Morale ihtiyacim var :( ikinci cocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yine IQ seviyesi çok yüksek bayan şu konunuzda ;

ADETİN İKİNCİ GÜNÜ HORMON TESTİ SONUCLARİM ( Tahlil okumayı bilenler yardımcı olur musunuz?)

neden cevap gelmiyor diye yazmışsınız da yazmışsınız. Çok zekisiniz ya üyenin biri size zeka seviyenizi belirlemiş;

Bunu da buyrun okuyun ...

İşte burada üyelere hakaret ederken 2 düşünüp bir yazın diyorum.... Böyle saçmalıklarınızı ortaya döküverirler ne kadar salak olduğunuzu herkes görür.

Şimdi dileyen beni kınayabilir ...

kiz ve erkek arasindaki farklar sadece dogasi geregi olmasi gerekenlerdir insanlar cinsiyete anlamlar yukluyor oyle yetistiriyor sonra bunlari dogustan gelen ozelliklermis gibi benimsiyor..bir oglum var ben onu kizim olsa nasil yetistireceksem oyle buyutuyorum erkek olmasi ona daha buyuk anlamlar yuklememi gerektirmiyor ama tam tersi cocuk yetistirenler yuzunden erkekler kendilerini daha onemli sayiyor suclusu hep bu zihniyet hormonlarla alakasi olamaz bunun

Hanımfendi biz 3 kardeşiz. 2 kız bir erkek. Abimin anneme en ufak bir faydası bulunmaz, her şeyiyle iki kızkardeş biz ilgileniriz. Abim hepimizden büyük olmasına rağmen ve babamız da vefat etmiş olmasına rağmen hiçbir katkısını ne bize ne anneme görmedik.

Diyeceklerim bu kadar, kız deyip geçmeyin, bu bir kişilik meselesidir.

erkek çocuğu da ileride başında erkek olsun, onu korusun diye kendi egosu için istiyor zaten. vallahi şok geçirerek okudum.
zaten benimseyememiş bebeği kız diye, muhakkak ki çocuk doğup büyüdüğünde kopuk bir ilişkileri olacak.

Inşallah sahte hesapsindir. Zira bu kadar cahilce düşüncelere sahip birinin gerçek olması üzer beni. Saçının telini, tirnaginin ucunu yaratabilir misin? Sukret teşekkür et Allah'a o bebeğe sahip olmak isteyen binlerce aile var. Sen o bebeği hakketmiyorsun.

Hanımefendi afedersiniz de çocuğunuz erkek olsaydı vede sağlıksız engelli dogsaydi daha mı iyi olurdu ? Ozaman sizi koruyabilirmiydi büyüyünce acaba ???? Yanlış anlaşılmasın engelli doğan çocuklara da hiçbir sözüm yok Allah vergisi annelerine de çook büyük saygım var herşey Allah'tan sonucta. Fakat bayan böyle şeyler yazinca aklıma direk bu örnek geldi sakın kimse üzülmesin lütfen. Ya hiçmi düşünmüyosnz okadar çocuğu olmayan insan var ne bilim yani çok mantıksız geldi bana şuan senin bu tutumun. Hem bende kızım olsun istiyorum ama eğer ikinci çocuğum da erkek olursa uzulmem sağlıklı olsun da cinsiyeti hiç önemli değil..

karnındaki bebegin adina ben utandım.Erkek olsaymış ne dicekmis yaşamayan bilmezmiş.Sen daha karnında ki bebeğe sahip çıkamıyorsun baksana büyüyünce gözünden falan sakınma olayına hiç girme. Erkek çocukları daha güzel eğitmek lazım dünyanın halini çık bi cama da bak.Ki iyi ki de erkek olmamış zira senin gibi biri erkek çocuğa ne güzel bi ana olabilir ne de o iki kızı yetiştirebilir. Sen sakat olsa çocuğunu aldırırsın da.Yazik dicem ama acımıyorum bile sana

Ben kız ya da erkek çocuk istemenize yorum yapmak istemiyorum. Sadece şunu demek isterim ki; babası yokken erkek çocuk bize güç olur, destek olur yaklaşımı korkunç bir yaklaşım. Her çocuk kız ya da erkek olsun ve kaç yaşına gelirse gelsin çocuktur. Annesine babasına destek olmak zorunda değildir. Böyle bir beklentiye girilemez. Anneler anneliğini çocuklar çocukluğunu bilsin. Ülkemizde kadınların erkek çocuklarını nerdeyse eşleri ya da babaları gibi görüp benimsemesi, bu çarpık bakış açısından köken alıyor.

Sizinki kadar olmasa da var bende de bir şeyler. Erkek evlat düşkünleri sizi. Profilinize de kocişimin bitanesi, OĞLUŞUMUN annesi yazıyor musunuz jajdwkdjk
Onu nereden çıkardın? Hayranlığım Giderek artıyor göster bakalım nerede erkek bebek düşkünlüğümü okudun? Kız bebek istiyorum diyenlere kız bebek bereketmiş hediyeymiş döşüyorsunuz erkek isteyenlere hakaret hayırdır? Oda evlat değil mi? Sana cevap vermeyeceğim.

Nerden gördüm başlığı

Bir kadın hassassa gerçekten bu yazıyı asla yazamaz.
Ne anlayışı morali yok öyle bir anlayış!

Ablamın ve diğer çocuğu olmayanların gözünde yaş kurumadı..... 16 senedir bende yiğenimi bekliyorum onunla neyin hormonu neyin hassasiyeti allah aşkına

Hiç mi duymadınız okumadınız evlat hasreti diye bişeyi

Allahım az verip aratma, çok verip azdırma

Allah sana akıl fikir versin. Doğru erkek çocukları olanları başı göğe eriyor. Kamera şakası gibisi. Sen o çocuğun tırnağına kurban ol. Umarım karnındakine muhtaç olursun

Hani hakaret yasakti.
Kendimize gore hakli da olsak haksizda olsak buradaki herhangi bir uyeye kotu bir sey dedigimizde banlaniyoruz..
Simdi sizi kim banlayacak mune mi?

Hani hakaret yasakti.
Kendimize gore hakli da olsak haksizda olsak buradaki herhangi bir uyeye kotu bir sey dedigimizde banlaniyoruz..
Simdi sizi kim banlayacak mune mi?
Evet Mune banlayacak. Geldiğinde banlar... yemin ediyorum içini döküp simdi cezamı kesin diyenlere imrendim... Bu üyeye yani o üyeye hakaret ettiğim için ne ceza verilecekse verilsin.
Değdi mi ? Değdi

bende bunu merak ediyorum ya bu kafayla nasıl kabul alıyorlar acaba.

Çocuğu olmayanlar için en acı yazı Allah sizin gibilere akıl fikir versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…