- 16 Haziran 2011
- 16.506
- 73.015
- 798
kendisi net çakalları olduğunu kavrayamadı hala.adamlar vakit geçsin diye kafa bulayım diye önüne gelene yazıyorlar.çok çok azı düzgün adam .
O polis gercekten kiyafetinden silahindan belli siz anlamak istemiyorsunuz galiba
dr üniforması hatta steteskopu tıp kitabı edinen bile var.seni yer bu sanal ortamlar rainny immmm.O polis gercekten kiyafetinden silahindan belli siz anlamak istemiyorsunuz galiba
Ahh chen benim üzümlü kekimKonustugum cocuk sabahtan beri sadece gunaydin yazdi. Sogumus galiba benden. Moralim cok bozuldu. Cokta yiprandim ya. Napiyim kizlar
Kocaman bir sey ben ismini bilmedigim icin silah yaziyorumSilah diye ne gösterdi acaba ?Oyuncak olmasın.
Bende çiçeğim o zaman profil fotoğrafımı görüyorsun değil mi?O polis gercekten kiyafetinden silahindan belli siz anlamak istemiyorsunuz galiba
canlı gördün mü kamera da?yani sohbet ettiniz mi?yoksa sadece fotoğraf mı gördün?Kocaman bir sey ben ismini bilmedigim icin silah yaziyorum
Nyse sn msglsn glba :/ yazın.Yazdim tabi napiyorsun yazdim ama cevap yok girdi cikti sogudu benden
Msn üzerinden konuşmuşlardırcanlı gördün mü kamera da?yani sohbet ettiniz mi?yoksa sadece fotoğraf mı gördün?
msn hala var mı?bizim zamanımızda vardı fiii tarihindeMsn üzerinden konuşmuşlardır
GerekmezKizlar madem polis degil neden beni istemiyor. Kandirmasi gerek mez mi. Siz ona takildiniz kaldiniz
Ahahah açınca da gelen bildirim sesleri beni heyecanlandırırdımsn hala var mı?bizim zamanımızda vardı fiii tarihinde
Kocaman bir sey ben ismini bilmedigim icin silah yaziyorum
Sarsılmaz tabancaları var,bir tüfek var bunu genelde dogu ve guneydoguda görev yapan phler genelde kullanır uzun namlulu ve normal gorus. M16 mıydı neydi birde avcı var hani mitinglerde falan catılarda minarelerde kullanılan tüfekler . Bende pek bilmiyorum ama silahlarla size şov yapması sacma olmus ne kanıtlama geregi duyuyor ki Hilal bıyıkları var mı enişte adayınınKocaman bir sey ben ismini bilmedigim icin silah yaziyorum
Allah akıl fikir versin fix yorumumuzu da buraya iliştirelimKonustugum cocuk sabahtan beri sadece gunaydin yazdi. Sogumus galiba benden. Moralim cok bozuldu. Cokta yiprandim ya. Napiyim kizlar
kocaman mı dklfjfjfKocaman bir sey ben ismini bilmedigim icin silah yaziyorum
Konustugum cocuk sabahtan beri sadece gunaydin yazdi. Sogumus galiba benden. Moralim cok bozuldu. Cokta yiprandim ya. Napiyim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?