- 7 Eylül 2014
- 798
- 445
- 133
Günaydın kızlar.9 gündür koronavirüsle mücadele ediyorum.Bana kızımdan gecti. Kızim virüsü akadasindan kapmis.Sonra esimede gecti.ilk bir kaç gün sıtmam ve hafif hafif öksürüğüm başladı.virüs testi yaptirdiktan sonra ilaclarima basladim.öksürüğum dahada arttı.Evin içinde merdiven inip çıktikca nefes nefese kalıyorum.sık sık su ve ılık bir şeyler içmeme rağmen boğazım kuruyor.sanki boğazıma saç sarılmîs gibi balgam var.önceden balgamı beyaz çıkarıyordum.şimdide sarı balgam çıkarıyorum.sizce cigerlerimemi indi.?cok korkuyorum.9. Günümde ateşim çikti.Niye toparlamamiyorum anlamadim.esim ve kızım iyiler.Ama ben çok fazla öksüruyorum ve cabuk yoruluyorum.zaten bir kaç gün hic uyuyamadim
Bugünde uykunun tam ortasinda sıtmayla uyandim.baktim.38 bucuk olmus atesim.korona olan arkadaslar sizin kac gunde gecti.koku alamiyordum.2 gündür koku alabiliyorum.Acaba boğazımda enfefsiyon veya faranjitmi olustu.cigerlerimemi indi diye kafamda kurup duruyorum.
Bugünde uykunun tam ortasinda sıtmayla uyandim.baktim.38 bucuk olmus atesim.korona olan arkadaslar sizin kac gunde gecti.koku alamiyordum.2 gündür koku alabiliyorum.Acaba boğazımda enfefsiyon veya faranjitmi olustu.cigerlerimemi indi diye kafamda kurup duruyorum.
Son düzenleme: