan saçlarda bir ''öncesi'' resmine bakıyorum, bir de mor şampuan kullanıldıktan sonra olan ''sonrası'' resmine bakıyorum, sanki saç rengi açılmış gibi. Örneğin defalarca dip boyamı kendim yaptım ben palettenin açıcısı ile saçlarımı açardım, ortaya direk platinimsi küllü bir sarı çıkmazdı. çok açık civciv sarısı gibi bir sarı olurdu turuncumsu. aynen o şekilde olan ''öncesi'' resimleri var internette. mor şampuan kullanılarak platin gibi bir renk olmuş saçlar. bana mümkün gelmiyor çünkü ben o saçlarımı küllü sarıyla tekrar açmadan platini elde edemezdim. düşündüm yani, boşu boşuna mı şimdiye kadar açıcıyla açılmış sarının üstüne bir daha küllü sarı uygulayıp saçlarımızı yıprattık ? Mor şampuan bunu zaten yapıyor muydu yani ? netten baktığım kadarıyla saçlar resmen beyazlaşıyor bu şampuanla. (sarı saçlar tabiki) yoksa bu nette gördüklerim biraz yalan dolan mı ? Ne dersiniz...