Morale ihtiyacim var :( ikinci cocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle şeyler okuyunca rabbime isyan edeceğim diye çok korkuyorum Allahım sen görüyorsun dilimi de tutmama yardim et. Bizler bebeğimiz olsun diye debelenirken başka kulların neler düşünüyor. Okuduğuma inanmakta güçlük çekiyorum! Allah size akıl fikir versin.

Emin olun bu devirde erkek çocuk yetştrmek de zor. Artık sapkınlıklar sınır tanımıyor çünkğ.

Rabbime dua ediyorun böyle düşünenleri evlat yokluğuna düşürsün diye...
Aylardır hastane hastane dolaşıp da çocuğum olmuyor, ki benim çok olmadı ya senelerce hastane doktor dolaşıp olmayan insanlar var. Bu ne şükürsüzlük?
Sizin ailenizde umarım sizden pişman olmuşlardır kız olduğunuz için. O meleği haketmiyorsunuz.

Erkeği tutturmak mı Bu ne iğrenç bir tabir.Cahiliye devrinden kalma bir beyin misiniz? Sizin gibiler sadece doğurduğu için anne sıfatını kazanıyor.Bir kızım var 10 kerede hamile kalıp doğursam 10 u da kız olsa rabbime şükrederim,hayırlı sağlıklı olsun isterim.Keşke çocuk doğurmak için türlü çeşitli testlerden geçirilsek ve hasta beyinli olanlar üreyemese!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…