Saç Rengi ve Saç Boyama Mor şampuan hakkında. Ne dersiniz???

nesesila

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
53
15
31
Kızlar merhaba. Ben mor şampuan sipariş ettim saçlarımdaki turunculuklardan kurtulmak için. Tabi bu arada mor şampuanla ilgili araştırmalar yaptım netten. mor şampuan kullanılan saçlarda bir ''öncesi'' resmine bakıyorum, bir de mor şampuan kullanıldıktan sonra olan ''sonrası'' resmine bakıyorum, sanki saç rengi açılmış gibi. Örneğin defalarca dip boyamı kendim yaptım ben palettenin açıcısı ile saçlarımı açardım, ortaya direk platinimsi küllü bir sarı çıkmazdı. çok açık civciv sarısı gibi bir sarı olurdu turuncumsu. aynen o şekilde olan ''öncesi'' resimleri var internette. mor şampuan kullanılarak platin gibi bir renk olmuş saçlar. bana mümkün gelmiyor çünkü ben o saçlarımı küllü sarıyla tekrar açmadan platini elde edemezdim. düşündüm yani, boşu boşuna mı şimdiye kadar açıcıyla açılmış sarının üstüne bir daha küllü sarı uygulayıp saçlarımızı yıprattık ? Mor şampuan bunu zaten yapıyor muydu yani ? netten baktığım kadarıyla saçlar resmen beyazlaşıyor bu şampuanla. (sarı saçlar tabiki) yoksa bu nette gördüklerim biraz yalan dolan mı ? Ne dersiniz...

Turunculardan kurtulmak için mor değil de silver (gümüş) şampuanlar var. Sizinkini ilk defa duydum açıkçası.

Anladım, o şampuan için ama zaten uzun süre kullanılmamalı diyor. Gördüğünüz fotolar doğru olabilir. Bir de dorelik olması için saçta zaten boyanmış olması gerekiyor, boyayı zamanla o hale mi getiriyor acaba bilemedim.

Purple shampoo işe yarıyor, istediğiniz tona gelene kadar kullanırsınız, sonrasında ihtiyaç duydukça tekrarlarsınız.Renk açmaz ama doreliği alır, daha soğuk bir renk çıkar.

Evet bu sampuan ise yariyo fakat surekli kullanamazsiniz istediginiz tondan sonra durup dorelikler donunce tekrar yikamalisin. Yoksa sacin mor olabilir. Cogu kisi zaten Silver Shampoo'yu ya beyaz yada pastel mor gibi bir sac rengi yakalamak icin kullaniyo

Ben kendi doğal sarı saçlarımın üzerinde kullandığımda platinimsi bir yansıma yakalıyorum, yani doğrudur saç rengi renk yansımasından dolayı sanki açılmış gibi oluyor fakat şampuanı kullanmayı bıraktığınızda yine aynı eski haline geliyor.

Ben kendi doğal sarı saçlarımın üzerinde kullandığımda platinimsi bir yansıma yakalıyorum, yani doğrudur saç rengi renk yansımasından dolayı sanki açılmış gibi oluyor fakat şampuanı kullanmayı bıraktığınızda yine aynı eski haline geliyor.
Bende öyle düşünüyorum canım kullandıkça da farkettim çok sağol :)

X