Moral bozuklugu

Kizlar madem polis degil neden beni istemiyor. Kandirmasi gerek mez mi. Siz ona takildiniz kaldiniz
Gerekmez Polis silahını göstermez ayrıca bu çok yanlış bir hareket ki ortada bir görüşmüşlüğünüz bile yok.
msn hala var mı?bizim zamanımızda vardı fiii tarihinde
Ahahah açınca da gelen bildirim sesleri beni heyecanlandırırdı

Özel harekatcı cogu polis pek bilmiyorum tekin olmayanilir hele su son 4-5 yıllıklar nerdeyse alınlarına yazackalar ben pohum butun kızlar bana hasta bilmem ne.. sırf formalarının havasıyla varlar. Eşimle tanıstıgımzda kadrodaydı sonra pöhe gectı suan 9 yıldır görev ypıyor pohte daha birgun meslgiini kullanarak bir iş yaptırma bir hava birşeyleri olmadı yani.en basit mesela AVM ye girerken normalde polis limligini gösterip xraydan girmenize gerek kalmıyor ama esimle gittigmde giriyorum ya kimligi gostersene yandan geçip gidek işte diyorum ne gerek var diyor skskf cogu seyde de hiç polislşgn avantajlarını kullanmaz. Ama şimdi ki pohlr Instagram'da boy boylar masallah oylede kız dusuryorlar dikkatli olmalı evli olupta hovarda olanda cok

Kocaman bir sey ben ismini bilmedigim icin silah yaziyorum
Sarsılmaz tabancaları var,bir tüfek var bunu genelde dogu ve guneydoguda görev yapan phler genelde kullanır uzun namlulu ve normal gorus. M16 mıydı neydi birde avcı var hani mitinglerde falan catılarda minarelerde kullanılan tüfekler . Bende pek bilmiyorum ama silahlarla size şov yapması sacma olmus ne kanıtlama geregi duyuyor ki Hilal bıyıkları var mı enişte adayının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…