- 11 Aralık 2019
- 67
- 45
- 3
- Konu Sahibi alonedark18
-
Annelik anlayışım :: sokağa atmamak. Tamam o zaman harika anneler siziHamilelik psikolojisi farklı neler yaşıyor bilemeyiz ben hep oğlum olsun istediğim için söylenenler üzmedi beni bazı insanların birşeylerin farkına varabilmesi için bir süreçten geçmesi gerekir merak etmeyin doğunca sokağa atmayacak anneliğine insanlığına hakaret etmeye gerek yok
Ahahah tıp dünyası cinsiyeti erkek spermi belirler derken bunlar şöyle takla atarsan olur deyip bilime ayar veriyorlar. Tıp dünyası şokta.Bunlar bir de toplanıp başlık açmış erkek bebek isteyenler diye. Yok kocaya üç kere oku yedir yok sağına yat yok bilmem nerde seviş. Erkek olsun diye amuda kalkacaklar neredeyse. Sacmaladikladini söylediğimdeKazen bey beni banladi. Çok güzel bı zihniyet devam edin. İki çiçek annesi iki kız bir anne saçma sapan nickler. Yazık o çocuklara. Rabbim anne babanın da hayırlısını versin. Akıl fikir yoksunlarina da akıl fikir ihsan eylesin
bende erkek istiyordum ama kız dedi doktor yinede çok mutlu oldum sağlıklı ya çok şükür o bana yeter kızlarınıza daha çok dikkat etmenize gerek yok erkeklerinize helali olmayana bakmamayı öğretin yeter ve tecavüz etmemeyi şiddet uygulamamayı. ayrıca o bebek senin gibi düşünen bir anneyi haketmiyor. kendini toparla bence biranönce7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..
bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum
Anladığım kadarıyla kolay hamile kaliyosunuz ondan bu simariklik. Bu yazdiklarinizi ilerde karnındaki bebeğin okuyup öğrendiğini düşün. Kusura bakma ama istemek farklı üzüldüm ağlıyorum diyosun . Dehşete düştüm. Karnındaki bebeğe acıdım ben . Erkek olsaydı mutlu olcaktin kız diye agliyosun.7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..
Bunlar bir de toplanıp başlık açmış erkek bebek isteyenler diye. Yok kocaya üç kere oku yedir yok sağına yat yok bilmem nerde seviş. Erkek olsun diye amuda kalkacaklar neredeyse. Sacmaladikladini söylediğimdeKazen bey beni banladi. Çok güzel bı zihniyet devam edin. İki çiçek annesi iki kız bir anne saçma sapan nickler. Yazık o çocuklara. Rabbim anne babanın da hayırlısını versin. Akıl fikir yoksunlarina da akıl fikir ihsan eylesin
Simdi dese ki kız çocuk yetiştirmek zor çevre kötü sapığı takıntılisi tecavüzcüsu bunlardan korkabilir bunlar gerçek şeyler.. benim de kızım var benim de aklima gelir korkqrim bazen.. ama erkek çocukları da bu sikintilari yasayabiliyo. Kalkıp da hevesim kalmadı uzuldum demek iyi değil yaniİki kız annesi olarak yaziyorum
Zihniyetinizden iğrendim
Erkek tuturmak, eş işe gidince el kadar bebeden güç almak. Nekadar ezik cümleler
Yetiştirdiğiniz kızlara yazık.
Neden mağduru oynayayım ki. Siz onlar saçmalamasa nereden kazanc sağlayacaksınız. Siz de haklısınız. Ama malesef o Erkek bebek isteyenler başlığı KK'nin IQ ortalamasını düşürüyor. İstediğiniz kadar banlayin daha uğraşmıyorum zaten herkes biliyor görüyor neyin ne olduğunu. Körler ülkesindeSiz saçmaladıklarını söylediniz diye banlanmadınız, siz üslubunuzdan dolayı banlandınız. Elma ile armudu karıştırıp gelip burada mağduru oynamayın.
malum etraf kız çocukları için de erkek çocukları içinde kötü.. kız da olsa erkek de olsa sakınmak gerekiyor maalesef. şu yorumunuzu hormonlarınıza bağlamak istiyorum, gerçek duygularınızı en kısa sürede kavuşmanız dileğiyle.kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü..
Neden mağduru oynayayım ki. Siz onlar saçmalamasa nereden kazanc sağlayacaksınız. Siz de haklısınız. Ama malesef o Erkek bebek isteyenler başlığı KK'nin IQ ortalamasını düşürüyor. İstediğiniz kadar banlayin daha uğraşmıyorum zaten herkes biliyor görüyor neyin ne olduğunu. Körler ülkesindeKazen kral olurmuş
İyi geceler kızlar aranızda çok yeniyim sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Şöyle ki , ben Temmuz gelini olacagım. Ve iki taraf uzak oldugu için kına ve düğünüm bir gecede olacak benim oldugum sehirde.
Asıl sorum şu olacak, fotograf cekimi saati!!!
Dügün aksam 7 de olacak.
Sizce sabah kaçta kuaföre gitmeliyim?
Fotoğraf çekimi için kaçta fotografcıyla buluşmalıyım?
Kaçta eve gelmeliyim?
Ve kaçta gelin alma olmalı?
Bu saatler hakkında bana tecrübelerinize yardımcı olabilir misiniz?
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Bir de kuaför ve fotografcıya saat vermek zorundayım o yüzden acele etmeliyim kızlar.
Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?