- 14 Kasım 2001
- 21.494
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.626
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi alonedark18
-
Neden mağduru oynayayım ki. Siz onlar saçmalamasa nereden kazanc sağlayacaksınız. Siz de haklısınız. Ama malesef o Erkek bebek isteyenler başlığı KK'nin IQ ortalamasını düşürüyor. İstediğiniz kadar banlayin daha uğraşmıyorum zaten herkes biliyor görüyor neyin ne olduğunu. Körler ülkesindeKazen kral olurmuş
Anlama yetinize hayran kalmadan edemiyorum şuan waoww didim. Alıntılamayın? Kaç ıq gerektiriyordu?Annelik anlayışım :: sokağa atmamak. Tamam o zaman harika anneler sizi
Sizinki kadar olmasa da var bende de bir şeyler. Erkek evlat düşkünleri sizi. Profilinize de kocişimin bitanesi, OĞLUŞUMUN annesi yazıyor musunuz jajdwkdjkAnlama yetinize hayran kalmadan edemiyorum şuan waoww didim. Alıntılamayın? Kaç ıq gerektiriyordu?
Onu nereden çıkardın? Hayranlığım Giderek artıyor göster bakalım nerede erkek bebek düşkünlüğümü okudun? Kız bebek istiyorum diyenlere kız bebek bereketmiş hediyeymiş döşüyorsunuz erkek isteyenlere hakaret hayırdır? Oda evlat değil mi? Sana cevap vermeyeceğim.Sizinki kadar olmasa da var bende de bir şeyler. Erkek evlat düşkünleri sizi. Profilinize de kocişimin bitanesi, OĞLUŞUMUN annesi yazıyor musunuz jajdwkdjk
Allah sana akıl fikir versin. Doğru erkek çocukları olanları başı göğe eriyor. Kamera şakası gibisi. Sen o çocuğun tırnağına kurban ol. Umarım karnındakine muhtaç olursun7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..
Hani hakaret yasakti.Yine IQ seviyesi çok yüksek bayan şu konunuzda ;
ADETİN İKİNCİ GÜNÜ HORMON TESTİ SONUCLARİM ( Tahlil okumayı bilenler yardımcı olur musunuz?)
ADETİN İKİNCİ GÜNÜ HORMON TESTİ SONUCLARİM ( Tahlil okumayı bilenler yardımcı olur musunuz?)
Merhaba kızlar ben anlamıyorum bu sonuçlar iyi mi kötü mu yorumlayabilecek var mı 🙏www.kadinlarkulubu.com
neden cevap gelmiyor diye yazmışsınız da yazmışsınız. Çok zekisiniz ya üyenin biri size zeka seviyenizi belirlemiş;
Bunu da buyrun okuyun ...
İşte burada üyelere hakaret ederken 2 düşünüp bir yazın diyorum.... Böyle saçmalıklarınızı ortaya döküverirler ne kadar salak olduğunuzu herkes görür.
Şimdi dileyen beni kınayabilir ...
EvetHani hakaret yasakti.
Kendimize gore hakli da olsak haksizda olsak buradaki herhangi bir uyeye kotu bir sey dedigimizde banlaniyoruz..
Simdi sizi kim banlayacak mune mi?
bende bunu merak ediyorum yaYa şimdi yine ne alaka bir yorum yapıcam ama şu yurt dışına çıkıp daha hala oradan bir şey öğrenemeyen kabile zihniyetler nasıl oralara gidiyor ben anlamıyorum ben burada yamyamların arasında kaldım bu kafa bu zihniyet orada refah yaşıyor...
Çocuğu olmayanlar için en acı yazı Allah sizin gibilere akıl fikir versin.7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?