- 2 Eylül 2021
- 325
- 280
- 23
- 27
- Konu Sahibi poncikellazey
-
Bencede abartma .Benım babamla annem boşanmadı ama cok az yurumusuzdur el ele .Bole bı ortamda buyutöek cok mu guzel cocugunu .Adam bıldıgın pislik .Kurtuluorum dıye sevınmen lazım.Hepımız sevdık olmayınca olmuo.Ve sen9 yılını harcamısın .Tekrardan merhabalar arkadaşlar.. gecen gün bosaniyorum diye buraya yazmıştım.hayat hikayemi anlatacak halim yok çünkü o kadar çok şey yaşadım ki.9 aylik dünyalar güzeli bir kızım var.o kadar zoruma gidiyor ki şuan hergun düşünüyorum ileride herkes babasıyla el ele gezerken benim kızım geriden izleyecek ,ihtiyaci olduğunda babası yanında olmicak,mesela ilk konuşmaya başladığında ilk yürümeye başladığında hiçbir yerde yanında olmayacak .çok ağır şeyler yaşadım zayıfladım bedenen ayaktayım ama ruhen çöktüm. Cok şiddet gördüm çok ağır travmalar atlattım.ustelik severek evlenmiştim..şimdi çoğu kişi gelip iste sen barışmak istiyosun falan diyecek. Ben barışmak istemiyorum şuan bana herkesten ulaşmaya çalışıyo.numara uzaklaştırma hepsini aldi zaten..benim üzüldüğüm tek şey ben bu kadar acıyı nasıl kaldiricam nasil atlaticam? Kizim bazen baba diye ağlıyo o kadar zoruma gidiyo ki.kizim için üzülüyorum sadece.artik güçlü olmaktan güçlü durmaktan çok yoruldum.cok deger verdim çok sevdim ama olmuyormuş demek ki.beni hep tehdit etti hep hor gördü hep elinin tersiyle itti..sadece ihtiyacı olduğunda yanımdaydı. Sabahlara kadar eve gelmediği oldu.alkollu gelip defalarca şiddet uyguladı en sonun da dA kafamı yardı.ölümle bile tehdit etti.bebeğimi ona verirsem bosanacagini yoksa onu doldurmakla bile tehdit etti..25 yaşındayım ama 50 yaşında gibi hissediyorum kendimi. Ben bütün bu olanlari nasil atlaticam.nasil üstesinden gelicem..
(Çekişmeli bir bosanma davasi olacak,bu konu hakkında bilgisi olan var mi kaç ay sürüyor)
Biraz daha nazik bir dille ifade edebilirsiniz düşüncelerinizi..romantizm değil benim amacım ben zaten çocuğum için katlanmistim bu zamana kadar hayati mahvolmuşum diye ama baktım daha kötüye gidiyo hersey bu seferde çocuğum için bu karara vardım o evde kalsaydım daha kötüşeyler olacaktı .. herseyi kızım için yapıyorum şuan kızım için nefes alıyorum, kızım için bir adım atmadan ilerisini düşünüyorum..sadece fikir almak istedim ne yapabilirim diyeBence boş yapıyorsunuz öocuğun arkasına sığınmayın. Evde dayak yiyen kötü muamele gören bi anne görse daha iyi olur dimi o zaman eksik kalmaz.. iyi kurtulmuşsunuz bi daha aynı hatayı yapıp beter bir sonla çocuğunuzun hayatını da mahvetmeyin bu kadar romantizmi bırakın eğer psikolojik açıdan güçlü hissetmiyorsanız mutlaka destek alın, size güç veren insanlara danışın sürekli
Bende bu yüzden ayrilma kararı aldım zaten psikolojisi bozulmasın diyeKızınızın babası ölmüyor siz babasıyla boşanıyorsunuz. Babası hala kızın babası olmaya devam ediyor. Diğer çocuklar gibi babasıyla el ele yine dolaşabilir yani. Şiddet dolu toksik bir evliliğin içinde büyümesinden bin kat iyidir
Teşekkür ederim ..ben kendimi geçtim zaten anne olduktan sonra herseyimi kızıma adadım..kendimden çok kızım için istiyorum boşanmayi ileride psikolojisi bozulmasın diye ..sizin kızınızın döven, söven bir babaya değil de güçlü duran bir anneye ihtiyacı var. onun yerine üzülmekten çok böyle bir babayı evden uzaklaştırdığınıza dua edin derim. boşanma kararıyla kendiniz için iyilik etmişken aynı zamanda o 9 aylık bebeğiniz içinde iyilik ediyorsunuz. babanın yokluğu kimi zaman üzücü değil, gayette mutluluk verici bir durum olabiliyor. sizin durumunuz gibi mesela. hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun
İnşallah öyle olurÇocuğunuz ilerde büyüdüğünde, okuyup mesleğini eline aldığında, anne veya baba olduğunda, benim annem çok güçlüymüş diyecek emin olabilirsiniz, hayat her şeyi öğretiyor bize çoğu zaman doğruyu ya da yanlışı seçmek bizim elimizde oluyor siz onu doğru yetiştirirseniz o da doğruyu görecektir, eminim çok güzel bir evlat olucak, o sizin yol arkadaşınız.
hayat daha yeni başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?